ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...

Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Re: ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Vasoula έγραψε: 17 Αύγ 2018 12:17 pm Θοδωράκο μου αυτό έρχεται πολύ πιο κοντά στην δική σου προσωπικότητα. Την νιώθω την 2η φορά σου με πιο ειλικρίνεια :romance-heartstiny:

Επιπλέον, οι Λογικοί δεν είναι πιθανό να κατανοήσουν συναισθηματικά παράπονα και οι φίλοι τους δε θα βρουν σ’ αυτούς έναν βράχο συναισθηματικής υποστήριξης
εδώ βήχουμε ε? :whistle:
Μωρέ ναι, προφανώς. Έλα μου όμως που το πρώτο αποτέλεσμα μου άρεσε, ενώ το δεύτερο μου φαίνεται ένα μάτσο μπούρδες. Έχω δρόμο για την ευτοεκτίμιση μου φαίνεται... 8-|

Τώρα για την συναισθηματική υποστίρηξη, υποθέτω κάτι τέτοιο παθαίνω κι εγώ μέσα μου, στο πόσο με υποστιρίζω δηλαδή... :-?
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

Εμμάκι :romance-heartsthree: :romance-kisscheek: :romance-heartbeating:

:romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating:
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

:)) :)) :)) :)) :)) :))
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

το ξανακανα το τεστ εχθες για να μαι σιγουρη, και εβγαλε ξανα το ιδιο αποτελεσμα Τυπος προσωπικότητας Μεσολαβητής . Μπορώ να πω οτι οντως εχει πολλα κοινα με την προσωπικοτητα μου στο τωρα. :x :x
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

Vasoula έγραψε: 16 Αύγ 2018 7:03 pm
Οι πιο ριψοκίνδυνες συμπεριφορές όπως ο τζόγος και τα extreme sports είναι πιο συνηθισμένες σ’ αυτήν την προσωπικότητα.
Φωτεινούλιιιιιιιιιιιιι???? αλήθεια τώρα? =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

δεν είναι extreme sport που πάω κάθε μέρα στην εταιρεία, τύφλα να έχει η βουτιά στο κενό <:-p 8-}

όσο για τον τζόγο....είμαι κρυφή σουπιά :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

παιδάκια γλυκά σας διάβασα :romance-grouphug: :x :romance-heartstiny:

Εμμάκι μου γλυκό :romance-heartbeating: :x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Δεκατριούλης

Δημοσίευση από Δεκατριούλης »

Eμενα μου βγήκε ο Διασκεδαστής!!! :-? :-? :-?
Δεν εχω διαβάσει τα παραπάνω επιτηδες για να μην επιρεαστώ :*
Φιλια :x :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: @};-

Ο ΤΥΠΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ:
“ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΗΣ”

Είμαι εγωίστρια, ανυπόμονη και λίγο ανασφαλής. Κάνω λάθη, βγαίνω εκτός ελέγχου και μερικές φορές γίνομαι δύσκολη. Αλλά αν δεν μπορείς να με αντιμετωπίσεις στα χειρότερά μου, τότε δεν με αξίζεις στα καλύτερά μου.

Marilyn Monroe
Αν κάποιος μπορεί αυθόρμητα να αρχίσει να τραγουδά και να χορεύει, αυτός είναι ο Διασκεδαστής. Οι Διασκεδαστές παρασύρονται από τον ενθουσιασμό της στιγμής και θέλουν και όλοι οι άλλοι να νιώθουν έτσι. Κανένας άλλος τύπος προσωπικότητας δεν είναι τόσο γενναιόδωρος με τον χρόνο και την ενέργειά του όσο οι Διασκεδαστές, όταν πρόκειται να εμψυχώσουν τους άλλους και κανένας άλλος τύπος προσωπικότητας δεν το κάνει με τέτοιο ακαταμάχητο στυλ.

Τύπος Προσωπικότητας “Διασκεδαστής” (ESFP-A / ESFP-T)
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑΡ...
Γεννημένοι διασκεδαστές, οι Διασκεδαστές λατρεύουν τα φώτα των προβολέων, αλλά και όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή γι’ αυτούς. Πολλοί διάσημοι Διασκεδαστές είναι ηθοποιοί, αλλά τους αρέσει να κάνουν σόου ακόμη για τους φίλους τους, συζητώντας με ένα μοναδικό, γήινο πνεύμα, απολαμβάνοντας την προσοχή και κάνοντας κάθε έξοδο να μοιάζει με πάρτι. Απολύτως κοινωνικοί, οι Διασκεδαστές απολαμβάνουν τα απλούστερα πράγματα και δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά γι’ αυτούς από την απλή διασκέδαση με καλούς φίλους.

Δεν μένουν μόνο στα λόγια όμως – οι Διασκεδαστές έχουν την πιο ισχυρή αίσθηση της ομορφιάς και της αισθητικής από όλους τους τύπους προσωπικότητας. Από την προσωπική τους περιποίηση και τα ρούχα, μέχρι ένα καλοβαλμένο σπίτι, έχουν “μάτι” για τη μόδα. Ξέρουν τι είναι ελκυστικό από την πρώτη στιγμή και δε φοβούνται να αλλάξουν το περιβάλλον τους ώστε να αντανακλά το προσωπικό τους στυλ. Οι Διασκεδαστές είναι περίεργοι από τη φύση τους, εξερευνώντας νέα σχέδια και στυλ με άνεση.

Αν και μπορεί να μην είναι πάντα εμφανές, οι Διασκεδαστές ξέρουν ότι δεν είναι το επίκεντρο του κόσμου – είναι παρατηρητικοί και πολύ ευαίσθητοι στα συναισθήματα των άλλων. Οι άνθρωποι μ’ αυτόν τον τύπο προσωπικότητας είναι συχνά οι πρώτοι που βοηθούν κάποιον να συζητήσει ένα δύσκολο πρόβλημα και προσφέρουν μετά χαράς συναισθηματική υποστήριξη και πρακτικές συμβουλές Ωστόσο, όταν οι ίδιοι έχουν πρόβλημα, οι Διασκεδαστές είναι πιθανότερο να αποφύγουν εντελώς μια σύγκρουση παρά να την αντιμετωπίσουν ευθέως. Συνήθως αγαπούν το λίγο δράμα και πάθος, αλλά όχι τόσο όταν οι ίδιοι αποτελούν τον στόχο της κριτικής που μπορεί να ακολουθήσει.

...ΚΑΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΛΑΜΠΟΥΜΕ
Η μεγαλύτερη πρόκληση για τους Διασκεδαστές είναι ότι συχνά εστιάζουν τόσο πολύ στις άμεσες απολαύσεις που παραμελούν τα καθήκοντα και τις ευθύνες που είναι απαραίτητες ώστε να αποκτηθούν οι εν λόγω πολυτέλειες. Περίπλοκες αναλύσεις, επαναλαμβανόμενες εργασίες και ο συνδυασμός των στατιστικών με τις πραγματικές συνέπειες δεν είναι εύκολες δραστηριότητες για τους Διασκεδαστές. Προτιμούν να βασίζονται στην τύχη ή στις ευκαιρίες ή απλώς να ζητήσουν βοήθεια από τον ευρύ φιλικό τους κύκλο. Είναι σημαντικό για τους Διασκεδαστές να προσπαθήσουν να δρομολογήσουν μακροπρόθεσμα σχέδια όπως η συνταξιοδότησή τους ή η πρόσληψη ζάχαρης – δεν θα υπάρχει πάντοτε κάποιος γύρω τους που θα μπορεί να ελέγχει αυτά τα ζητήματα.

Οι Διασκεδαστές εκτιμούν την αξία και την ποιότητα, πράγμα που από μόνο του είναι ένα ωραίο χαρακτηριστικό. Σε συνδυασμό με την τάση τους να μην κάνουν πρόγραμμα και σχέδια, όμως, αυτό μπορεί να τους οδηγήσειστο να ξοδεύουν περισσότερα απ’ όσα κερδίζουν και οι πιστωτικές κάρτες είναι πολύ επικίνδυνες γι’ αυτούς. Περισσότερο επικεντρωμένοι στο να αξιοποιούν ευκαιρίες, παρά στον προγραμματισμό μακροπρόθεσμων στόχων, οι Διασκεδαστές μπορεί, λόγω της απροσεξίας τους, να βρεθούν κάποια στιγμή χωρίς χρήματα για ορισμένες δραστηριότητες.

Δεν υπάρχει τίποτα που να κάνει τους Διασκεδαστές πιο δυστυχισμένους, από τη διαπίστωση ότι είναι εγκλωβισμένοι και δεν μπορούν να είναι μαζί με τους φίλους τους.
Οι Διασκεδαστές είναι καλοδεχούμενοι όταν χρειάζεται γέλιο, παιχνιδιάρικη διάθεση και ένας εθελοντής για να δοκιμάσει κάτι νέο και διασκεδαστικό, και δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για τους Διασκεδαστές από το να παρασύρουν και τους υπόλοιπους στο “ταξίδι”. Οι Διασκεδαστές μπορούν να συζητούν για ώρες, μερικές φορές για τα πάντα εκτός από το θέμα το οποίο ήθελαν αρχικά να συζητήσουν και να μοιράζονται τα συναισθήματα των αγαπημένων τους στις καλές και τις κακές στιγμές. Αν μόνο θυμούνται να είναι περισσότερο οργανωμένοι, πάντα θα είναι έτοιμοι να γευτούν όλα τα καινούργια και συναρπαστικά πράγματα που έχει να προσφέρει ο κόσμος, μαζί με τους φίλους τους
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Vasoula έγραψε: 16 Αύγ 2018 6:35 pm Ιωαννάκι μου και τρως και ψεύδεσαι :)) :)) :)) :)) :)) :))

Μήπως να το ξανακάνεις, γιατί δεν βρήκα κάτι να ταιριάζει. Εσύ βρήκες?

να δωσεις προσοχή στις ωραιοποιημένες απαντήσεις

:romance-heartstiny:
εγώ και η Σούζι :)) :)) :)) :)) :))

οχι δεν βρήκα Βασούλα μου η αλήθεια να λέγετε ,απάντησα πολύ αυθόρμητα στης ερωτήσεις
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

αμ Τζοαννάκι, τώρα εξηγείται η καραμούζα :((

από όλες τις προσωπικότητες αυτή βρήκες να έχεις ρε γμτ? ~x(
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Πάναγιωτάκοοοοοοοο???

εσύ διασκεδαστής? ούτε καν...

και τρως και ψεύδεσαι και εαύ =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Από την προσωπική τους περιποίηση και τα ρούχα, μέχρι ένα καλοβαλμένο σπίτι, έχουν “μάτι” για τη μόδα

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

απάντησα πολύ αυθόρμητα στης ερωτήσεις
αυθόρμητα από μέσα σου, ή αυθόρμητα από τον νου σου, Ιωαννάκι? :)) :)) :))

γιατί ναι, όλοι τάχα αυθόρμητα απαντάνε, αλλά "άλλος" καθορίζει τις απαντήσεις τελικά...

Σκέψου και λίγο, δεν είναι κακό...Όχι ό,τι θα ήθελες να απαντήσεις, αλλά ό,τι πραγματικά συμβαίνει... :romance-kisscheek:

στις ερωτήσεις πάντως για να σε βγάλει "αρχιτέκτονα" απάντησες σίγουρα ψέματα...Είναι σκληροπυρηνική προσωπικότητα...Δεν δέχεται σαν απάντηση το "λίγο" ή το "μερικώς" και έτσι όπως σε ξέρω, αποκλείεται για εσένα. Αν πχ. και μόνο στην ερώτηση "είσαι συναισθηματικά ασφαλής?" απαντήσεις συμφωνώ μερικώς, θα σου βγάλει άλλο αποτέλεσμα. Πρέπει λοιπόν στην συγκεκριμένη απάντηση να απάντησες "συμφωνώ", οπότε σκέψου λίγο πόσο μακριά είναι αυτό από εσένα...
Εδώ οι περισσότεροι πρέπει να απαντήσουν "διαφωνώ" (ούτε καν μερικώς :)) )

Εικόνα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Δίκιο έχεις ναι και το ξαναέκανα τώρα ,πιο προσεκτικά και μου έβγαλε τον ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ σαν τύπο προσωπικότητας. και όμως διαφωνώ πολύ είχα απαντήσει στην ερώτηση είσαι συναισθηματικά ασφαλής, σε άλλες απάντησα χωρίς να σκεφτώ .

100%
Οι Μεσολαβητές είναι πραγματικοί ιδεαλιστές – πάντα ψάχνουν για κάτι καλό ακόμη και στους χειρότερους ανθρώπους και περιστάσεις και αναζητούν τρόπους για να βελτιώσουν τα πράγματα Αν και μπορεί να θεωρούνται ήρεμοι, κλειστοί ή ακόμη και ντροπαλοί, οι Μεσολαβητές έχουν μια εσωτερική φλόγα και ένα πάθος που μπορεί πραγματικά να λάμψει. Αποτελούν μόνο το 4% του πληθυσμού και επομένως ο κίνδυνος να παρεξηγηθούν δυστυχώς είναι μεγάλος – αλλά όταν βρίσκουν ανθρώπους με τις ίδιες ιδέες για να περάσουν μαζί τους το χρόνο τους, η αρμονία που νιώθουν είναι πηγή χαράς και έμπνευσης.

Οι Μεσολαβητές καθοδηγούνται από τις αρχές τους παρά από τη λογική τους. Όταν πρέπει να αποφασίσουν πώς θα προχωρήσουν μπροστά, θα κοιτάξουν την τιμή, την ομορφιά, την ηθική και την αρετή – οι Μεσολαβητές καθοδηγούνται από την αγνότητα του σκοπού τους και όχι από ανταμοιβές και τιμωρίες. Οι άνθρωποι με αυτόν τον τύπο προσωπικότητας είναι περήφανοι γι’ αυτό τους το προτέρημα και με το δίκιο τους, αλλά δεν καταλαβαίνουν όλοι το κίνητρο πίσω από αυτά τα αισθήματα κι αυτό μπορεί να τους οδηγήσει σε απομόνωση.

Δε λάμπουν όλα όσα είναι χρυσός. Δε χάνονται όλοι όσοι περιπλανιούνται. Το παλιό που είναι δυνατό δεν μαραίνεται. Τις βαθιές ρίζες δεν τις φτάνει ο παγετός.

J. R. R. Tolkien
ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ
Στα καλύτερά τους, αυτά τα προτερήματα επιτρέπουν στους Μεσολαβητές να επικοινωνούν σε βάθος με τους άλλους, μιλώντας άνετα με μεταφορές και παραβολές, και να κατανοούν και να δημιουργούν σύμβολα για να μοιραστούν τις ιδέες τους με τους άλλους. Η δύναμη αυτού του διαισθητικού επικοινωνιακού στυλ προσφέρεται για δημιουργικές εργασίες και δεν πρέπει να ξαφνιάζει το γεγονός ότι πολλοί διάσημοι Μεσολαβητές είναι ποιητές, συγγραφείς και ηθοποιοί. Το να κατανοούν τους εαυτούς τους και τη θέση τους στον κόσμο είναι σημαντικό για τους Μεσολαβητές και εξερευνούν αυτές τις ιδέες προβάλλοντας τους εαυτούς τους στη δουλειά τους.

Οι Μεσολαβητές έχουν ταλέντο στην αυτοέκφραση, αποκαλύπτοντας την ομορφιά και τα μυστικά τους μέσα από μεταφορές και φανταστικούς χαρακτήρες.
Η ικανότητα των Μεσολαβητών στη χρήση της γλώσσας δεν σταματά στη μητρική τους, έχουν ταλέντο στην εκμάθηση μιας δεύτερης (ή τρίτης!) γλώσσας. Το επικοινωνιακό τους χάρισμα βοηθά επίσης και στην επιθυμία τους για αρμονία, κάτι που χαρακτηρίζει τους Μεσολαβητές, και τους βοηθά να προχωρούν μπροστά καθώς βρίσκουν την αποστολή τους.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ
Σε αντίθεση με τα εξωστρεφή “ξαδέρφια” τους, ωστόσο, οι Μεσολαβητές θα εστιάσουν την προσοχή τους μόνο σε λίγα άτομα ή σε έναν σκοπό που αξίζει – αν επεκτείνουν την προσοχή τους και αλλού θα εξαντληθεί η ενέργειά τους και μπορεί ακόμη και να αποθαρρυνθούν ή να πιεστούν από όλο το κακό που υπάρχει στον κόσμο και που δεν μπορούν να διορθώσουν. Αυτό είναι πολύ λυπηρό για τους φίλους των Μεσολαβητών, που βασίζονται στην αισιοδοξία τους.

Αν δεν είναι προσεκτικοί, οι Μεσολαβητές μπορούν να χαθούν στην αναζήτηση του καλού και να παραμελήσουν τις καθημερινές διαδικασίες που απαιτεί η ζωή. Συχνά παρασύρονται σε βαθιές σκέψεις και απολαμβάνουν να συλλογίζονται υποθετικά και φιλοσοφικά ζητήματα περισσότερο από άλλους τύπους προσωπικότητας. Αν αφεθούν ανεξέλεγκτοι, οι Μεσολαβητές μπορεί να αρχίσουν να χάνουν επαφή με την πραγματικότητα, να αποσυρθούν ως άλλοι “ερημίτες” και θα χρειαστεί πολλή ενέργεια από τους φίλους ή τον σύντροφό τους για να τους επαναφέρουν στον πραγματικό κόσμο.

Ευτυχώς, όπως τα λουλούδια την άνοιξη, η τρυφερότητα, η δημιουργικότητα, ο αλτρουισμός και ο ιδεαλισμός των Μεσολαβητών θα επανέλθει, ανταμείβοντας τους ίδιους, αλλά και όσους αγαπούν, ίσως όχι με λογική και πρακτικότητα, αλλά με μια οπτική του κόσμου που εμπνέει συμπόνοια, καλοσύνη και ομορφιά, όπου κι αν βρίσκονται.
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Το ξανακανα και εβγαλε Συνήγορος, στην ερωτηση παντως αν ειστε συναισθηματικα ασφαλης εβαλα διαφωνω απο την αρχη που βγηκε Περιπετειώδης :))

Ο ΤΥΠΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ:
“ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ”

Ο τύπος της προσωπικότητας του Συνηγόρου είναι πολύ σπάνιος, αποτελεί λιγότερο από το ένα τοις εκατό του πληθυσμού, ωστόσο, αφήνουν το στίγμα τους στον κόσμο. Έχουν μια έμφυτη αίσθηση ιδεαλισμού και ηθικής, αλλά αυτό που τους ξεχωρίζει από άλλους τύπους προσωπικότητας ιδεαλιστών είναι η αποφασιστικότητα και η θέλησή τους. Οι Συνήγοροι δεν είναι αδρανείς ονειροπόλοι, αλλά ικανοί να κάνουν συγκεκριμένα βήματα για να πετύχουν τους στόχους τους και να αφήσουν έναν θετικό αντίκτυπο που να έχει διάρκεια.

Οι Συνήγοροι τείνουν να έχουν ως στόχο τους να βοηθούν τους άλλους, αλλά ενώ τα άτομα με αυτήν την προσωπικότητα συνήθως συντονίζουν ενέργειες διάσωσης και κάνουν εθελοντική εργασία, το πραγματικό τους πάθος είναι να φτάσουν στην καρδιά του προβλήματος, ώστε οι άνθρωποι να μην χρειάζονται καθόλου διάσωση.
Τύπος Προσωπικότητας “Συνήγορος” (INFJ-A / INFJ-T)
ΒΟΗΘΑ ΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ
Οι Συνήγοροι έχουν έναν πολύ μοναδικό συνδυασμό χαρακτηριστικών: αν και γλυκομίλητοι, έχουν πολύ ισχυρές απόψεις και θα πολεμούν ακούραστα για μια ιδέα για την οποία πιστεύουν. Τα άτομα με αυτόν τον τύπο προσωπικότητας είναι αποφασιστικά και με δυνατή θέληση, ωστόσο, σπάνια χρησιμοποιούν αυτήν τη θέληση για προσωπικό όφελος. Οι Συνήγοροι θα ενεργούν με δημιουργικότητα, φαντασία, σιγουριά και ευαισθησία όχι για τη δημιουργία πλεονεκτήματος, αλλά ισορροπίας. Η έννοια της ισότητας και το κάρμα είναι πολύ ελκυστικές ιδέες για τους Συνηγόρους και τείνουν να πιστεύουν ότι τίποτα δεν μπορεί να βοηθήσει τον κόσμο τόσο όσο η αγάπη και η συμπόνοια, που μπορούν να μαλακώσουν τις καρδιές των τυράννων.

Κάθε άνθρωπος πρέπει να αποφασίσει αν θα περπατήσει μέσα στο φως του δημιουργικού αλτρουισμού ή στο σκοτάδι του καταστροφικού εγωισμού.

Martin Luther King
Είναι εύκολο για τους Συνηγόρους να συνδεθούν με τους άλλους και έχουν το ταλέντο να χρησιμοποιούν ζεστή, ευαίσθητη γλώσσα και να μιλούν με ανθρώπινους όρους και όχι τόσο με απλή λογική και γεγονότα. Είναι λογικό ότι οι φίλοι τους τούς θεωρούν ήσυχους Εξωστρεφείς, αλλά θα πρέπει να θυμούνται ότι οι Συνήγοροι χρειάζονται να περνάνε χρόνο μόνοι για να “αποσυμπιεστούν” και να “επαναφορτιστούν” και δεν πρέπει να ξαφνιάζονται πολύ όταν οι Συνήγοροι ξαφνικά αποσύρονται. Οι Συνήγοροι φροντίζουν ιδιαιτέρως τα συναισθήματα των άλλων και περιμένουν ανταπόδοση – μερικές φορές αυτό σημαίνει να τους δίνουν το χώρο που χρειάζονται για λίγες μέρες.

ΖΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ
Αυτό που είναι πραγματικά το πιο σημαντικό για τους Συνηγόρους είναι να θυμούνται να φροντίζουν και τους εαυτούς τους. Το πάθος των “πιστεύω” τους είναι ικανό να τους παρασύρει πέρα από τα όριά τους και αν ο ζήλος τους γίνει υπερβολικός, μπορεί να εξαντληθούν, να αρρωστήσουν ή να στρεσαριστούν. Αυτό γίνεται εμφανές ειδικά όταν οι Συνήγοροι βρίσκονται αντιμέτωποι με συγκρούσεις και κριτική – η ευαισθησία τους τούς αναγκάζει να κάνουν ό,τι μπορούν για να αποφύγουν αυτές τις, κατά τα φαινόμενα, προσωπικές επιθέσεις, αλλά όταν οι συνθήκες κάνουν αδύνατη την αποφυγή, μπορούν να αντεπιτεθούν με πολύ παράλογους και εν τέλει όχι χρήσιμους τρόπους.

Για τους Συνηγόρους, ο κόσμος είναι γεμάτος ανισότητα, αλλά δε χρειάζεται να είναι έτσι. Κανένας άλλος τύπος προσωπικότητας δεν είναι καταλληλότερος για να δημιουργήσει ένα κίνημα που θα διορθώσει ένα λάθος και μια αδικία, μεγάλη ή μικρή. Οι Συνήγοροι πρέπει απλώς να θυμούνται ότι όσο είναι απασχολημένοι φροντίζοντας τον κόσμο, πρέπει να φροντίσουν παράλληλα και τον εαυτό τους.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Περίεργη προσωπικότητα ο "Μεσολαβητής"...
Θέλει δυο τρεις και τέσσερις φορές διάβασμα...

όμως ναι, μου έρχεται πιο κοντά σε εσένα Ιωαννάκι

:romance-heartstiny:

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

και δεν πρέπει να ξαφνιάζονται πολύ όταν οι Συνήγοροι ξαφνικά αποσύρονται
Φωτεινούλα το διάβασα και λίγο μπερδεύτηκα...
Σ' αυτό δε το σημείο, μπλόκαρα τελείως, γιατί ποτε δεν το έχεις κάνει εσύ αυτό, σε αντίθεση με το Λιζάκι που το κάνει ανά ένα δευτερόλεπτο :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ”