Το ξέρατε οτι...;
- galazia_sfaira
όποιος δεν σκέφτεται, δεν αντιδρά κιόλας Καλλιόπη!
εγώ τουλάχιστον, βλέπω γύρω μου ανθρώπους να εργάζονται υπερβολικά πολλές ώρες για να επιβιώσουν. Γυρνούν κι ανοίγουν την TV γιατί δεν έχουν κουράγιο για τίποτε άλλο. Που χρόνος για σκέψη και κρίση στη ζωή. :(
Κοινωνία που παράγει δουλεία είμαστε για μένα :(
εγώ τουλάχιστον, βλέπω γύρω μου ανθρώπους να εργάζονται υπερβολικά πολλές ώρες για να επιβιώσουν. Γυρνούν κι ανοίγουν την TV γιατί δεν έχουν κουράγιο για τίποτε άλλο. Που χρόνος για σκέψη και κρίση στη ζωή. :(
Κοινωνία που παράγει δουλεία είμαστε για μένα :(
There is a difference between knowing the path and walking the path
- galazia_sfaira
Μπα, δεν ξέρω ποιο κρίσιμο πλήθος θα δημιουργηθεί πρώτο. Αυτό που εννοείς, αυτό που ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας και εξεγείρεται ανα τους αιώνες, ή τελικά θα γίνει αυτό που βλέπω ως πιθανότερο σενάριο και που διατύπωσε κάποιος γνωστός επιστήμονας... πως δηλαδή η καταστροφή της ανθρωπότητας είναι αναπόφευκτη αφού τα μέτρα που παίρνουμε είναι τουλάχιστον αστεία!
Θα δείξει το σύντομο μέλλον!
Θα δείξει το σύντομο μέλλον!
- galazia_sfaira
Δυστυχως......πολυς κοσμος δεν εχει χρονο για τον εαυτο του...για να κανει δημιουργικα πραγματα.....να βγει εξω, να χαρει..και αμα εχει και οικογενεια.....αααα καλα...εκει να δεις ρουτινα....και πικρα!!!
Αυτο συζηταγαμε σε μια παρεα χτες....ποσο εχει αλλαξει η ζωη μας....η γενια μας....ζουμε για να δουλευουμε...μας τρεχουν για να αγορασουμε υλικα αγαθα και να περιοριστουμε μονο σε αυτα για να μη νιωθουμε πονο και την ελλειψη του εαυτου μας...
Η κοινωνια......αχ! :evil:
Αυτο συζηταγαμε σε μια παρεα χτες....ποσο εχει αλλαξει η ζωη μας....η γενια μας....ζουμε για να δουλευουμε...μας τρεχουν για να αγορασουμε υλικα αγαθα και να περιοριστουμε μονο σε αυτα για να μη νιωθουμε πονο και την ελλειψη του εαυτου μας...
Η κοινωνια......αχ! :evil:
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
- galazia_sfaira
Θελει προσπαθεια απο ολους Καλλιοπακι μου............εξαρταται απο το συνολο και τη δυναμη του...(συνόλου)!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
- galazia_sfaira
Αυτό που λέει η Εμμανουέλα πιστεύω πως κάνουμε τουλάχιστον εδώ μέσα όλοι μας!Θελει προσπαθεια απο ολους Καλλιοπακι μου

και μόνο αυτό να πάρεις, το ότι δηλαδή τόσοι άνθρωποι εδώ προσπαθούν με τον τρόπο τους για το καλύτερο, αξίζει ετούτο το φόρουμ!

Παιδιά.............δυσκολεύεται ο άνθρωπος, είναι γεγονός!Απο την 'αλλη όμως το αδιέξοδο δεν αντέχεται απο όλους για πολύ!’λλοι παραιτούνται και αρρωσταίνουν, άλλοι όμως εκεί που τους βλέπεις χαμένους, εκεί αναστένονται και πιάνουν την ζωή απο τα μαλλιά και της δίνουν και καταλαβαίνει! Ο καθένας με όποιο μέσο έχει........!’ς δουλέψουμε εμείς με εμάς και ας γίνουμε φωτοδότες και για τους άλλους!Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο!!!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
- galazia_sfaira
Αχ, Σφαιρούλα!Μου αρέσεις πολύ! :lol:
Μου λειψες, ενεργειακά εννοώ!Που θα πάει...!Θα περάσει και το δικό μου το ζόρι!
Είμαι σε πολύ καλό δρόμο τουλάχιστον!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι