Ειδήσεις και νέα από το ιντερνετ
[quote="Έλλη Καραλή"]
Και βέβαια το γνωστό Dearest ..... sorry ...... I'm the wife - sun .........
[quote]
Tι εννοείς;;;
Και βέβαια το γνωστό Dearest ..... sorry ...... I'm the wife - sun .........
[quote]
Tι εννοείς;;;
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
- galazia_sfaira
Ακριβώς αυτό είχα ακούσει,ό,τι γίνεται ξεκινά απο την Νιγηρία και κάνει έναν κύκλο.....δεν κράτησα περισσότερα γιατί είναι έξω απο μένα.Danny έγραψε:Δεν ΄΄ηθελε πολύ να ξυπνήσει το λαμόγιο μέσα μου και έστειλα τα στοιχέια μου!! :lol: :lol: :lol:
Με πήρανε και τηλέφωνο και μάλλον σε Νηγιριακά Αγγλικά ακουσα να μου λένε ελέγξτε το μέιλ σας.
Πολύ πίεση να μου δώσουν το εκατομύριο!!! :shock:
:lol:
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"
Η ιστορία με τους Νιγηριανούς άρχισε πριν από κάμποσα χρόνια.
Στην αρχή αναφερόντουσαν σε επενδύσεις στην Νιγηρία και άλλα κράτη. Όσοι έκαναν το λάθος να αναμιχθούν τα έχασαν όλα.
Στην συνέχεια αφού έγινε γνωστό το κόλπο άρχισαν να στέλνουν μηνύματα ..... είμαι ο γιός του θανόντος , και έχω αυτή την επιχείρηση ..... και συνέχιζε η ιστορία. Μηνύματα πάρα πολύ ευγενικά που περιέχουν κάποια δακρύβρεκτη ιστορία. Μπορεί να γράφουν ότυι ψάχνω τον πατέρα μου ή ότι είστε μακρινός συγγενής του τάδε και κληρονομήσατε κάποιο ποσόν ή βοηθείστε μας να βρούμε τους συγγενείς μας.
Γενικά παραμύθια φούμαρα και είναι προτιμότερο να τα ρίχνεις απευθείας στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία.
Στην αρχή αναφερόντουσαν σε επενδύσεις στην Νιγηρία και άλλα κράτη. Όσοι έκαναν το λάθος να αναμιχθούν τα έχασαν όλα.
Στην συνέχεια αφού έγινε γνωστό το κόλπο άρχισαν να στέλνουν μηνύματα ..... είμαι ο γιός του θανόντος , και έχω αυτή την επιχείρηση ..... και συνέχιζε η ιστορία. Μηνύματα πάρα πολύ ευγενικά που περιέχουν κάποια δακρύβρεκτη ιστορία. Μπορεί να γράφουν ότυι ψάχνω τον πατέρα μου ή ότι είστε μακρινός συγγενής του τάδε και κληρονομήσατε κάποιο ποσόν ή βοηθείστε μας να βρούμε τους συγγενείς μας.
Γενικά παραμύθια φούμαρα και είναι προτιμότερο να τα ρίχνεις απευθείας στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία.
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... 

:shock:Πειραιώς,Εγνατία,Eurobank και Εθνική επίσης!
Φωτεινηηηηηηηηηηηηηηηη μη σε βρω πουθενα!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Δουλεύει στην Πειραιώς...
Βρε συ? Eμμαααααααα....Αυτή είναι υπεύθυνη γι' αυτά τα projects???? :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Βρε συ? Eμμαααααααα....Αυτή είναι υπεύθυνη γι' αυτά τα projects???? :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Ποιό ξανθιά κι απ΄τα λάχανα..!!! :lol: :lol:
Εγώ που έδωσα τα στοιχεία μου -*για καλό και για κακό- μην χάσω το εκατομύριο :lol: :lol: :lol:
Ποιό ξανθιά κι απ΄τα λάχανα..!!! :lol: :lol:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
,Ilias έγραψε:Ελπίζω να μήν έδωσες πολλά στοιχεία.. και βασικά ελπίζω να μην έδωσες λογαριασμό που να έχει λεφτά μέσα...
αχαχαχαχχχα!!!!
Λεφτά;;; :lol: :lol: :lol: Γελάσαμε σήμερα!!!!!
Ουκ κι λάβεις παρά του μη έχοντος!!! :lol:
Εσύ είσαι ο "μη έχοντας"???
Εχεις τόσα, ώστε να γεμίσει ο κόσμος αγάπη!!!! Λίγο το θεωρείς?

Εχεις τόσα, ώστε να γεμίσει ο κόσμος αγάπη!!!! Λίγο το θεωρείς?
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εχουν κι αυτες μια σχεση με την κοινωνια.....! :roll:
Ειναι ολοκληρη φιλοσοφια...σας το λεω απο έγκυρη πηγη...
Εχουν κι αυτες μια σχεση με την κοινωνια.....! :roll:
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
:shock:
Ηλία μου ααχχχ....πόσο εχει αλλαξει η καλοσυνη του κοσμου και η διαθεση για βοήθεια....!

Ηλία μου ααχχχ....πόσο εχει αλλαξει η καλοσυνη του κοσμου και η διαθεση για βοήθεια....!

Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι