Το Είπε ... :-)

Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Re: Το Είπε ... :-)

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Αχ, τι όμορφο!! @};-

Ναι! Αφού προδίδουμε που προδίδουμε, ας προδώσουμε τον ανθρωπάκο ρε γμτ!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

:x :x
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Από τη στιγμή που θα σε απασχολήσουν τα καλά και τα κακά των συνανθρώπων σου, ανοίγεις μια πόρτα για να μπει μέσα η κακία. Το να ελέγχεις, να ανταγωνίζεσαι και να κριτικάρεις τους άλλους σε αδυνατίζει και σε νικά.

το είπε
ο Morihei Ueshiba,
(Γιαπωνέζος ιδρυτής του Aikido, 1883-1969)
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από margaritarenia »

@};-
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
panos

Δημοσίευση από panos »

Αγαπάτε ο ένας τον άλλο, αλλά μην αφήσετε να σας δεσμεύσει η αγάπη σας. Αφήστε τη καλύτερα να γίνει θάλασσα που πηγαινοέρχεται ανάμεσα στις ακτές των ψυχών σας.
Ελευθερία δεν είναι αυτό που κάνεις, αλλά αυτό που κάνεις μετά από αυτό που σου κάνουν.
:x
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Άβαταρ μέλους
panos

Δημοσίευση από panos »

’Και ποια είναι η πιο αψηλή εντολή; Ν’ αρνηθείς όλες τις παρηγοριές-θεούς, πατρίδες, ηθικές, αλήθειες - ν’ απομείνεις μόνος και ν’ αρχίσεις να πλάθεις εσύ, με μοναχά τη δύναμή σου, έναν κόσμο που να μην ντροπιάζει την καρδιά σου... Ποια ‘ναι η πιο αντρίκια χαρά; Ν’ αναλαβαίνεις την πάσα ευθύνη’’.
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ωχ! καινούργιο φτυάρι στην παρεϊτσα μας παιδιά 8-}

Εικόνα

Δημοσίευση από panos »

ωχ! καινούργιο φτυάρι στην παρεϊτσα μας παιδιά :-?

:-D :-D ηρθε η ωρα μου!!
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

Vaso έγραψε:Από τη στιγμή που θα σε απασχολήσουν τα καλά και τα κακά των συνανθρώπων σου, ανοίγεις μια πόρτα για να μπει μέσα η κακία. Το να ελέγχεις, να ανταγωνίζεσαι και να κριτικάρεις τους άλλους σε αδυνατίζει και σε νικά.

το είπε
ο Morihei Ueshiba,
(Γιαπωνέζος ιδρυτής του Aikido, 1883-1969)
Βάσω μου τα φώτα σου!Ξέρω ότι οδηγιες χρήσεις δεν υπάρχουν , αλλά, σκέφτομαι ότι για να φτάσει κάποιος στο σημειο να μην τον απασχολουν τα παραπάνω, εγώ ας πουμε(εεε..... τυχαίο παράδειγμα :shifty: ) χρειάζεται να δυναμώσει μέσα του , και να χτίσει εμπιστοσύνη στον εαυτο του και κατ'επέκταση στους άλλους? καλά το πάω μέχρι εδώ??
και αν ειναι έτσι πως χτιζεται οέο?
Πώς κλεινει η ρημάδα η πόρτα τελικά??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βικούλα την 25 Φεβ 2012 11:38 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

@};- @};-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βικούλα την 25 Φεβ 2012 11:35 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Από τη στιγμή που θα σε απασχολήσουν τα καλά και τα κακά των συνανθρώπων σου, ανοίγεις μια πόρτα για να μπει μέσα η κακία. Το να ελέγχεις, να ανταγωνίζεσαι και να κριτικάρεις τους άλλους σε αδυνατίζει και σε νικά.
Σούπερ, έξτρα, συγχρονικό! :x :x :x
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

"ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΙΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ"

Αριστοτέλης

Οι προσκυνήσεις και οι αλλοιώσεις της όρθιας στάσης είναι κύριο χαρακτηριστικό των βαρβάρων και όχι των Ελλήνων
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:x :x :x

πάντα οι ΄Ελληνες ένιωθαν υπεροχή...το θέμα είναι ότι σίγουρα δεν γονάτιζαν μπροστά στον εχθρό, αυτόν τον πολεμούσαν μέχρι θανάτου...΄Ομως γονάτιζαν μπροστά στον εσωτερικό εχθρό, γιατί αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω ποιός στην ευχή οδήγησε τον Σωκράτη στην αυτοκτονία, ή τον Αριστείδη στην εξορία...

΄Ολοι οι άνθρωποι γονατίζουν, σε όλες τις εποχές, από όποια ανθρώπινη φυλή κι αν προέρχονται...Το θάρρος στην μάχη δεν φαίνεται από το κουράγιο στον πόλεμο, αλλά από το να αντέξεις την Ειρήνη μέσα στον Εαυτό σου...

@};-

Εικόνα

Δημοσίευση από Fotinoula »

@};- @};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Ναι Βασούλα μου, έτσι είναι.. Άλλο Άνθρωπος, άλλο Έλληνας

Όμως ας μη ξεχνάμε ότι ακόμα και η λέξη Άνθρωπος = Άνω θρώσκω, από τους Έλληνες προήλθε.. :lol: :lol: >:d< >:d<

Επιστροφή στο “ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ”