Emmanouela έγραψε:Καλησπερα και απο μενα.....χρειαζονται οι αργιες τις Τεταρτες...για να μας ανανεωνουν..δε μπορουμε να το καθιερωσουμε???
\
Να το κοιτάξουμε το θέμα σας μαντάμ!! Θα το εισηγηθούμε στον Γιωργάκη το συντομότερο! Μήπως να πηγαίνω εγώ στην δουλειά σου τις Τετάρτες από τις 12 Νοεμβρίου και μετά....που έχω άπλετο χρόνο στην διαθεσή μου;
Ναταλια μου θα ηταν υπεροχο να πηγαινες εσυ......αλλα σκεψου το καλα πριν το οργανωσουμε γιατι θα πρεπει να βαψεις το μαλλι σου ξανθο για να μου μοιασεις....αλλιως θα μας παρουν χαμπαρι...
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Emmanouela έγραψε:Ναταλια μου θα ηταν υπεροχο να πηγαινες εσυ......αλλα σκεψου το καλα πριν το οργανωσουμε γιατι θα πρεπει να βαψεις το μαλλι σου ξανθο για να μου μοιασεις....αλλιως θα μας παρουν χαμπαρι...
Δηλαδή να αποκαλύψω το τόσο καλά κρυμένο μυστικό μου; δεν ξέρω...άσε μου λίγο καιρό να το σκεφτώ!! Καλέ τι λες τώρα αφού εσύ έχεις μαύρα μαλλιά.....με δουλεύεις;
Αααααααα Ναταλια μου..δεν σε βρισκω ενημερωμενη για την ξανθια μου φυση.......!!!!Απουσια.....!!!! ;) ;)
αααααα εξαιρετικο.......με γεμιση βανιλια????δεν εχω δοκιμασει...μηπως θα μπορουσα να εχω τη συνταγη??
(και ισως μια επιδειξη να ηταν αρμοδια.... 8) )
ενδιαφέρον ...... Δεν το υποπτευόμουνα καν! Καλά...πως πάει ο χορός μικρή μου; γι αυτό πεινάς ε; σε έχει στρώσει για τα καλά ο Γιαννάκης..... Φάε φάε κοριτσάκι γιατί νηστικό αρκούδι δεν χορεύει!!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!