Όλα συντελούνται εδώ και τώρα...

Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Στο δρόμο που ερχόμουν για να Σε συναντήσω, Μεγάλε Ιερέα, βρέθηκα σε ένα θάλαμο, που δεν είχε αέρα. ΄Ενιωσα ασφυξία, αλλά η πνοή σου μου έδωσε ανάσα. Μέσα σ’ αυτόν ήταν πλοκάμια που προσπαθούσαν να με αγγίξουν. Είδα όλες τους τις διεκδικήσεις και βρέθηκα στο σημείο να θέλω να τους δώσω όλα τα κλειδιά και να γυρίσω πίσω…Εσύ το ξέρεις…΄Όμως μέσα σ’ αυτόν τον θάλαμο ήταν και η αγαπημένη μου ψυχή. ΄Ενιωσα ότι ήθελε να είναι εκεί. Και ήταν για μένα.
@};- @};- @};- @};- :-(
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Ειχα πει να φυλαξω στο ντουλαπακι των αναμνησων την εμπειρια μου με την υπνωση και τωρα συναντω εδω,κατω απο το πολυ δυνατο κειμενο σου Βασω μου την τριτη εικονα.........Η εισοδος μου στο ναο,στην ιδια θεση ο θρονος,τα μικρα παραθυρακια στην κορυφη :-(

Ποτε δεν εψαξα να βρω καποια φωτο σχετικη με αυτα που ειχα δει στην υπνωση.Απλα προσπαθουσα να ζωγραφισω ξανα και ξανα και ξανα μεχρι να μπορεσω να αποτυποσω καλυτερα σε ενα χαρτι την αναμνηση .....

Και ερχεσε εσυ τωρα να βαλεις μια φωτογραφια αποτυποντας καλυτερα απο μενα,οσα ειδα..........αυτο το συννεφο παντου .....

http://www.youtube.com/watch?v=xMDx762S ... re=related ^:)^
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
ELLI

Δημοσίευση από ELLI »

Vaso έγραψε:αγαπημένη μου ψυχή, κοιταξε το φως και μην χάνεσαι...
δεν είναι κάτι έξω από εσένα, απλά δεν το ξέρεις...
ακολούθησε το, δεν έχει χρώμα, δεν έχει ήχο, έχει μόνο φως!
Θα σου μιλάω σε όλο το ταξίδι σου...Μην φοβάσαι...
Ακου τον ήχο που κάνει η αλήθεια και συντονίσου μαζί του!
Νιώσε την φωνή μου...νιώθω τον φόβο σου!
Μα δεν είσαι μόνη σου! Σ' αγαπώ! και αυτό θα σου δειξει τον "δρόμο"...
Ασπρο φως η σκέψη μου, και είναι κοντά σου...
Εκεί που πας, ήμουν κι εγώ...Το σκοτάδι δεν είναι αληθινό...
Αληθινό είναι μόνο το φως που το περιέχει...
Γαλήνεψε η ματιά σου, την "βλέπω"...
Νιώθω, αγαπημένη μου ψυχή, ότι με ακούς...
Σου στέλνω τον ήχο του σύμπαντος, όταν απομακρυνθείς και δεν ακούς πια την φωνή μου...Αυτός θα σε οδηγήσει στο πιο φωτεινό πεδίο του ταξιδιού σου!
Ευλογία στον δρόμο σου!!!
Bάσω χίλια ευχαριστώ.Να ήξερες μόνο πόσο με βοήθησες! @};-
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Αγαπημένη Βάσω.....

Ευχαριστώ που με το δικό σου φως, φωτίζεις το δρόμο μου.....μέχρι να φτάσω εκει που απλά.....είναι μονο ΦΩΣ.....

@};- :x >:d<
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

http://www.youtube.com/watch?v=06i7WUUn ... re=related

Θα γυρίσω Μεγάλε Ιερέα και θα ξεχάσω, μου το υποσχέθηκες.

Θα ξεχάσω, γιατί αυτό θέλεις…

Θα ξεχάσω, γιατί αυτό θέλω…

Θα ξεχάσω, γιατί αυτό που νιώθω τώρα είναι η αιωνιότητα και δεν θα μπορέσω να ζήσω σαν ένα μικρό της μέρος, αν δεν την ξεχάσω…

Θα ξεχάσω, γιατί αυτό που βλέπω τώρα είναι ο αστέρας και δεν θα μπορέσω να ζήσω σαν αστεράκι, αν δεν τον ξεχάσω…

Θα ξεχάσω, γιατί αυτό που ακούω τώρα είναι η ολική αρμονία και δεν θα μπορέσω να ζήσω σαν μια νότα, αν δεν την ξεχάσω…

Θα ξεχάσω, γιατί αυτό που αισθάνομαι τώρα είναι ο ωκεανός και δεν θα μπορέσω να ζήσω σαν σταγόνα, αν δεν τον ξεχάσω…

Νιώθω πόνο Μεγάλε Ιερέα, όσο απομακρύνομαι από τον ναό…Και φοβάμαι μήπως δεν θυμηθώ ποτέ…΄Όμως ξέρω ότι δεν γίνεται αλλιώς…

Μπορώ να κλάψω? Την ώρα που θα χαίρονται για την δημιουργία, την ώρα που θα παίρνω την μεγάλη ανάσα για να ξεχάσω, την ώρα που ο ναός θα έχει πυκνώσει τόσο πολύ που δεν θα νιώθω την αιωνιότητα, δεν θα βλέπω τον αστέρα, δεν θα ακούω την αρμονία, μπορώ άραγε να κλαψω?

«Δεν χρειάζεται να ξεχάσεις τίποτα…
Γιατί είσαι ο αστέρας, είσαι η αρμονία, είσαι ο ωκεανός…και όλα αυτά δημιουργούν την αιωνιότητα, από αυτά τα αστεράκια, τις νότες, τις σταγόνες, που θέλουν να ενωθούν με το το αρχικό του πρότυπο…Αυτή είναι η τάση του μικρού…Να ενωθεί με το μεγάλο, μέσα από την έλξη του αιώνιου πρότυπου του…»

Μεγάλε Ιερέα, σ’ αγαπώ!
΄Εχεις δίκιο, δεν χρειάζεται να ξεχάσω, αλλά να βιώσω και το μικρό αστεράκι, την νότα και την σταγόνα, για να νιώσω πως είναι η αιωνιότητα και σε ένα μέρος της…

«Αν θυμάσαι ότι μ’ αγαπάς, θα θυμάσαι ότι είσαι η αγάπη μου, η αρμονία μου, ο ωκεανός μου…
Αν θυμάσαι ότι μ’ αγαπάς, θα θυμάσαι ότι η αγάπη, η αρμονία και ο ωκεανός δεν μπορούν ποτέ να είναι κάτι διαφορετικό από την Αρχή τους!
Αν θυμάσαι ότι μ’ αγαπάς, θα θυμάσαι ότι η Αρχή μπορεί να εκδηλωθεί σε χιλιάδες αστεράκια, σταγόνες και νότες και να είναι διαρκώς η Αρχή…»

Κι αν δεν το θυμηθώ?

«Θα στο θυμίζω, μέσα από κάθε αστεράκι, από κάθε νότα, από κάθε σταγόνα…
Και κάθε φορά θα σου στέλνω ένα λουλούδι από την «πατρίδα», που θα σου φέρνει το μήνυμα μου…»

Αγαπημένη μου ψυχή, σου χαρίζω αυτό το λουλούδι, για να βλέπεις μέσα στην αιωνιότητα τον εαυτό σου…

Και να με θυμάσαι…

Να με θυμάσαι, όταν αναζητάς το φως του αστέρα, για να ξέρεις ότι τα αστεράκια δεν είναι παρά μέρος του που ξέχασαν το φως…Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το έχουν…

Να με θυμάσαι όταν θέλεις να αισθανθείς τον ωκεανό, για να ξέρεις ότι οι σταγόνες δεν είναι παρά ένα μέρος του που ξέχασαν την απεραντοσύνη…Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν την έχουν…

Να με θυμάσαι, όταν έχεις θέλεις να ακούσεις την αρμονία, για να ξέρεις ότι οι νότες, δεν είναι παρά ένα μέρος της, που ξέχασαν τον ήχο του σύμπαντος…Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον έχουν…

Να με θυμάσαι, όταν βιώνεις την στιγμή, για να ξέρεις ότι έχεις την αιωνιότητα…

Και αν δεν με θυμάσαι, το λουλούδι θα στο θυμίζει…
Γιατί είναι ένα μέρος από εσένα αγαπημένη μου ψυχή…

Εικόνα

ΕικόναΕικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vasoula την 23 Μαρ 2009 11:18 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Κλαίω από ευγνομοσύνη και ευχαριστώ...

Ευχαριστώ τη κάθε στιγμή που ζω και θυμάμαι οτι είμαι εγώ...

Ευχαριστώ την κάθε πνοή που παίρνω και γεμίζω Θεϊκή Αγάπη...

Ευχαριστώ το κάθετι στην πλάση που μου θυμίζει το μεγαλείο της Υπαρξης...

Ευχαριστώ τους ανθρώπους που μου δείχνουν οτι δεν είμαι μόνη μου...

Ευχαριστώ τις ψυχές που συμπορεύονται μαζί μου και είμαστε ένα...

Ευχαριστώ Ευχαριστώ Ευχαριστώ
@};-
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

:x :x :x

Βάσω μου :x >:d< :x >:d< :x >:d<

Να σαι πάντα καλά >:d< >:d< >:d<

Το έργο που κάνεις είναι μεγάλο κορίτσι μου... :x :x :x

Δεν νομίζω ότι υπάρχουν λόγια για το μεγαλείο της ψυχής σου!!! O:-) O:-)
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Επισκέπτης

Γελάω....... O:-) από ευγνομοσύνη και ευχαριστώ...

Ευχαριστώ τη κάθε στιγμή που ζω και θυμάμαι οτι είμαι εγώ...

Ευχαριστώ την κάθε πνοή που παίρνω και γεμίζω Θεϊκή Αγάπη...

Ευχαριστώ το κάθετι στην πλάση που μου θυμίζει το μεγαλείο της Υπαρξης...

Ευχαριστώ τους ανθρώπους που μου δείχνουν οτι δεν είμαι μόνη μου...

Ευχαριστώ τις ψυχές που συμπορεύονται μαζί μου και είμαστε ένα...

Ευχαριστώ Ευχαριστώ Ευχαριστώ
Επισκέπτης

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Να με θυμάσαι, όταν αναζητάς το φως του αστέρα, για να ξέρεις ότι τα αστεράκια δεν είναι παρά μέρος του που ξέχασαν το φως…Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το έχουν…
Για όσους ξέχασαν το Φως που δεν σημαίνει οτι το έχασαν και που μπορεί να ειναι τα παιδιά μας,οι συζυγοι,οι γονείς,οι φίλοι,οι γείτονες...οι άνθρωποι γύρω μας!
Ευχαριστω το Συμπαν
ευχαριστω εσας!
Βάσω >:d<
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

ΑΝ η λεξη ευχαριστω εκφραζει ολα οσα νιωθω τοτε...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Τα λογια σου ειναι μαγικα γιατι μας ταξιδευουν...
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

:x :x :x
@};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Ευχαριστω @};- :x
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Αγαπημένη μου ψυχή, σου χαρίζω αυτό το λουλούδι, για να βλέπεις μέσα στην αιωνιότητα τον εαυτό σου…
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Επισκέπτης

Κι αν δεν το θυμηθώ?

«Θα στο θυμίζω, μέσα από κάθε αστεράκι, από κάθε νότα, από κάθε σταγόνα…
Και κάθε φορά θα σου στέλνω ένα λουλούδι από την «πατρίδα», που θα σου φέρνει το μήνυμα μου…»
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Επιστροφή στο “ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ”