Ναι! Αφού προδίδουμε που προδίδουμε, ας προδώσουμε τον ανθρωπάκο ρε γμτ!
Αγαπάτε ο ένας τον άλλο, αλλά μην αφήσετε να σας δεσμεύσει η αγάπη σας. Αφήστε τη καλύτερα να γίνει θάλασσα που πηγαινοέρχεται ανάμεσα στις ακτές των ψυχών σας.
Ελευθερία δεν είναι αυτό που κάνεις, αλλά αυτό που κάνεις μετά από αυτό που σου κάνουν.
Και ποια είναι η πιο αψηλή εντολή; Ν αρνηθείς όλες τις παρηγοριές-θεούς, πατρίδες, ηθικές, αλήθειες - ν απομείνεις μόνος και ν αρχίσεις να πλάθεις εσύ, με μοναχά τη δύναμή σου, έναν κόσμο που να μην ντροπιάζει την καρδιά σου... Ποια ναι η πιο αντρίκια χαρά; Ν αναλαβαίνεις την πάσα ευθύνη.
ωχ! καινούργιο φτυάρι στην παρεϊτσα μας παιδιά![]()
Βάσω μου τα φώτα σου!Ξέρω ότι οδηγιες χρήσεις δεν υπάρχουν , αλλά, σκέφτομαι ότι για να φτάσει κάποιος στο σημειο να μην τον απασχολουν τα παραπάνω, εγώ ας πουμε(εεε..... τυχαίο παράδειγμαVaso έγραψε:Από τη στιγμή που θα σε απασχολήσουν τα καλά και τα κακά των συνανθρώπων σου, ανοίγεις μια πόρτα για να μπει μέσα η κακία. Το να ελέγχεις, να ανταγωνίζεσαι και να κριτικάρεις τους άλλους σε αδυνατίζει και σε νικά.
το είπε
ο Morihei Ueshiba,
(Γιαπωνέζος ιδρυτής του Aikido, 1883-1969)
Σούπερ, έξτρα, συγχρονικό!Από τη στιγμή που θα σε απασχολήσουν τα καλά και τα κακά των συνανθρώπων σου, ανοίγεις μια πόρτα για να μπει μέσα η κακία. Το να ελέγχεις, να ανταγωνίζεσαι και να κριτικάρεις τους άλλους σε αδυνατίζει και σε νικά.