ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

----- Forwarded Message ----

Subject: 7.000 αστυνομικοί

7000 αστυνομικούς από την Ευρωπαϊκή Ένωση ετοιμάζεται να εισάγει η Ελληνική κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει την κρίση.

Μία εξαιρετική αποκάλυψη έγινε σήμερα στο ραδιόφωνο. Στο ραδιόφωνο «Θέμα» στις 11 το πρωί ο εκπρόσωπος των αστυνομικών αποκάλυψε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση μαζί με την «σοσιαλιστική» κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, υπό τον φόβο γενικευμένης εξέγερσης του Ελληνικού λαού ενάντια στα δρακούλια μέτρα, ετοιμάζουν να εισάγουν μέρος της δύναμης της Ευρωχωροφυλακής όπως την κατονόμασε ο εκπρόσωπος, αποτελούμενη από Ισπανούς , Γερμανούς, Ιταλούς, Ολλανδούς και άλλους μισθοφόρους, «οι οποίοι θα έχουν και το βάρος της καταστολής της κατά
τα φαινόμενα επερχόμενης εξέγερσης, αν και εφόσον η ντόπια αστυνομία δεν κάνει καλά την δουλεία της». Κατά τα λεγόμενα η εν λόγο δύναμη μπορεί να επέμβει όπου και όπως θέλει χωρίς να υπόκειται σε έλεγχο και περιορισμούς, λαμβάνοντας εντολές μόνο από την ΕΕ. Ο χαριτωμένος αντιπρόσωπος μετά από την προσπάθεια του να δικαιολογήσει τααδικαιολόγητα διερωτήθηκε, «πώς θα αισθανθούν οι Έλληνες εργαζόμενοι όταν τους ξυλοκοπούν ξένοι αστυνομικοί»; Εκτός από την κατά 20% περικοπή των επιδομάτων των 700.000 δημόσιων υπάλληλων οι
οποίοι ευθύνονται λόγο των αγώνων τους για το μεγαλύτερο μέρος των δικαιωμάτων που απολαμβάνουν το σύνολο των Ελλήνων εργαζομένων, το υπουργείο «προστασίας του πολίτη» ανακοίνωσε ότι ως το τέλος του χρόνου θα μειώσει κατά 20% και το ποσοστόεγκληματικότητας. Για να το πετύχει αυτό από την επόμενη εβδομάδα θα διοχετευτούν στους δρόμους 15.000 καινούργιοι μπάτσοι. Προφάσεις και εικόνες χούντας.Αυτές οι Ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής θα είναι στην ουσία ένας στρατός που θα χρησιμοποιούν τα κράτη, στην προσπάθεια να φανεί ότι
δεν αναμιγνύουν το δικό τους στρατό αλλά Ευρωπαϊκές δυνάμεις άμεσης επέμβασης. Η οικονομική κρίση η οποία θα συνοδεύεται από κοινωνικές αναταραχές θα δώσει στις Βρυξέλλες μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τεστάρει την ικανότητα επέμβασης της μυστικής ομάδας η οποία έχει δημιουργηθεί για την πάταξη εξεγέρσεων και αναταραχών στην Ευρώπη.

http://athens.indymedia.org/front.php3? ... id=1175588

:-(
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Βάσω μου, το άρθρο είναι εξαιρετικά σοβαρό και τί να σχολιάσεις.
Αλλά μόλις διάβασα αυτό, δεν άντεξα κι έσκασα στα γέλια...
Ακομα γελάω...
...υπό τον φόβο γενικευμένης εξέγερσης του Ελληνικού λαού ενάντια στα δρακούλια μέτρα,...
=)) =)) =))

Και να πω πως ήταν κυβέρνηση Μητσοτάκη θα υπήρχε μια δικαιολογία.
Αλλά έτσι που μας ρουφάνε το αίμα, μόνο δρακούλια θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τα μέτρα...
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Ελεος.... :-( :-( :-(
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Και να πω πως ήταν κυβέρνηση Μητσοτάκη

να σου πω την αλήθεια, αν ήταν κυβέρνηση Μητσοτάκη, θα ήμουν πιο ήσυχη...

100% κάτι θα στράβωνε στο πλάνο! Εδώ ολόκληρο τσουνάμι δημιουργήθηκε από την σκέψη του και μόνο... =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Για ποιό τσουνάμι λες; Τι έχω χάσει; :-?

Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

υπό τον φόβο γενικευμένης εξέγερσης του Ελληνικού λαού ενάντια στα δρακούλια μέτρα,...
=)) =)) =)) :)) :)) =)) =)) =)) :))
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Vaso έγραψε:
Και να πω πως ήταν κυβέρνηση Μητσοτάκη

100% κάτι θα στράβωνε στο πλάνο! Εδώ ολόκληρο τσουνάμι δημιουργήθηκε από την σκέψη του και μόνο... =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Ελπίζω να μην κάνει ποτέ διαλογισμό μαζί με τον Τσόπρα.
Θα καταστρέψουν τον πλανήτη αυτοί οι δύο!

=)) =)) =))

Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Ελπίζω να μην κάνει ποτέ διαλογισμό
Nα σου πω Εύη μου, μόνο γι' αυτό δεν χρειάζεται να φοβόμαστε!

΄Αραγε την ξέρει την λέξη...?? =)) =)) =)) =))
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Την ξέρει Δήμητρα. Εδώ έχει διαβάσει την ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ του Ρέντφιλντ.

Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Ωχ! Χριστέ μου! Όλα τα ήξερε, αυτό του έλειπε...

Δημοσίευση από Fotinoula »

τραγικό! και δεν είναι το μόνο που ακούω τον τελετυάιο καιρο :-(
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Μπάτσοι και ναζί το ίδιο μαγαζί.. μόνο αυτό έχω να πω.. @};-
Πολέμα και Οραματίσου
Valia

Δημοσίευση από Valia »

έτσι είναι Βασιλάκι μου, όπως το λες ακριβώς... @};- (το λουλουδάκι είναι για σένα)
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Παιδιά η τσουβαλοποίηση είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί ιδιαιτερα αυτή την εποχή.
Είναι άλλο η νοοτροπία μίας ομάδας ανθρώπων, που μην ξεχνάτε, φτιάχνεται και άλλο να πάρει η μπάλλα έναν ολόκληρο κλάδο.
Δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί, μπάτσοι.
Και μην ξεχνάτε, πως υπάρχουν και οικογενειάρχες, άνθρωποι που κάνουν την δουλειά τους με τον καλύτερο τρόπο που μπορούν, μέσα σε ένα διεφθαρμένο σύστημα που τους πιέζει και αυτοί οι άνθρωποι έχουν παιδιά τα οποία πηγαίνουν στο σχολείο και γυρίζουν με ερωτήματα του τύπου "Μπαμπά γιατί οι συμμαθητές μου σε βρίζουν και σε αποκαλούν γουρουνι;".

Είναι άνθρωποι που βλέπουν τα κακώς κείμενα και όπως πολλοί από μας δεν μπορούν αυτή τη στιγμή, σε αυτό το πλαίσιο να κάνουν τίποτε. Για πολλούς λόγους...

Εντωμεταξύ, είναι βούτυρο στο ψωμί των ολοκληρωτικών συστημάτων, το διαίρει και βασίλευε. Παλιά ιστορία και πετυχημένη.
Δεν τα έχουμε με τους μπάτσους.
Τα έχουμε με μία πολιτεία, που όχι μόνο επιτρέπει αλλά εκτρέφει και δίνει εντολές για εκτροπές....
Τα έχουμε με μία κυβέρνηση, που αντί να υπηρετεί τον πολίτη της, όπως οφείλει, επενδύει σε κατασταλτικούς μηχανισμούς για να ελέγξει τις αντιδράσεις που θα έρθουν.
Τα έχουμε με μία κυβέρνηση, που ξεπουλάει δικαιώματα κεκτημένα, εις όφελος των εντολέων της.
Και από την άλλη, πρέπει να ξανασκεφτούμε τί κυβέρνηση θέλουμε.
Διότι όπως έχω καταλάβει, η πλειοψηφία του κόσμου ακόμα θεωρεί πως έχουμε ένα δημοκρατικό πολίτευμα και ο πρωθυπουργός μας είναι ένας πράος και δίκαιος άνθρωπος, που δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, διότι υπάρχει κρίση.

Ε, λοιπόν δεν είναι έτσι... αλλά ό,τι δεν θέλουμε να παραδεχτούμε με τον εύκολο τρόπο, θα το δούμε με τον δύσκολο.

Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Το ευχαριστήθηκα...................... Δοκιμάστε το.................

http://www.greekpayback.com/
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”