ειναι ενα κουκλάκι μωρακι ξερεις στυλ πλαστικο με ρουχαλακια το οποιο εχει μια ιδιατεροτητα διοτι αν του σηκωσεις το ρουχαλακι και δινεις τον ποπο του εχει επανω ενα κοκιννο φιλακι, χειλακια κοκιννα
ηταν παλιο διασημο παιχνιδακι για παιδιακια και ειχα και εγω ενα και μου αρεσε πολύ, αυτο λοιπον το λεγανε πιτσιποπακι
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο...
Καλησπερούδιαααααα
Πολύ γλυκούλι ήταν το πιτσιπωπάκι!! Ηταν το αγαπημένο μου παιχνίδι μαζί με το τσάκια-τσάκα!! Το θυμάσται αυτό; Τι υπέροχη εποχή!! Είμασταν ευτυχισμένα με τόσο λίγα!! Τα ανήψια μου αν δεν έχουν το ακρίβότερο πράμα κάνουν μούτρα!!
Βασούλι εκείνος ο σιχαμερός καφές της ομοιοπαθητικής πρέπει πριν τον συνταγογραφήσουν να σε ρωτάνε αν έχεις κακή πεθερά στο σπίτι αλλιώς είναι κίνδυνος θάνατος!! Προτιμώ να ξεχάσω τελείως τον καφέ παρά αυτό το σίχαμα!!!
ήταν και ένας από τους βασικούς λογους που δεν έκανα ποτέ ομοιοπαθητική...
Σκέφτηκα, τι κακό μπορεί να έχει ο καφές, μπροστά σ' αυτό το σίχαμα? Επιτηδες το κάνουν...Και έτσι έμεινα μακριά...
silver29 έγραψε:Μαδρυυυυυυυυυυυυυυυυυ δεν θα σε λεω παπαρααπο δω και περα!!
θα σε φωναζουμε πιτσιπωπακι!!!!!!
Γιατι ρε Αλι?..εεε Μεχμετ ηθελα να πω....ο κολος μου για φιλημα ειναι και δεν το ξερω?
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "