Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Τώρα μου θύμισες ένα ηχητικό ανέκδοτο που είχα ακούσει και καλά κάποιος έπαιρνε συνέντευξη σε κακοποιημένα σεξουαλικα αγοράκι με παραμορφωμενες φωνές και καλά να μην αναγνωρίσουν και ξεκίναγε κάπως έτσι..
-Για πες μας Γιαννάκη εκεί όταν εισουνα με τον θείο σου στα χωράφια και τον βοηθούσες ολόκληρος άντρας πως και όταν σε παρενόχλησε δεν το βάλες στα πόδια να τρέξεις να ξεφύγεις?
-Εεεε τώρα που να τρέχεις με τις γοβες στα οργωμενα..
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Ο Κώστας πηγαίνει στην εκκλησία για να εξομολογηθεί. Ο παπάς τον ρωτά:
- Έχεις αμαρτίες;
- Ναι, πάτερ.
- Αποκηρύσσεις τον Σατανά;
- Θα ήθελα να το κάνω , πάτερ, αλλά έχω δύο παιδιά μαζί της.....
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!