ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
- margaritarenia
;)AMALIA έγραψε:Mαργαριτα ....
Καλημερα .......στους αργοπορημενους ......ξενυχτησατε να βλεπετε τ αποτελεσματα ???
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
kalimera se olous!!!!!!
meta to deftero vathmo pou pira afto to sk niwthw iperoxa.. me polles anisixies ....
alla vasoula mou odws ... simera niwthw xara!!!!!!!!!
meta to deftero vathmo pou pira afto to sk niwthw iperoxa.. me polles anisixies ....
alla vasoula mou odws ... simera niwthw xara!!!!!!!!!
Ο μεγαλύτερος Σκοπός μας είναι να ενώσουμε τα μέρη της Ψυχής μας μέσα στην Αγάπη του Θεού και του Ανθρώπου
Χωρίς να μας νοιάζει ποιόν απογοητεύουμε
όντως μετά τον δεύτερο βαθμό με τη Βάσω, νιώθω και εγώ μεγάλη χαρά και όρεξη για δουλειά
Geia sou glykia mou Valia.....
simera ektos apo ti xara niwthw kai apistefti kourasi... alla logika mou fenetai... einai apokaliptikos o defteros... eides ti mas fernei stin epifaneia i vasoula mas....??????
Ο μεγαλύτερος Σκοπός μας είναι να ενώσουμε τα μέρη της Ψυχής μας μέσα στην Αγάπη του Θεού και του Ανθρώπου
αν είδαμε λεει ;)
Ναι ρε γαμώτο δίκιο έχεις !! Μια ψυχή όμως μου είπε ότι΄θα ερχόνταν στην συγκεκριμένη λειτουργία ένας παπάς σκέτο μαναράκι και είπα να παω να τον δώ!! ;) Τελικά όμως πήγε στην Σύρο να ψήφήσει το μαναράκι και μας έμεινε ο κωλόγερος πάλι και την πάτησα! Τελικά ψήφισα και....ξανακοιμήθηκα μέχρι που άκουσα κάτι σειρήνες και βγήκα για να μάθω πως αλλάξαμε πρωθυπουργό και παραιτήθηκε ο πρώην!!! Είδες τι υπναρού αρκουδίτσα που είμαι; Βασουλίνι, ζηλεύω και περιμένω τον επόμενο δεύτερο βαθμό!!!! Δεν θα με ξεχάσεις ε; Αχ ναι μωρέ!! Καλησπέρ σας είπα ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ!! Καλησπέρα παιδάκια!!!Vaso έγραψε:Και αν δεν σε περιμένουνε, εσύ δεν θα φας ε Ναταλί?
Και να σου πω...τι θέλεις παιδάκι μου και πας στο κήρυγμα να κοιμηθείς και δεν κάθεσαι στο κρεββατάκι σου? Μιαν απορία την έχω...
καλησπερα και απο μενα...
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι