ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Kαλημερούδια.....Vaso έγραψε:Βασίλη και η Αθήνα έχει ομορφιά. Η φύση παντού εκδηλώνεται, ακόμα και μέσα από μια πολύβοη πόλη.
καλησπέρα με βροχούλα...
Παρ' όλα αυτά τα πουλιά εδώ στο Χαλάνδρι τραγουδάνε ακόμα, Ναταλί...![]()
![]()
Πολύ χαίρομαι γι αυτο Βασούλα!! Και στο Μαρούσι επίσης!! Και εκει που μένω εγώ και στην Πνύκα όπου δουλεύω!! Αλλά μου αρέσει κιόλας να μην βρίσκομαι καθόλου σε συνοστισμένο τσιμέντο!! Είναι το προσωπικό μου όνειρο να βρεθώ να ζω κάπου πολύ κοντά στην φύση, κάπου που να συνδυάζει πράσινο με θαλασσίτσα!!!
Αμαλάκι, χίλια ευχαριστώ !! Πανέμορφο για ένα πρωϊνο ξεκίνημα!!!
Σας αγαπώ όλους ατελείωτα!!!

- Madraoulas
Mια γρηγορη,γεματη, καλημεροκαλησπερα
..ολα ειναι ΕΝΑ, και στο ΕΝΑ ειμαστε κι ΕΜΕΙς...αρκει να το συνειδητοποιησουμε(κι εγω δλδ
) 

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
- Madraoulas
KΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...χμ..μάλλον για καλό μεσημέρι είμαστε τώρα...

Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
Reiki Center - Ρεικι
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
Reiki Center - Ρεικι
Εγώ αναφερόμουν στο πράσινο και στα χρώματα του φθινοπώρου.. φυσικά και έχει ομορφιές η Αθήνα..
Γενικά όμως πρέπει να βγεις από τις πόλεις για να δεις φυσικές ομορφιές.. τα βουνά είναι μια καλή επιλογή, γι αυτό είπα ότι είναι όλα μακριά από την Αθήνα, αυτά που ήταν κοντά κάηκαν..
Γενικά όμως πρέπει να βγεις από τις πόλεις για να δεις φυσικές ομορφιές.. τα βουνά είναι μια καλή επιλογή, γι αυτό είπα ότι είναι όλα μακριά από την Αθήνα, αυτά που ήταν κοντά κάηκαν..

Πολέμα και Οραματίσου

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι