Ενδιαφέροντα...

΄Ο,τι θα θέλατε να κουβεντιάσετε
΄Ο,τι θα θέλατε να μοιραστείτε
΄Ο,τι θα θέλατε να μάθετε
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

:thumbsup: :x
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

H μάχη με το "κακό" δίνεται πια μέσω του διαδικτύου, bluesea! :-D

Και επειδή το διαδίκτυο είναι "ανεξέλεγκτο" χρειάζεται προσοχή και επαγρύπνηση...γιατί και το "κακό" αυτό το μέσον χρησιμοποιεί για να μας αποδιοργανώνει και να συντρίβει το κουράγιο μας, μέσα από την παραπλάνηση.

Χρειάζεται να θέτουμε συνισταμένες σε ότι διαβάζουμε και ακούμε και σε ότι μεταδίδουμε...
Ο επηρεασμός είναι γρήγορος και χτυπάει τα πιο βαθιά επίπεδα της Ψυχής μας.
΄
Σε περιπτώσεις αλληλεγγύης και πληροφόρησης, το διαδίκτυο είναι άμεσο και δραστικό και το είδαμε με τα εμβόλια...
Σε περιπτώσεις όμως "κατεύθυνσης" χρειάζεται να εντάξουμε και την Λογική μας, για να μην αφήσουμε τον επηρεασμό να δράσει ανεξέλεγκτα...

Μέσα στα μαργαριτάρια του διαδικτύου υπάρχουν και τα σκουπίδια και αυτό ας το έχουμε κατά νου...

Εχω σοβαρές "υποψίες" για την δράση της Greenpeace...Σε κάθε ομάδα που ξεκινά με ένα όραμα, υπεισέρχεται και ο παράγοντας του κέρδους, όταν αυτή η ομάδα ανοίγει την πόρτα της στην "μάζα"...

Μετά, θα κάνει ένα καλό, για να καλύψει τα υπόλοιπα 9 κακά...
΄Ομως κι αυτό το ένα καλό, είναι καλύτερο από το καθόλου...

Αραγε η Greenpeace έχει κάνει κάποια κίνηση για τα χιλιάδες δελφίνια που σκοτώνουν σε τελετή ανδρείας οι Δανοί? :-?
Δεν ξέρω, ρωτάω...

:x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δεν ξέρω τι ανθρωπάκι να βάλω... :)) :-( :)) :-( :)) :-(

ενημέρωση.... @};-

ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"Ξεκινάμε
έναν τίμιο και δημοκρατικό αγώνα για την υπεράσπιση και κατοχύρωση των
δικαιωμάτων των Αλβανών μεταναστών που πλειοψηφούν στην Ελλάδα. Επίσης
αγωνιζόμαστε για να εξαφανίσουμε κάθε ακροδεξιό, εθνικιστικό στοιχείο
στην Ελλάδα που προωθεί το μίσος και τον ρατσισμό. Αγωνιζόμαστε επίσης
για την Αλβανίδα εργαζόμενη μητέρα. Η Ελλάδα ΔΕΝ ανήκει μόνο στους
Έλληνες"

Αυτο ειναι το μανιφεστο του επερχομενου Αλβανικου κομματος
στην Ελλαδα,"Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" το κυριαρχο
συνθημα των Αλβανων λαθρομεταναστων που αισθανονται ηδη τα νεα
"αφεντικα" μιας χωρας που σε λιγα χρονια δεν θα υπαρχει στον χαρτη.

Τον
ασκο του Αιολου τον ανοιξε το σχεδιο "Καλλικρατης" που θ'αποβαλλει
οποιοδηποτε συνδιασμο για τις επομενες δημοτικες εκλογες θ'αρνηθει να
συμπεριλαβει υποψηφιους "μεταναστες".

"Μπηκαν στην πολη οι εχθροι κι εμεις γελουσαμε σαν τα παιδια..."

@};-

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ρωτάω μήπως ήρθε η στιγμή και για εμάς? :-?

Bye bye Facebook..!!!!

Ούτε ένας, ούτε δυο αλλα 32.000 χρήστες εγκατέλειψαν χθες το Facebook, ως ένδειξη διαμαρτυρίας σχετικά με τους τρόπους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που έχει ρυθμίσει το Facebook.
Ο αριθμός βέβαια είναι μικρός σε σχέση με τα 400.000.000 εκατομμύρια που είναι συνολικά σε όλο το κόσμο αλλά οι οργανωτές δηλώνουν ικανοποιημένοι γιατί είναι η πρώτη φορά που.. διαδικτυακά γίνεται μαζική διαμαρτυρία και αποχώρηση.
Τα αποτελέσματα ίσως να μην είναι και τόσο άμεσα, αλλά σίγουρα άνοιξαν τον δρόμο για παρόμοιες ενέργειες..

@};-

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

ναι εγω το σκεφτομαι, γιατι προσφατα ενημερωθηκα για αυτο και καθολου δεν μου αρεσε ο τροπος που οντως χειριζονται τα δεδομενα

οσο για το Αλβανικο κομμα σκεφτηκα οτι αφου υπαρχει και ψηφιζεται το ΛΑΟΣ σαν κομμα γιατι να μην υπαρχει και το αντιπαλο του :-(
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
ELLI

Δημοσίευση από ELLI »

Δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται :-? Μου λέτε παρακαλώ...!!! :x
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευση από Alexandros »

Greenpeace
Όταν οι μεγάλες μη κερδοσκοπικές οργανώσεις φτάσουν σε επίπεδο τέτοιο που μπορούν να επηρεάσουν μεγάλη μάζα ανθρώπων τότε εισχωρεί και κάποιος που θέλει να επωφεληθεί από αυτό οικονομικά. Δύστυχος δύσκολο να αποφευχθεί κάτι τέτοιο όχι όμως ακατόρθωτο. Για την Greenpeace έχω και εγώ ακούσει πολλά και διάφορα.

Facebook
Σχετικά με το facebook έχω να πω ότι είναι ένα θέμα που το παρακολουθώ εδώ και χρόνια και θα έλεγα ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί καθότι είναι ένα πολύ επικίνδυνο εργαλείο αναγνωρίζοντας όμως και τα καλά του. Αν με έβαζε κάποιος να τα ζυγίσω όμως θα έγερνε πολύ η ζυγαριά στα κατά. Τα παιχνίδια ερωτηματολόγια, οι φίλοι, και οι κινήσεις όλα μελετούνται και καταγράφονται για να εξυπηρετήσουν αλλού….!!!

Μην ξεχνάμε ότι είναι η μεγαλύτερη βάση δεδομένων σε όλο το κόσμο με πραγματικό φωτογραφικό υλικό που αντιστοιχεί σε πραγματικά ονόματα. Λέτε μια τέτοια βάση δεδομένων να την αφήναν ανεκμετάλλευτη??? Και μάλιστα πολύ περισσότερο όταν ξέρω ότι πληρώνουν αδρά πολλές εταιρίες για να έχουν τέτοιες βάσεις δεδομένων.

Eχουν γίνει εκτεταμένες αναφορές σε πολλά περιοδικά του χώρου πάνω στο θέμα Facebook και στην εκμετάλλευση των προσωπικών στοιχείων . Κάποια στιγμή είχε γίνει και χαμός με το ότι κάθε φωτογραφία που θα ανέβαινε στο facebook οι όροι έλεγαν ότι τα δικαιώματα τις φωτογραφίας θα περνούσαν αυτόματα στο facebook. Και τέλος έρχεται και το καλύτερο που παρά την προφύλαξη που παρέχει η εταιρία στους χρηστές κυκλοφορούν ιοί στο facebook που κανένα antivirus δεν τους ανιχνεύει και υποκλέπτουν και άλλοι προσωπικά στοιχεία μας…

Ελλάδα
Όσο αναφορά για την Ελλάδα μας… την ξεπουλάνε μέρα με την μέρα εδώ και χρόνια όλο και πιο πολύ και όλο πιο κραυγαλέα. Το κόμμα των αλβανών ήταν θέμα χρόνου.

Εγώ πάλι θα ήθελα πολύ να δω και το συμβόλαιο που υπογράφτηκε για το «πακέτο στήριξης» της Ελλάδας. Κανένας δε μας είπε τους όρους…

Τελικός υπογράψαμε ότι θέλουμε ενισχυμένο το κουτί της Πανδώρας!!!

Πολλά ερωτήματα από μένα… ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούν εδώ και χρόνια? Είναι με μας οι με τους «άλλους»? και ποιοι είναι οι «άλλοι»? τι θέλουν?

Ας προσπαθήσουμε να μην ξεχάσουμε ποιοι είμαστε εμείς σε αυτή τη μοντέρνα κατοχή.

Και όπως θα έλεγε η αγαπημένη σε όλους μας Βάσω ας είμαστε ελεύθερα πνεύματα που δεν επιτρέπουν κανενός είδους κατοχή.
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Για το fb : Κάθε φορά που ανοίγουμε μιά εφαρμογή , μας ζηταει να αποδεχτούμε ότι θα αντλει φωτογραφίες και στοιχεία απ΄το προφίλ μας. :?
Για να συμμετέχουμε , το κάνουμε... αυτο ποτέ δεν μου αρεσε, ούτε που υπάρχουν οι φωτογραφίες του γιού μου... :-?
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

bluesea έγραψε:Ελλάδα
Όσο αναφορά για την Ελλάδα μας…
Πολλά ερωτήματα από μένα… ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούν εδώ και χρόνια? Είναι με μας οι με τους «άλλους»? και ποιοι είναι οι «άλλοι»? τι θέλουν?
Φαντάσου τη γη σαν ένα γιγαντιαίο ζωντανό επιτραπέζιο παιχνίδι. Φαντάσου μία ζωντανή υπερ-Μονόπολη. Των πραγματικών παικτών το πρόσωπο ίσως και να μη το έχει δει ποτέ η δημοσιότητα. Ίσως πάλι φορά μάσκα προστάτη ή το όνομά του τελειώνει με εταιρικά αρχικά ή κρύβεται πίσω από σύμβολα γνωστά ή άγνωστα....... Και βέβαια είναι με τους άλλους, όχι απαραίτητα σε επίπεδο κρατών αλλά προσωπικών οικονομικών συμφερόντων. Είναι λίγοι, πολύ λίγοι σε σχέση με τον συνολικό πλυθησμό της ταλαίπωρης γης μας. Αυτά που θέλουν είναι λίγα: δύναμη χρήματος, δύναμη κύρους, δύναμη που τους κάνει να νιώθουν Θεοί. Δε λέω ότι ο λοιπός ανθρώπινος πλυθησμός δεν έχει μέρος στο παιχνίδι, αντιθέτως, δίχως ....... "πιόνια" επιτραπέζιο γίνεται ?
Έχουμε αγγίξει ένα άλλο θέμα του forum "η ελευθερία ως θεωρία και πράξη". Τελικά, είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε αυτό που μας επιβάλλουν ...............!!!!!
Σκέψεις μου πάντα
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ελένη μου, η ελευθερία προκύπτει πάντα από μέσα μας!

Το να ζεις σ' αυτήν την Γη, είναι η πιο συγκλονιστική εμπειρία, αν μπορούσες να δεις την ζωή με τα μάτια της Πνευματικής Ψυχής και όχι της συναισθηματικής Ψυχής!

Αν ξεχάσεις λίγο τις μικρές επιθυμιες, θα δεις να απλώνεται μπροστά σου μία Λεωφόρος θαυματων...
Η Θεϊκή Πρόνοια ξέρει πως να φροντίσει τα όντα που ζουν μέσα στην Αγκαλιά της!

Το να θωρείς με Αγάπη την Γη και τους ανθρώπους, αντί να τους θεωρείς "άθλιους" και την ζωή σου "πιοναρισμένη", σημαίνει ότι έχεις θεραπεύσει μέσα σου τον πνευματικό σου αποχωρισμό.

Ποιός μπορεί να βλάψει την ελευθερία σου, μετά, να βιώνεις την ζωή σου, έτσι όπως εσύ θέλεις, αν αυτό που θέλεις συνάδει με το θεϊκό Θέλημα?

Μπορούν να κινούν τα πιόνια που είναι πάνω στην πλατφόρμα του παιχνιδιού...Σκέψου όμως να καταφέρεις να βγεις έξω από το παιχνίδι τους και να ζεις με το Ατομικό σου Φως?

Θέλει αρετή και τόλμη η Ελευθερία!

>:d< >:d< >:d<

Εικόνα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

ψάχνοντας την λεωφόρο είναι που χάνομαι στα σοκάκια .......

Πόσο μακριά πια μπορεί να είναι το μέσα μας.....

Την απάντηση τη δίνω μόνη μου: Keep walking!!!!
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δεν είναι μακριά το "μέσα" μας, Ελενάκι!
Απλά, μας είναι άγνωστο!

:x :x :x

Εικόνα

Δημοσίευση από VasilisM »

Όσον αφορά το facebook ήταν γνωστό από την αρχή. Ενσυνείδητα λοιπόν μπήκα εγώ προσωπικά, και μοιράζομαι φυσικά συγκεκριμένες πληροφορίες. Μια μεγάλη παγίδα είναι τα τεστ προσωπικότητας.. όπως και οι διάφορες σελίδες και τα γκρουπ. Μέσα από αυτά σκιαγραφούν τους χαρακτήρες των χρηστών. @};-
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Μια φορά πήγε ένας τύπος στο κουρείο για το καθιερωμένο κούρεμα και ξύρισμα.
Καθώς ο κουρέας άρχισε να δουλεύει, άρχισε μια καλή συζήτηση.
Μίλησαν για τόσα πολλά πράγματα και πάρα πολλά θέματα...
Όταν τελικά άγγιξαν το θέμα της θρησκείας και του θεού, ο κουρέας αναφώνησε:
'Δεν πιστεύω ότι ο Θεός υπάρχει.'

'Γιατί το λες αυτό;' ρώτησε ο πελάτης. Και ο κουρέας είπε: 'Λοιπόν, απλά βγες έξω στο δρόμο για να καταλάβεις γιατί ο Θεός δεν υπάρχει. Πες μου γιατί αν ο Θεός υπάρχει, υπάρχουν τόσοι διεστραμμένοι;
Γιατί τόσα εγκαταλελειμμένα παιδιά;
Αν ο Θεός υπήρχε, δε θα υπήρχε ούτε δυστυχία ούτε πόνος.
Δε μπορώ να φανταστώ ένα Θεό που αγαπάει και συμπονεί να επιτρέπει όλα αυτά που γίνονται.'

Ο πελάτης το σκέφτηκε για μια στιγμή, αλλά δεν απάντησε γιατί δεν ήθελε να χαλάσει τη συζήτηση.
Ο κουρέας τελικά τελείωσε τη δουλειά του και ο πελάτης έφυγε.

Όμως μόλις έφυγε από το κουρείο, είδε ένα άντρα στο δρόμο με μακρυά κατσαρά βρώμικα μαλλιά και γένια. Φαινόταν πολύ βρώμικος και απεριποίητος. Εκείνη τη στιγμή ο πελάτης γύρισε πίσω και ξαναμπήκε στο κουρείο.
Τότε είπε στον κουρέα:
'Ξέρεις τι; Οι κουρείς δεν υπάρχουν!'
'Πως μπορείς να το λες αυτό;' ρώτησε ο έκπληκτος κουρέας.
'Είμαι εδώ και είμαι κουρέας! Μόλις σε κούρεψα, τι είναι αυτά που λες;'
'Όχι!' απάντησε ο πελάτης και εξήγησε: 'Οι κουρείς δεν υπάρχουν γιατί αν υπήρχαν, δε θα υπήρχαν αχτένιστοι άνθρωποι και με μακρυά βρώμικα μαλλιά, όπως ο τύπος απ' έξω.'

'Μα.... οι κουρείς ΌΝΤΩΣ υπάρχουν! Αυτό συμβαίνει όταν οι άνθρωποι ΔΕΝ έρχονται σε μένα.'
'Ακριβώς!' απάντησε ο πελάτης. 'Αυτό είναι το θέμα! Ο Θεός, επίσης ΥΠ’ΡΧΕΙ! Και αυτό συμβαίνει όταν οι άνθρωποι δεν πηγαίνουν σε αυτόν και δεν αναζητούν σε αυτόν βοήθεια.
Γι' αυτό υπάρχει τόσος πόνος και δυστυχία στον κόσμο.'
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

:x @};-

Επιστροφή στο “Ο,ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ”