Θα συμφωνησω κ εγω με το Μιχαλη για το ποσο μιλησε στην καρδια μου αυτο το κειμενο...Δεν τον προσκαλείς μόνο στο "σαλόνι" σου, αλλά σε ολόκληρο το "σπίτι"...Του παραχωρείς το δικαίωμα να νιώσει άνετα και ελεύθερα μέσα σ' αυτό και όχι "υπό περιορισμό" και "υπό παρακολούθηση"...Γιατί εσύ είσαι ελεύθερος μέσα σ' αυτό πρωτίστως!

Γιατι οπως και να το "μεταφρασω¨" αυτο το κειμενο..ειτε μεταφορικα, ειτε κυριολεκτικα...εχει την ιδια σημασια για μενα!!Και για ανθρωπους που δεν επετρεψαν να "εισβαλω" στο χωρο τους και για ανθρωπους που δεν επετρεψα εγω να "εισβαλουν¨στον δικο μου...
Η αληθεια ειναι πως καμια σχεση δεν ειναι εφικτη...ευκολη τη σημερον ημερα....και οχι μονο γιατι δυο διαφορετικοι ανθρωποι αποφασιζουν να ειναι μαζι...αλλα γιατι τον εαυτο μας δεν τον γνωριζουμε καλα εως και καθολου θα ελεγα..και απαιτουμε συνηθως απο τον αλλον να μας δειξει το δρομο για να τον μαθουμε...με αποτελεσμα να αλοιωνομαστε καθε φορα που γνωριζουμε τον εκαστοτε συντροφο και να διαμορφωνουμε την εκαστοτε προσωπικοτητα που επιβαλαμε εμεις στον εαυτο μας για να αρεσουμε στον συντροφο μας....
και λεω εκαστοτε γιατι δε μπορουμε να μεινουμε με τον ιδιο ...ολα τα χρονια της ζωης μας!!!! ;)
Αχ αυτη η ελευθερια του εαυτου μας...........!!!