Ο έρωτας στη ζωή μας

Συντονιστής: Emmaki

Άβαταρ μέλους
Μιχάλης

Δημοσίευση από Μιχάλης »

Είχαμε δεν είχαμε, πάλι ένα φόρουμ άνω - κάτω κάναμε! :D :D :D
Γίνε εσύ η αλλαγή που επιθυμείς να δεις στον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
Μιχάλης

Δημοσίευση από Μιχάλης »

^tasoulis^ έγραψε:Τι να πω και εγω που περιμενω να αναληφθω συντομα :P

:)) :)) :)) :)) O:-) :x
Εγώ ένα έχω να σου πω:
Μιχάλης έγραψε:
Vaso έγραψε:
^tasoulis^ έγραψε:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μιχάλης την 31 Αύγ 2010 1:28 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μιχάλης

Δημοσίευση από Μιχάλης »

o.k o.k., παραιτούμαι!
Συγγνώμη, αλλά ώρες ώρες δε μπορώ να συγκρατήσω τον εαυτό μου... :-D
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Τασούλη περίμενε βρέ ανηπόμονο πλάσμα τη σειρά σου :P προηγούνται η Βασούλα με τον Μχάλη μας :D

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

εχω ξεραθεί στα γέλια λέμε >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

τι όμορφα!! :x

Ξεκινάμε ένα θέμα από το 0 και το φτάνουμε στην ανάληψη!!

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

Και σοβαρά τώρα...

Οι ερωτικές σχέσεις των ανθρώπων αποτελούν το καμίνι μέσα στο οποίο καίγονται τα "ακάθαρτα" μέρη του εαυτού μας!

Ο έρωτας από ένα ανώτερο πεδίο αισθημάτων, δεν έχει καμία σχέση με τον ανταγωνισμό και τις φιλοδοξίες μας, αλλά εμπνέει την Ψυχή μας να εκφράσει την αυτοθυσία και την γεναιοδωρία της, μέσα στην πνευματική ιδέα της ενότητας!

Για να γίνει αυτό, χρειάζεται το "εγώ", αυτή η προσωπική συνείδηση, να ξεπεράσει τις συνήθειές της. Να ανυψωθεί στο πεδίο της Ψυχής και να μπορέσει να κρατήσει σταθερό το αίσθημα της πνευματικής ζύμωσης που συντελείται, ώστε να γκρεμίσει τις αντιστάσεις της.

Χρειάζεται να δούμε τον άλλον με τα μάτια της Ψυχής μας για να κατανοήσουμε τις αποκρυσταλλώσεις μας!

Αυτό που μας χωρίζει από τον Ανώτερο Εαυτό μας είναι αυτή η κακοπροαίρετη αντίληψη της ελαττωματικής φύσης του "εγώ" μας!
Αυτό που μας χωρίζει από τον άλλον είναι ακριβώς η ίδια κακοπροαίρετη αντίληψη της ελαττωματικής φύσης του "εγώ" του!

΄Οταν αποφασίσουμε να μειώσουμε τις αποστάσεις από την Ανώτερη Φύση μας, τότε σταματά και αυτή η κακοπροαίρετη αντίληψη που έχουμε για τον Κόσμο Μας και έτσι ο Κόσμος του άλλου γίνεται και δικός Μας!
Ο μετασχηματισμός συντελείται από αυτήν την κατανόηση...και είναι δικό μας θέμα και όχι του άλλου να υψωθουμε πάνω από τον περιορισμό των ζωικών ενστίκτων και να αντιληφθούμε την μάχη των αντιθέτων, κυρίως μέσα μας!

Τότε μόνο σταματούν οι μνησικακίες...Γιατί δεν θέλεις να κατακτήσεις τον Κόσμο του άλλου, αλλά να επικοινωνήσεις μαζί του.
Ουσιαστικά ανοίγεις ολόκληρο το "σπίτι" σου στον άλλον, χωρίς να φοβάσαι την ατομική του παρέμβαση!

Δεν τον προσκαλείς μόνο στο "σαλόνι" σου, αλλά σε ολόκληρο το "σπίτι"...Του παραχωρείς το δικαίωμα να νιώσει άνετα και ελεύθερα μέσα σ' αυτό και όχι "υπό περιορισμό" και "υπό παρακολούθηση"...Γιατί εσύ είσαι ελεύθερος μέσα σ' αυτό πρωτίστως!

:x :x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

:x :x :x
Άβαταρ μέλους
Μιχάλης

Δημοσίευση από Μιχάλης »

Vaso έγραψε:Δεν τον προσκαλείς μόνο στο "σαλόνι" σου, αλλά σε ολόκληρο το "σπίτι"...Του παραχωρείς το δικαίωμα να νιώσει άνετα και ελεύθερα μέσα σ' αυτό και όχι "υπό περιορισμό" και "υπό παρακολούθηση"...Γιατί εσύ είσαι ελεύθερος μέσα σ' αυτό πρωτίστως!
Σ'ευχαριστώ πολύ, καλή μου Βάσω. Μίλησες κατ'ευθείαν στη καρδιά μου με όλο σου το κείμενο, αλλά περισσότερο με αυτό το τελευταίο!

>:d< >:d< :x :x :x
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Βάσω , Μιχάλη! Πολύ όμορφη κουβεντούλα @};- >:d<
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Μιχάλης

Δημοσίευση από Μιχάλης »

Vaso έγραψε:Να κοιτάς τον ουρανό με τα χιλιάδες άστρα και να αναρωτιέσαι, αν είναι η αγάπη που αισθάνεσαι, που τα κάνει τόσο φωτεινά!

Να κάθεσαι δίπλα στην θάλασσα και να αναρωτιέσαι, αν είναι η αγάπη που αισθάνεσαι, που την κάνει τόσο απέραντη!

Να στέκεσαι στην βροχή και να αναρωτιέσαι, αν είναι η αγάπη που αισθάνεσαι, που την κάνει χάδι!

Να αγκαλιάζεις ένα δέντρο και να αναρωτιέσαι, αν είναι η αγάπη που αισθάνεσαι, που το κάνει τόσο ζωντανό!

Να κοιτάζεις την φωτιά και να αναρωτιέσαι, αν είναι η αγάπη που αισθάνεσαι, που την κάνει τόσο φλογερή!

Ολα είναι η αγάπη!

Τόσο απλά, τόσο αγνά, όπως όταν ανασαίνεις!

Μήπως μεγαλώσαμε και δεν μπορούμε να αγαπάμε? :(
ή
Μήπως αγαπάμε και δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε? :wink:

φιλιά
με αγάπη
Βάσω
Δε ξέρω πως βρέθηκα στη 3η σελίδα αυτής της ενότητας του forum σήμερα και διάβασα κατά λάθος (....) αυτό το κείμενό σου.

Βασούλα, μήπως έχεις βάλει καμιά κάμερα μέσα στην καρδιά μου;

:* @};- @};- @};-

Danny @};- @};- @};- @};- @};- @};- :x :x :x
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μιχάλης την 31 Αύγ 2010 12:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:-D :-D :-D

όταν αποκατασταθεί το δίκτυο ενότητας μέσα μας, τότε...

ο θεός μέσα μου επικοινωνεί με τον θεό μέσα σου, μικρέ μου!! >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από meinall »

Ναι όντως όμορφη κουβέντα :-D

Μιχάλη πώς το έκανες αυτό με τις παραθέσεις; :-o

Όταν έλεγα ότι υποψιάζομαι ότι δεν καταλαβαίνω πράγματα είναι επειδή πολλές φορές μου φαίνονται δύσκολα διατυπωμένα τα λόγια της Βάσως. Κάποια φορά νόμιζα ότι κατάλαβα και όταν ξαναγύρισα και το ξαναδιάβασα 'είδα' πιο πολλά πράγματα στο κείμενό της απ΄ό,τι πριν.
Αλλά σταματάω εδώ γιατί (όπως έλεγε και μια φίλη) 'με βρήκατε μικρή και με κοροδεύετε!' :P

Βάσω αυτό που λες με το ...σαλόνι μπορεί να είναι και μεταφορικό και κυριολεκτικό :x
Άβαταρ μέλους
Μιχάλης

Δημοσίευση από Μιχάλης »

meinall (δηλαδή η Μαρία!) έγραψε:Μιχάλη πώς το έκανες αυτό με τις παραθέσεις; :-o
Δε σου λέω, δε σου λέω. Έχω σπουδάσει Ι.Ε.Κ. Ηacker!!! :)) :))
meinall έγραψε:Κάποια φορά νόμιζα ότι κατάλαβα και όταν ξαναγύρισα και το ξαναδιάβασα 'είδα' πιο πολλά πράγματα στο κείμενό της απ΄ό,τι πριν.
Καταλαβαίνω πολύ καλά τι λες. Νομίζω πως συμβαίνει με όλους μας, όταν διαβάζουμε ή βλέπουμε κάτι ξανά και ξανά, το οποίο έχει βάθος. Πάντα ανακαλύπτουμε και κάτι νέο.
Είναι πολύ ενδιαφέρον αυτό...
Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

Εκτός κι αν πηγαίνει εκ των υστέρων και προσθέτει πράγματα για να μας μπερδεύει :P :)) :)) Φαντάζεσαι; =))
Άβαταρ μέλους
Μιχάλης

Δημοσίευση από Μιχάλης »

meinall έγραψε:Εκτός κι αν πηγαίνει εκ των υστέρων και προσθέτει πράγματα για να μας μπερδεύει :P :)) :)) Φαντάζεσαι; =))
:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Δημοσίευση από Αμαλία »

meinall έγραψε:Εκτός κι αν πηγαίνει εκ των υστέρων και προσθέτει πράγματα για να μας μπερδεύει :P :)) :)) Φαντάζεσαι; =))
Ωστε έτσι! :-? :-w
Βάσω σε τσακώσαμε! :mrgreen: :mrgreen:
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...

Επιστροφή στο “ΣΧΕΣΕΙΣ”