Την προηγουμενη εβδομαδα ειχα τη πρωτη μου εμπειρια στο reiki...!!!
Ειχα μπει στο internet και λογω καποιον 'ασχημων' γεγονοτων που εγιναν προς το βραδυ ενιωθα πολυ φορτισμενη και στεναχωρημενη. Αρχισα να συζηταω με τον εναν φιλο μου στο fb.
Για να μη πολυλογω του ειπα πως εχω αυπνιες και δε μπορω να κοιμηθω..
''-Να σου στειλω λιγο reiki?'' -μου ειπε..
Δεν πολυκαταλαβα φυσικα το τι εννοουσε γιατι δεν γνωριζα σχεδον τιποτα περι αυτου.
''Το μονο που θελω ειναι να χαλαρωσω και να μη σκεφτομαι τιποτα.'' -του ειπα..
Δεχτηκα λοιπον εμπιστευτικα και πηγα να ξαπλωσω.
Εκλεισα τα ματια μου και αρχισα να χαλαρωνω αργα το καθε σημειο του σωματος μου, απο τα ακρα και συνεχιζονται με τα υπολοιπα μελη του σωματος.
Αρχισα να νιωθω τα συναισθηματα του προβληματος που με απασχολουσε να με πνιγουν και να γινονται ολο και πιο εντονα.
Ξεσπασα σε κλαμματα.
Μετα απο λιγα δευτερολεπτα ενιωσα να φευγει αυτο το συναισθημα απο πανω μου και ημουν πιο χαλαρη.
Εφερα τη μορφη του προσωπου που μου εκανε ρεικι στο μυαλο μου και ηταν σα να εβλεπα το προσωπο του μπροστα μου.
Ξαφνικα αυτο εξαφανιστηκε και (με κλειστα τα ματια) ειδα μια παρουσια να μπαινει στο δωματιο μου.
Ενιωθα το σωμα μου, εσωτερικα, να γεμιζει απιστευτη θερμοτητα.
Αρχισα να αισθανομαι το δεξι μου χερι να σηκωνεται πολυ πολυ αργα, να ανοιγουν ενα-ενα τα δαχτυλα μου και αργα να ξανακατεβαινει.
Για λιγη ωρα ακομα η 'παρουσια' αυτη ηταν κοντα μου, αλλα μετα απο λιγη ωρα την ειδα να βγαινει πολυ γρηγορα και να εξαφανιζεται απο την μπαλκονοπορτα.
Αμεσως μετα αποκοιμηθηκα.
Την επομενη μερα ημουν τοσο γαληνια, γεματη ζωντανια και ορεξη για τα παντα.
Το θεμα, που με απασχολουσε το προηγουμενο βραδυ, υπηρχε στο μυαλο μου, αλλα υπηρχε και κατι το οποιο δε με αφηνε να στεναχωρηθω για τιποτα.
Ηταν μια πραγματικα πρωτογνωρη και απιστευτη εμπειρια, που ευχομαι καποια στιγμη να μπορω να τη δινω με χαρα και εγω σε ανθρωπους που την εχουν αναγκη...οπως και εγω εκεινο το βραδυ..!!!
Σ'ευχαριστω πολυ........

!!!!!