Α ναι! λέγεται η ελληνική γλώσσα κατά την Εμμανουελικήν (διάλεκτο), εκδόσεις "Blond society" :shock:Nικοοοο! Αγόρασες το λεξικό της Εμμανουέλας?
Ποια ζώδια υπερτερούν στο φόρουμ?
- galazia_sfaira
:shock: :shock:Και καλημέρα να πει η Εμμανουέλα, το σεξουαλικό περιλαμβάνεται...
Συκοφαντίες!!!!!!!
Μια χαρά όμως το εξήγησες ε????Α ναι! λέγεται η ελληνική γλώσσα κατά την Εμμανουελικήν (διάλεκτο), εκδόσεις "Blond society"
Τελικά διαβάζεις πολύ το ξανθό...
χεχεχε..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
ναι, ναι!!!
΄Ετσι ακριβώς Νίκο!!!
χαχαχαχα!!
΄Ετσι ακριβώς Νίκο!!!
χαχαχαχα!!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Κάτι τέτοιο δηλαδή? " Καλημέρα ( ) τι κάνετε? ( ) εγώ όλο διαβάζω ( ) "
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Σχεδον ειμαστε ......Emmanouela έγραψε::shock:Ευτυχως την επερχομενη εποχη του Υδροχοου θα παμε καλυτερα εχει περισοτερους .......
Qisan........τι εννοεί ο ποιητής?????
Βρε παιδιά..είμαστε ήδη στην εποχή του Υδροχόου!!!!!!!!
επισημως , κανονικα με το νομο και με τα αστρα στον Υδροχοο μπαινουμε την ημερα του χειμερινου Ηλιοστασιου ( Δεκεμβριος ) του 2012 ...
Αυρο ξερει ο ποιητης .....
ΝαμασΤε
La culture c est comme la confiture , moins on en a plus on l etale
Πως το λεει το τραγουδι να δεις .....asimina έγραψε:Οπως και να το κάνουμε, είμαστε "πολύπλευρες προσωπικότητες" (ναι, έτσι το λέμε τώρα!!!!) 8)
... και να απολαμβανω την δυση του Ηλιου και η καρδια μου να πηδαει εξω απο το στηθος μου ....
Καλα το να ειναι κανεις στο κοσμο του το λεμε τωρα Μετριοφροσυνη ?? χεχεχεχεΚαι εν πάσει περιπτώσει, ποιος είπε ότι δεν υπάρχουν σκορπιοί στο φόρουμ? "περπατάτε άφοβα...."
Κι εγώ τι κάνω εδώ δλδ? Αγαπητοί μου, οι σκορπιοί δεν χρειάζεται να είμαστε πολλοί... Και μόνο ένας (... εγώ δηλαδή) μπορεί να κάνει τη διαφορά... (από μετριοφροσύνη σκίζω, εεεεε? φτου μου, μη με ματιάσω!!!!) :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=eI0cYbWitMI
8) :lol:
La culture c est comme la confiture , moins on en a plus on l etale
Μα κάπου διάβασα (ή άκουσα..δεν θυμάμαι..)οτι έχουμε μπει στον Υδροχόο απο πέρσι.....!!! :roll: :roll:στον Υδροχοο μπαινουμε την ημερα του χειμερινου Ηλιοστασιου ( Δεκεμβριος ) του 2012 ...
Το λέει και το τραγούδι..."Μπαίνουμε στον Υδροχόο..."
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
΄Αλλοι λένε ότι θα μπούμε ολικά το 2057!
Το 1962 μπήκαμε στην προ-περιοχή του Υδροχόου
και το 1999 μπήκαμε στην τελική ευθεία...
Η κάθε εποχή έχει περίοδο προσαρμογής...
΄Ετσι τώρα, μπορεί να θεωρείται εποχή των Ιχθύων ακόμα, αλλά ουσιαστικά οι ενέργειες μας προετοιμάζουν για την νέα εποχή...
Το 2012 είναι η συμπαντική ευθυγράμμιση και νέα δεδομένα θα έρθουν στην ανθρωπότητα... (αν έχει αποκτήσει την ωριμότητα να τα κατανοήσει
)
Η ενέργεια είναι πια της ομάδας!!!
Μόνος του δεν πάει πια κανείς!!!
Το 1962 μπήκαμε στην προ-περιοχή του Υδροχόου
και το 1999 μπήκαμε στην τελική ευθεία...
Η κάθε εποχή έχει περίοδο προσαρμογής...
΄Ετσι τώρα, μπορεί να θεωρείται εποχή των Ιχθύων ακόμα, αλλά ουσιαστικά οι ενέργειες μας προετοιμάζουν για την νέα εποχή...
Το 2012 είναι η συμπαντική ευθυγράμμιση και νέα δεδομένα θα έρθουν στην ανθρωπότητα... (αν έχει αποκτήσει την ωριμότητα να τα κατανοήσει
Η ενέργεια είναι πια της ομάδας!!!
Μόνος του δεν πάει πια κανείς!!!

Πως θα το καταλάβουμε??
Τι διαφορές έχει και τι σημαίνει μπαίνουμε στη χρονιά του τάδε ζωδίου??
Επηρεάζει το έκάστοτε ζώδιο??

Το 2012 θα μπούμε στη χρονιά του Υδροχόου??
Πως θα το καταλάβουμε??
Τι διαφορές έχει και τι σημαίνει μπαίνουμε στη χρονιά του τάδε ζωδίου??
Επηρεάζει το έκάστοτε ζώδιο??

Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι

Είναι ο μεγαλύτερος εραστής της ελευθερίας.
Ασύλληπτος, απεριόριστος, αεικίνητος, συμβολίζει την ικανότητα του νου να διαπερνά τα πάντα, καθώς και την αιώνια αναζήτηση ενός από τα πιο ευγενικά ιδανικά, της Ελευθερίας.
Ελευθερίας από τα δεσμά τα οποία μας επιβάλλουν οι κοινωνικές συνθήκες, αλλά και ο ίδιος ο εαυτός.
Απλά οταν μπουμε στη χρονιά του Υδροχόου, ετοιμαστείτε.....ο πλανήτης θα ξεφύγει!!!!!!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Αλλίμονο σε όποιον δεν καταλάβει το δώρο του Υδροχόου...
Πρότυπα....εγώ...
Ελευθερία στην ψυχή και στην σκέψη, φέρνουν αγάπη στην καρδιά...Περίοδος φωτός και ανάληψης...
2012 και κάτι...
Πρότυπα....εγώ...
Ελευθερία στην ψυχή και στην σκέψη, φέρνουν αγάπη στην καρδιά...Περίοδος φωτός και ανάληψης...
2012 και κάτι...