Με τι επαγγελμα ασχολειστε;

΄Ο,τι θα θέλατε να κουβεντιάσετε
΄Ο,τι θα θέλατε να μοιραστείτε
΄Ο,τι θα θέλατε να μάθετε
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Ωραία @};- @};- @};-
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< Τάσο είσαι γλύκας!
Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Δημοσίευση από Αμαλία »

Επιτέλους, Τάσο! O:-)
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

ομορφο να ονειρευεσαι @};- @};- @};- γιατι τα ονειρα φτιαχνουν τον κοσμο μας >:d< :x
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

βρεφονιποιοκομοσ τελειωσα αλλα δεν το κινηγησα ποτε να ασχοληθω επαγγελματικα,ετσι εκανα παρα πολλεσ δουλειεσ κατα καιρουσ και τωρα δουλευω σε φρουτακια κοινωσ τζογοσ επι 4 χρονια γιατι τα λεφτα ειναι καλητερα απο αλλεσ δουλειεσ,θα παω συντωμα σε σχολη για να μαθω μασαζ προσωπου και μασαζ με θερμενομενουσ λυθουσ,και επειδη μου αρεσει πολυ η δημιουργια θελω να ασχοληθω και με το σχεδιασμο κοσμηματων.ειδη φτιαχνω κοσμηματα με ημιπολυτιμουσ λυθουσ και ελπιζω καποια στηγμη να πετυχω!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

καλή επιτυχία Ιωάννα σε ότι θέλεις να κάνεις! @};-

Το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο μας είναι να υλοποιούμε στόχους.

Αν φαίνεται, τις περισσότερες φορές, ακατόρθωτο, είναι γιατί οι άνθρωποι αποπροσανατολίζονται από αυτούς τους στόχους, λόγω των δυσκολιών της καθημερινότητας, από την μια, και λόγω του ότι δεν μπορούν να έχουν συνέπεια και σταθερότητα στην διαδρομή τους, από την άλλη. ΄Ετσι ακολουθουν συνήθως ένα ασταθές πλάνο, γιατί δεν έχουν το κουράγιο να υπερπηδήσουν τα εμποδια που παρουσιάζονται.
Η υλοποίηση στόχων χρειάζεται πνευματική, νοητική, συναισθηματική και φυσική αφοσίωση, επιμονή και υπομνή. Εύχομαι να ακολουθήσεις σταθερά το όραμά σου!

>:d< :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Πολύ ενδιαφέρον Ιωάννα μου! Σου εύχομαι ότι καλύτερο κοριτσάκι μου! :x
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Φανταστικο πραγματικα....μπραβο σου >:d<
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Nαταλία-Νεφέλη

Vaso έγραψε:Αν φαίνεται, τις περισσότερες φορές, ακατόρθωτο, είναι γιατί οι άνθρωποι αποπροσανατολίζονται από αυτούς τους στόχους, λόγω των δυσκολιών της καθημερινότητας, από την μια, και λόγω του ότι δεν μπορούν να έχουν συνέπεια και σταθερότητα στην διαδρομή τους, από την άλλη. ΄Ετσι ακολουθουν συνήθως ένα ασταθές πλάνο, γιατί δεν έχουν το κουράγιο να υπερπηδήσουν τα εμποδια που παρουσιάζονται.
^:)^ :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

βασω

μαρακι

ναταλι

σασ ευχαριστω πολυ για τησ ευχεσ,και οταν θα ερθετε θεσσαλονικη θα σασ κανω μασαζ σωματοσ και προσωπου,και θα σασ στωλισω με ωραια κοσμηματα,μην μενουμε μονο στο λογια......τωρα τον ιανουαριο ξεκιναω και τα μαθηματα του ρεζουβανσ(φυσικο λιφτινκ χωρισ νυστερη ομωσ)αντε ρε κοριτσια ελατε καιμια βολτα απο δω θελω πολυ να σασ γνωρισω και απο κοντα.

@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Nαταλία-Νεφέλη

Αν πείσω την μάνα μου να μου κρατήσει τη σκύλα, θα σου κουβαληθώ, μην ανησυχείς!!! Το θέμα όμως είναι να έρθουμε σαν ομάδα! Αλλιώς δεν θα έχει πλάκα!!
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

αυτο ακριβωσ ειναι το θεμα,να ερθετε σαν ομαδα και να μλεξετε με εμασ εδω την ομαδα..............ε ρε γλεντια........θα περασουμε φανταστικα ειμαι σιγουρη. :x :x :x :-D :-D :-D

@};- @};- @};-
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Σε ξενοδοχειο στην αθηνα Νυχτερινος receptionist O:-)
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Τάσο εμένα πάντως μου είναι οικείο το πρόσωπο σου.. :-?
Πολέμα και Οραματίσου
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

VasilisM έγραψε:Τάσο εμένα πάντως μου είναι οικείο το πρόσωπο σου.. :-?
Εχω ερθει 3 φορες θεσσαλονικη με την μηχανη αν και δεν γυρισα και πολυ τα μερη σας :-(

Επιστροφή στο “Ο,ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ”