Μαράκι, για τις ομάδες εξήγησα παραπάνω αρκετά...
Νομίζω ότι όσοι δεν έχουν ρέικι, πρέπει να έχουν το λιγότερο, θάρρος, γιατί πολλές φορές αποδυναμώνονται, αντί να ενισχύονται...
Δεν έχω δικαίωμα να εκφέρω άποψη για κανέναν άνθρωπο, αλλά επειδή εδώ μέσα είμαστε πια πολύ κοντά και εξοικειωμένοι ο ένας με τον άλλον, παίρνω το θάρρος να σε συμβουλέψω μόνο, να κρατηθείς έξω από τις ομάδες ρέικι.
Η φοβία που έρχεται με την μορφή κρίσης πανικού είναι μια σοβαρή΄"πάθηση" του ψυχισμού του ανθρώπου και δεν νομίζω ότι θα ανταποκριθεί στην διαδικασία θετικά...
Το ρέικι ενισχύει περισσότερο σε συνεδρία, τέτοιες παθήσεις και όχι από απόσταση, γιατί μπορεί να εντείνει την φοβία, αφού δεν θα γνωρίζεις πως να διαχειριστείς την μαζική ενέργεια που θα έρθει...
Να βρεις έναν δάσκαλο και να πάρεις τον 1ο βαθμό με αγάπη, για να ωφελήσεις τον εαυτό σου και μετά εδώ είμαστε εμείς για σένα...
αυτά στα λέω με πολύ αγάπη και δεν θέλω να με παρεξηγήσεις...΄Ομως ακόμα και αν με παρεξηγήσεις, εγώ οφείλω να σε ενημερώσω για το όφελος ή μη που θα έχεις από την ομαδική αποστολή...