Η ζωή μου...η ζωή μας! Μέρος Β'
Δεν υπάρχουν φωνές Βασίλη μου υπάρχουν κάποιες πολύ λεπτοφυείς αισθήσεις αλλά υπάρχει και η επίγνωση και η βεβαιότητα. Ο,τι ζητάμε στο σύμπαν αυτό ουσιαστικά θα πάρουμε!!! Τα πράγματα δεν είναι θέμα μαγικού ραβδιού αλλά όσων κουβαλάμε μέσα μας και όσων αναμένουμε απ' έξω μας. Εγώ πάντως με την μέχρι τώρα εμπειρία μου που θέλησα να έχω αυτή τη σύνδεση με αγγέλους, αυτήν και πήρα. Πιστεύω σε αυτούς όχι όπως τους πιστεύει η εκκλησία αλλα σαν συντρόφους αγαπημένους που όχι μόνο με βοηθάνε στο καθημερινό μου μονοπάτι αλλά μου ανοίγουνε και νέους δρόμους στην σκέψη και στα συναισθήματά μου!! Είμαι πολύ ευτυχισμένη που νιώθω την παρουσία τους!!VasilisM έγραψε:Δεν θέλω να γίνω κυνικός, αλλά θα το ρωτήσω.. ακούτε κάποια φωνή, ή είναι κάτι σαν διαίσθηση; Δεν θέλω να θίξω εμπειρίες απλά ρωτάω για να μάθω, μην το πάρετε στραβά..
ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΓΓΕΛΟΥΣ 'Η ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΫΛΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ,ΑΠΛΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ,ΑΣ ΤΟ ΠΩ ΕΤΣΙ .ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ,ΣΑΝ ΩΘΗΣΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.
ΤΟ ΣΥΝΔΕΩ ΜΕ ΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ''εφυγε απο την ζωη"γιατι αισθανομαι την αγαπη του και την ζεστασια του εκεινες τις στιγμες.
Ομως ουσιαστικα ειναι η αισθηση της πιστης, της,αγαπης και της εμπιστοσυνης στον εαυτο μου,αυτο μου μενει στο τελος...
Η δικη μου εμπειρια,δεν ξερω αν ειναι σωστη για τους αλλους..

ΤΟ ΣΥΝΔΕΩ ΜΕ ΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ''εφυγε απο την ζωη"γιατι αισθανομαι την αγαπη του και την ζεστασια του εκεινες τις στιγμες.
Ομως ουσιαστικα ειναι η αισθηση της πιστης, της,αγαπης και της εμπιστοσυνης στον εαυτο μου,αυτο μου μενει στο τελος...
Η δικη μου εμπειρια,δεν ξερω αν ειναι σωστη για τους αλλους..

είναι η φωνη που ακουγεται χωρίς λέξεις...΄Εχεις το πνευματικό αίσθημα του ακούσματος, χωρις να εμπλέκεται ο νους, γιατί βρίσκεται σε σιωπή...Βιώνεις πνευματικά, νοητικά και συναισθηματικά την εμπειρία αυτή στο σώμα σου, χωρίς να έχεις ανάγκη να κάνεις καμία σκέψη...Δεν θέλω να γίνω κυνικός, αλλά θα το ρωτήσω.. ακούτε κάποια φωνή, ή είναι κάτι σαν διαίσθηση; Δεν θέλω να θίξω εμπειρίες απλά ρωτάω για να μάθω, μην το πάρετε στραβά..
Γι' αυτό και οποιαδήποτε επικοινωνία προκύπτει από ένα λειτουργικό κέντρο λαιμού και όχι από το 6ο κέντρο, όπως νομίζουν πολλοί άνθρωποι...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

και τώρα μην με ρωτήσεις ποιά είναι τα σώματά μας! ;)

Ουσιαστικά είναι σημεία "πύλες" στα σώματά μας που μας τροφοδοτούν με ενέργεια και η επιρροή τους σε εσωτερικά μας θέματα και προβλήματα είναι καταλυτική...
και τώρα μην με ρωτήσεις ποιά είναι τα σώματά μας! ;)

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Με αφορμή αυτη τη ερωτηση θα ήθελα να πω οτι οταν συζητάμε για εσωτερικές εμπειρίες [ που ειναι οπως λεει η λέξη ''εσωτερικές''] ειναι φρόνιμο να ειμαστε φειδωλοί στις λέξεις και την ορολογία που χρησιμοποιούμε..ετσι ωστε να αποφύγουμε την γραφικότητα και το παράλογο.
Επειδή αυτα που προσπαθούμε να περιγράψουμε δεν ειναι ορατά αντικειμενα που ολοι εχουμε τα ιδια σημεία αναφοράς ... ειναι πολυ δύσκολο να γίνουν κατανοητά ακομη κι αν εχουμε την ιδια διάλεκτο.
Επίσης αφου ασχολούμεθα με αυτο το σύστημα , ας διαβάζουμε λίγο θεωρία για να εχουμε την δυνατότητα να αντιλαμβανόμαστε περίπου τις εννοιες[ γενικα μιλαω].
Οταν λεμε ''βλέπω'' ''ακούω'' ''νοιώθω'' δεν εννοούμε οτι ολα αυτα γίνονται με τις εξωτερικες μας αισθήσεις επειδή αυτές δεν εχουν την δυνατότητα στον συνηθισμένο ανθρωπο του σταδίου εξέλιξης που εχει τωρα η γη μας , να λαβουν ερεθίσματα πιο λεπτοφυή απο τα βαρυδονούμενα της ύλης .
Αργοτερα δεν ξέρουμε τι θα συμβει ....αλλα τωρα οι παραπάνω λέξεις αναφέρονται σε ψυχικες αντιλήψεις που γίνονται οταν τα ενεργειακά μας κέντρα ειναι ανοιχτά και συντονισμενα μεταξύ τους και με το πνεύμα.
Οποτε η αίσθηση της εσωτερικής φωνής κατ΄εμε , ειναι μια δυνατή μη αμφισβητήσιμη σκέψη , που ερχεται αιφνίδια [ χωρις συνειρμό] και που απο την μια οψη της μας δίνει την βεβαιότητα και απο την αλλη μια απέραντη ασφάλεια και εσωτερική θερμότητα.
Πιθανως να εχει και αλλες εκδηλώσεις που να αλλαζουν στον καθε ανθρωπο.
Πιστεύω οτι δεν χρειάζεται να εχει κανείς γνωσεις η οτιδήποτε αλλο , για να την ''ακουσει'' η να την ''νοιωσει'' αν προτιματε....μια και ''εκεινη'' η ''Αυτό'' αποφασίζει για την ετοιμοτητα μας αλλα απο εκει και μετά ..για να κρατήσουμε την σύνδεση ανοιχτη ..πρέπει να εργαζόμαστε και να παρατηρούμε αδιάκοπα.

Με αφορμή αυτη τη ερωτηση θα ήθελα να πω οτι οταν συζητάμε για εσωτερικές εμπειρίες [ που ειναι οπως λεει η λέξη ''εσωτερικές''] ειναι φρόνιμο να ειμαστε φειδωλοί στις λέξεις και την ορολογία που χρησιμοποιούμε..ετσι ωστε να αποφύγουμε την γραφικότητα και το παράλογο.
Επειδή αυτα που προσπαθούμε να περιγράψουμε δεν ειναι ορατά αντικειμενα που ολοι εχουμε τα ιδια σημεία αναφοράς ... ειναι πολυ δύσκολο να γίνουν κατανοητά ακομη κι αν εχουμε την ιδια διάλεκτο.
Επίσης αφου ασχολούμεθα με αυτο το σύστημα , ας διαβάζουμε λίγο θεωρία για να εχουμε την δυνατότητα να αντιλαμβανόμαστε περίπου τις εννοιες[ γενικα μιλαω].
Οταν λεμε ''βλέπω'' ''ακούω'' ''νοιώθω'' δεν εννοούμε οτι ολα αυτα γίνονται με τις εξωτερικες μας αισθήσεις επειδή αυτές δεν εχουν την δυνατότητα στον συνηθισμένο ανθρωπο του σταδίου εξέλιξης που εχει τωρα η γη μας , να λαβουν ερεθίσματα πιο λεπτοφυή απο τα βαρυδονούμενα της ύλης .
Αργοτερα δεν ξέρουμε τι θα συμβει ....αλλα τωρα οι παραπάνω λέξεις αναφέρονται σε ψυχικες αντιλήψεις που γίνονται οταν τα ενεργειακά μας κέντρα ειναι ανοιχτά και συντονισμενα μεταξύ τους και με το πνεύμα.
Οποτε η αίσθηση της εσωτερικής φωνής κατ΄εμε , ειναι μια δυνατή μη αμφισβητήσιμη σκέψη , που ερχεται αιφνίδια [ χωρις συνειρμό] και που απο την μια οψη της μας δίνει την βεβαιότητα και απο την αλλη μια απέραντη ασφάλεια και εσωτερική θερμότητα.
Πιθανως να εχει και αλλες εκδηλώσεις που να αλλαζουν στον καθε ανθρωπο.
Πιστεύω οτι δεν χρειάζεται να εχει κανείς γνωσεις η οτιδήποτε αλλο , για να την ''ακουσει'' η να την ''νοιωσει'' αν προτιματε....μια και ''εκεινη'' η ''Αυτό'' αποφασίζει για την ετοιμοτητα μας αλλα απο εκει και μετά ..για να κρατήσουμε την σύνδεση ανοιχτη ..πρέπει να εργαζόμαστε και να παρατηρούμε αδιάκοπα.

Αχ αυτό το......χωρίς λέξεις!! Σιωπή που σε άλλους φαίνεται νεκρική σιωπή ενώ σε άλλους μια σιωπή γεμάτη ήχους αγάπη και εκπλήξεις!! Το ίδιο βγαίνει και από το βιβλίο σου Βασούλα μου και γι αυτό με έχει καθηλώσει άλλωστε!! Θα το διαβάσω άπειρες φορές και το ξέρω από τώρα!!!Vaso έγραψε:είναι η φωνη που ακουγεται χωρίς λέξεις...΄Εχεις το πνευματικό αίσθημα του ακούσματος, χωρις να εμπλέκεται ο νους, γιατί βρίσκεται σε σιωπή...Βιώνεις πνευματικά, νοητικά και συναισθηματικά την εμπειρία αυτή στο σώμα σου, χωρίς να έχεις ανάγκη να κάνεις καμία σκέψη...Δεν θέλω να γίνω κυνικός, αλλά θα το ρωτήσω.. ακούτε κάποια φωνή, ή είναι κάτι σαν διαίσθηση; Δεν θέλω να θίξω εμπειρίες απλά ρωτάω για να μάθω, μην το πάρετε στραβά..
Γι' αυτό και οποιαδήποτε επικοινωνία προκύπτει από ένα λειτουργικό κέντρο λαιμού και όχι από το 6ο κέντρο, όπως νομίζουν πολλοί άνθρωποι...
Bασίλη μου, δεν θα είσουνα εδώ αν δεν εχεις αυτην την επικοινωνία...VasilisM έγραψε:Εγώ δεν το εντόπισα ακόμα, έχει καιρό να με επισκεφτεί..
Μην περιμένεις ότι θα έχει αλλη φωνή, ή περίεργη μορφή, εισαι Εσυ, και η σοφή σου πλευρα.

Παρακολούθησε , ό΄τι σοφό πράττεις και "οδηγεισαι" να κάνεις... και καλωσόρησε τον αγαπημένο σου Εαυτο που σε οδηγει να πράξεις... το θέλημα Του.

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!