Συντονιστής: Emmaki
Εγώ ένα έχω να σου πω:^tasoulis^ έγραψε:Τι να πω και εγω που περιμενω να αναληφθω συντομα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μιχάλης έγραψε:Vaso έγραψε:^tasoulis^ έγραψε:
Σ'ευχαριστώ πολύ, καλή μου Βάσω. Μίλησες κατ'ευθείαν στη καρδιά μου με όλο σου το κείμενο, αλλά περισσότερο με αυτό το τελευταίο!Vaso έγραψε:Δεν τον προσκαλείς μόνο στο "σαλόνι" σου, αλλά σε ολόκληρο το "σπίτι"...Του παραχωρείς το δικαίωμα να νιώσει άνετα και ελεύθερα μέσα σ' αυτό και όχι "υπό περιορισμό" και "υπό παρακολούθηση"...Γιατί εσύ είσαι ελεύθερος μέσα σ' αυτό πρωτίστως!
Δε ξέρω πως βρέθηκα στη 3η σελίδα αυτής της ενότητας του forum σήμερα και διάβασα κατά λάθος (....) αυτό το κείμενό σου.Vaso έγραψε:Να κοιτάς τον ουρανό με τα χιλιάδες άστρα και να αναρωτιέσαι, αν είναι η αγάπη που αισθάνεσαι, που τα κάνει τόσο φωτεινά!
Να κάθεσαι δίπλα στην θάλασσα και να αναρωτιέσαι, αν είναι η αγάπη που αισθάνεσαι, που την κάνει τόσο απέραντη!
Να στέκεσαι στην βροχή και να αναρωτιέσαι, αν είναι η αγάπη που αισθάνεσαι, που την κάνει χάδι!
Να αγκαλιάζεις ένα δέντρο και να αναρωτιέσαι, αν είναι η αγάπη που αισθάνεσαι, που το κάνει τόσο ζωντανό!
Να κοιτάζεις την φωτιά και να αναρωτιέσαι, αν είναι η αγάπη που αισθάνεσαι, που την κάνει τόσο φλογερή!
Ολα είναι η αγάπη!
Τόσο απλά, τόσο αγνά, όπως όταν ανασαίνεις!
Μήπως μεγαλώσαμε και δεν μπορούμε να αγαπάμε? :(
ή
Μήπως αγαπάμε και δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε?![]()
φιλιά
με αγάπη
Βάσω
Δε σου λέω, δε σου λέω. Έχω σπουδάσει Ι.Ε.Κ. Ηacker!!!meinall (δηλαδή η Μαρία!) έγραψε:Μιχάλη πώς το έκανες αυτό με τις παραθέσεις;![]()
Καταλαβαίνω πολύ καλά τι λες. Νομίζω πως συμβαίνει με όλους μας, όταν διαβάζουμε ή βλέπουμε κάτι ξανά και ξανά, το οποίο έχει βάθος. Πάντα ανακαλύπτουμε και κάτι νέο.meinall έγραψε:Κάποια φορά νόμιζα ότι κατάλαβα και όταν ξαναγύρισα και το ξαναδιάβασα 'είδα' πιο πολλά πράγματα στο κείμενό της απ΄ό,τι πριν.