πως να παρεις χαμπαρι...αφου δεν βαζεις κ@@ο κατω..ολο στη γυρα εισαι παλιοκουνιστρο
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Εσυ που το ξερεςι καλο μου οτι ειμαι ολο στην γυρα....
χαχα
Γιωργο σε μια φωτογραφια στο προφιλ μου εχει μπει ενας φιλος και σου την αναβει....γαιτι με δινεις ενα φιλι στο μαγουλο.
χεχε πλακα εχουμε.
α ρε λαμογιο ...αλλα θα σου επαιρνα και σουβλακι-Ισθμιαιο προχθες..εχε χαρει που πηρα τηλ στην Ελευσινα ;) ..καθως η Αγαπη ειναι μονο μια
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
α ρε λαμογιο ...αλλα θα σου επαιρνα και σουβλακι-Ισθμιαιο προχθες..εχε χαρει που πηρα τηλ στην Ελευσινα ..καθως η Αγαπη ειναι μονο μια
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου