καλημεραααα ..μολις εκανα το πρωινι μου μπανακι στην ηλιολουστη Αθηνα by Giannis
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
σήμερα είναι το πρωινό μου "Ολα γύρω σου γυρίζουν" ένα πράγμα.. Τι τα θέλω εγώ τα βραδινά κρασάκια....???
Ο μεγαλύτερος Σκοπός μας είναι να ενώσουμε τα μέρη της Ψυχής μας μέσα στην Αγάπη του Θεού και του Ανθρώπου Χωρίς να μας νοιάζει ποιόν απογοητεύουμε
_________________ "Πολέμα και Οραματίσου"...
Ifigenia έγραψε:καλημέρα σε όλα τα καλά τα παιδάκια...
σήμερα είναι το πρωινό μου "Ολα γύρω σου γυρίζουν" ένα πράγμα.. Τι τα θέλω εγώ τα βραδινά κρασάκια....???
εγω δλδ που ειμαι κολοπαιδο στην απ εξω ε?..καλααααα
κρασακια...μμμμ...μια χαρα..ετσι θα εχεις και το αλλο το αθωο στη γειωση, οτι και να σου λεει, ολη μερα
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Ifigenia έγραψε:καλημέρα σε όλα τα καλά τα παιδάκια...
εγω δλδ που ειμαι κολοπαιδο στην απ εξω ε?..καλααααα
κρασακια...μμμμ...μια χαρα..ετσι θα εχεις και το αλλο το αθωο στη γειωση, οτι και να σου λεει, ολη μερα
είδες τι μου κάνουν οι κοριτσάδες...??? κρασάκια - κουτσομπολιό.. τέλεια περάσαμε...
τι άλλη φορά υπόσχομαι θα έρθεις κι εσύ Μαντράκο μου....
το αθώο το αγαπώ μωρέ... δεν μπορώ να το έχω στη γείωση.. δε μου πάει καρδιά...
Ο μεγαλύτερος Σκοπός μας είναι να ενώσουμε τα μέρη της Ψυχής μας μέσα στην Αγάπη του Θεού και του Ανθρώπου Χωρίς να μας νοιάζει ποιόν απογοητεύουμε
silver29 έγραψε:ωραια!!! θα ευχαριστηθουμε ομαδουλα το απογευμα!!
ναι ναι, έστρωσα και σας περιμένω!
Βασούλα να 'ρθω κι εγώ... πλάκα κάνω...!!!
Ζεστη σοκολατα ε?..χμμμμ..καλοοοοο..
θα το υιοθετισουμε και το ειχα ξεχασει
ευχαριστουμε Louis Vuitton ..
εμεις εχουμε καυυυτη καρδια και τα ρουφαμε κρυα