Αφυπνιση / Ascension

Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Δεν νομίζω πως γίναμε εριστικοί ελένη........
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ειμαστε πολυ καλα παιδια βρε Ελενη αλλα αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα καθομαστε να μας πιανει ο καθενας και τον κωλο.

Εριστικοι?

Ναι

Στο σπιτακι μας κανουμε οτι θελουμε.

Μας κτυπησε ο Γιωργος την πορτα , του ανοιξαμε του Γιωργου , τον διαβασαμε τον Γιωργο , τα γραφτα του Γιωργου ακομα υπαρχουν, αλλα... του ειπαμε :

Δωσαμε , Δωσαμε!!!!

Ποιος του ειπε να επιμενει να μας χτυπαει το κουδουνι κι ειναι και μεσημερι κι εχουμε και τον παππου αρρωστο?
Rainmaker

Οχι Γιαννάκη δεν νομίζω πως γίναμε εριστικοι...

Αλλα αυτά που έγραφε ο Γιώργος ήταν άξια σχολιασμου..

Προσωπικά έκανα διάφορα σχόλια για τα γραπτά του αλλα απάντηση δεν πηρα.. απο τη στιγμή που επέμενε.. εε κι εμείς το ρίξαμε στην πλάκα... γιατι αν τα παίρναμε σοβαρα θα τραβάγαμε τα μαλλιά μας....

Απο εκεί και πέρα αν ο γιώργος δεν θέλει να μείνει στο φόρουμ αυτό δεν τον εκφράζει ή οτι άλλο έχει το δικαίομα να μην ξαναμπεί ή ακόμα και να διαγραφεί απο μέλος.. Κάθε μέλος μπορεί να διαγραφει.. υπάρχει σχετικη επιλογή στο προφίλ του..

Αν ο άνθρωπος αυτός είχε έρθει εδώ για συζήτηση ελένη θα πήρχε διάλογος.. ήρθε εδώ για να κανει κύρηγμα και να μας διδάξει και να μας σώσει...

Κάτι τετοια δεν παιρνάνε εδω.. νομίζω ότι το έχεις καταλάβει απο την μέχρι τωρα ιστορία του φόρουμ..

Διάβασες καθόλου τα κείμενα του;;; Αν τα διάβασες και σε ενδιαφέρουν μπορείς κάλιστα να επικοινωνήσεις μαζί του για να τα συζητήσετε μέσω email αλλα εδω δεν είναι το μέρος για αυτο...
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Φυσικα και δεν γιναμε εριστικοι!
Ειπα απλα ναι.. δηλαδη οπως το παρει ο καθενας αλλα δεν μας νοιαζει.
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Vaso έγραψε:

Δεν το παίζουμε και ούτε είμαστε σωτήρες, Ευδαιμονία, αλλά ας έχουν και μια άλλη άποψη του γελείου οι άνθρωποι που διαβάζουν το φόρουμ σαν απλοί επισκέπτες, ψάχνοντας να βρουν την άκρη της ζωής τους...

@};-

Ευδαιμονια μου..
πριν περιπου τρια χρονια ημουν τοσο ανυποψιαστη γυρω απο ολα αυτα τα θεματα και παραλληλα τοσο απελπισμενη απο την ολη μου την ζωη , με διαφορες ψυχοσωματικες πλεον αρρωστιες που οτι και να μου λεγανε προκειμενου να πιαστω απο κατι θα δοκιμαζα και την κουνταλινι , και οτιδηποτε..
Ευτυχως οι ενημερωσεις μου εφταναν μεχρι τις χαρτοριχτες και της καφετζουδες που πας 1- 2 φορες μαπα το καρπουζι ε χανεις μονο τα λεφτα σου και τον χρονο σου.. και δεν παιζεις με την ψυχικη σου υγεια που ηδη ειναι αουτ..
ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ.. οταν επιασα πατω μα πατω βρεθηκα μπροστα σε εναν αληθινο δασκαλο και σε αυτο το φορουμ !!
Η ζωη μου και η υγεια μου εχει αλλαξει φυσικα!!
Θεωρω οτι πρεπει οσοι ξερουμε κατι να το καταθετουμε, εστω και μορφη κραξιματος προκειμενου να υποψιαστουν οι ανυποψιαστοι και να μην αφεθουν στον οποιοδηποτε φαιρομενο σαν σωτηρα.
Νομιζω οτι ειναι και ευθυνη μας, γιατι κυκλοφορουν και οπλοφορουν πολυ σωτηρες στην αγορα.
Άβαταρ μέλους
eleni

Δημοσίευση από eleni »

Κάτι τετοια δεν παιρνάνε εδω.. νομίζω ότι το έχεις καταλάβει
Ναι Ηλια, το εχω καταλαβει πολυ καλα! Αλλα πολλοι ανθρωποι δεν το γνωριζουν και κανουν το λαθος.
Μηπως να βαζατε μια ανακοινωση καπου ?

Silver δεν ειστε καλα παιδια, αλλα τωρα που το σκεφτομαι δεν πειραζει, τα κακα αγορια ειναι καλυτερα ;) ;)

Νομιζω οτι ειναι και ευθυνη μας, γιατι κυκλοφορουν και οπλοφορουν πολυ σωτηρες στην αγορα.
Αυτος που θελει να σωσει τον κοσμο απο τους σωτηρες πως λεγεται? :-?
Άβαταρ μέλους
eudemonia

Δημοσίευση από eudemonia »

Ο κάθε ένας κάνει της επιλογές του. Είπα από την αρχή ότι η προσέγγιση είναι λαθεμένη αλλά δεν σημαίνει και ότι λέει βλακείες. Π.χ. Εγώ δεν σύμφωνο με το ρεικι (όχι ως προς αυτά που διδάσκει αλλά ως προς των τρόπο) αλλά είμαι εδω και ανταλλάσω απόψεις μέσα σε ρεικι φόρουμ. Δεν προσπαθώ να περάσω την γνώση μου σε κανέναν και δεν κρίνω την δικιά σας και αυτό πιστεύω είναι και το σωστό.
Η Vaso έχει πολύ γνώσει μέσα της και αυτό φαίνετε σε κάθε της λέξει. Και το φόρουμ κάνει έργο.

Όσο για τσαρλατάνους, είναι γεμάτος ο κόσμος. Ο καθένας κρίνει και κάνει της επιλογές μόνος του...

Το χιούμορ είναι ένας καλός τρόπος να δήξεις στων άλλων την αντίθετη άποψη σου, η σιωπή ακόμα καλύτερος αλλά το κράξιμο είναι άλλο...

Εννοείτε πώς δεν τα λέω αυτά για να πάρω το μέρος κανενός και προπάντων να σας πω ότι κάνατε λάθος με αυτά που ύπατε, δεν θέλω να εννοηθεί κάτι τέτοιο ούτε να κράξετε έμενα χαχαχαχα!!!

@};- @};- @};-
Άβαταρ μέλους
eudemonia

=))
Rainmaker

Ελένη δεν χρειάζεται νομίζω να το βάλουμε σε ταμπέλα... γιατι ουσιαστικά δεν θα βοηθήσει και κανέναν.. όσοι μπαίνουν σε αυτό το φόρουμ με τέτοια συμπεριφορά θα έχουν απλά και την ανάλογη αντιμετωπιση...

Αν αλλάξουν στάση.. θα αλλάξει και η αντιμετωπιση...

Ευδεμονία δεν χρειάζεται να συμφωνείς με το ρέικι για να είσαι σε αυτό το φόρουμ.. είσαι εδώ και κάνεις διάλογο δεν κάνεις μονόλογο εκφράζοντας την άποψη σου και τιποτε άλλο ούτε ήρθες να μας πείς ότι δεν συμφωνείς.. ήρθες για να ανταλλάξουμε απόψεις..
Rainmaker

eleni έγραψε:
Ξέρω ότι κάνεις χιουμορ αλλα να σου πω κι όλας ότι ποτ'έ δεν θελήσε κανείς να "σωσει " τον κόσμο απο "σωτηρες"

πειράζει όμως που δεν τους θέλουμε εδω;;;;
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

eleni έγραψε:
Eξαρτατε πως το αντιλαμβανεται κανεις, και απο ποια σκοπια το βλεπει...
Άβαταρ μέλους
eudemonia

Ilias έγραψε:
Ευδεμονία δεν χρειάζεται να συμφωνείς με το ρέικι για να είσαι σε αυτό το φόρουμ.. είσαι εδώ και κάνεις διάλογο δεν κάνεις μονόλογο εκφράζοντας την άποψη σου και τιποτε άλλο ούτε ήρθες να μας πείς ότι δεν συμφωνείς.. ήρθες για να ανταλλάξουμε απόψεις..
Ακριβώς
Rainmaker

Το όλο θέμα εδώ έγινε γιατι ο γιώργος δεν ήρθε εδώ για ανταλλαγή απόψεων.. και για αυτό είχε αυτή την αντιμετωπιση απο τα υπόλοιπα μέλη και απο τους διαχειριστες...
Άβαταρ μέλους
LastTimeIcheckedEnlitend

Δημοσίευση από LastTimeIcheckedEnlitend »

HARIDEA έγραψε:Αν κάποιος γνωρίζει τον κίνδυνο Ελένη και θέλει να παίξει με την φωτιά γιατί όχι??? Δική του η επιλογή.... Εμείς εδώ του είπαμε, ότι είμαστε πολύ υποψιασμένοι με το θέμα κουνταλίνι και δεν θέλουμε σωτήρες....
Ευχαριστω για ολα τα σχολια. Θελω να πω οτι δεν υπαρχει κινδυνος αν κανεις ειναι ετοιμος κανενας κινδυνος. Η κουνταλινι δεν ειναι η ιδια βιαιη. Ειναι απλα συνειδητη. Δηλαδη μας κανει πιο συνειδητους σε ψυχικο επιπεδο και μας οδηγει σε αληθειες που ισως να απορριπταμε μεχρι εκεινη τη στιγμη. Προστατευει και εμας και τους αλλους απο την βια σε ολα τα επιπεδα, φερει το χρυσο φως.
Επανω στο τι προσφερει στο σωμα, εαν επιτρεψουμε να κανει την δουλεια της η αισθηση της ολοκληρωσης και της αγαπης ειναι περα απο καθε φαντασια, αναφερεται οτι ειναι θεικης φυσης, η αισθηση ειναι αυτη ενος σωματος ενος εκατομυριου φορες ισχυροτερο απο το φυσικο σωμα, απλα λιωνει κανεις στο χρυσο φως.
Το κλασσικο παραδειγμα απο την αναπνοη και μονο ή και απο οποιοδηποτε σακρα και αν "δωσω" ειναι οτι αλλος θα νιωσει την αισθηση κατι γλυκου να τον διαπερνα. Ενα αλλο συμπτωμα ειναι οτι νιωθουν σαν καποιος να εχει αναψει το φως ενω εχουν τα ματια τους κλειστα ( ο εγκεφαλος φωτιζεται ) . Ομως υπαρχουν βηματα ως την ολοκληρωση και το σημαντικο που θελω να μην παει χαμενο ειναι οτι υπαρχουν και αλλα συμπτωματα (οπως η αισθηση του μυρμηγκιασματος στην σπονδυλικη στηλη, η εντονη ζεστη στην σπονδυλικη στηλη, ακομα και πιεση σε συγκεκριμενα σημεια του εγκεφαλου - πονος). Ανθρωποι λοιπον που μπορει να εχουν ενα ανοιγμα τετοιο το οποιο ειναι πολυ πιθανο στη συγκεκριμενη φαση που βρισκεται ο πλανητης.. τουλαχιστον ας ενημερωθουν οτι μπορουν να την κλεισουν μεσω ανωτερου εαυτου. Ειμαι εδω για οτι ζητηθει ή στο site μου αν καποιος διαβασει τα συμπτωματα και δει οτι του συμβαινει. Εαν τα χρειαζεται στα ελληνικα μπορει να τα ζητησει.

Τα υπολοιπα που αναφερονται οπως π.χ. ιστορικα του συμπαντος :) εχουν βγει μεσα απο ερευνες και βαθια υπνωση παρα πολλων ανθρωπων. Και τα αναφερω για να ληφθουν υποψη εαν κανεις θελει να τα λαβει ως ενδεχομενα. Αυτο, για τον λογο που περιγραφουν, οτι αν ειναι αληθη, υπαρχουν τομεις της ζωης που δεν εχουμε εξερευνησει και μπορουμε να τους ψαξουμε περισσοτερο ωστε να δημιουργησουμε μια καλυτερη κοινωνια.
Άβαταρ μέλους
eleni

Δημοσίευση από eleni »

πειράζει όμως που δεν τους θέλουμε εδω;;;;
Εεεεε γι αυτο σου λεω, βαλε μια ανακοινωση.

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”