Φθινοπωρινα καλησπερούδια!! Εδώ βρέχει με το τουλούμι και νοσταλγώ την κεντρική Ιταλία όπου το φθινόπωρο έίναι γεμάτο πράσινο και χρώματα!! Εδω τα κάψανε όλα!! Φθινοπωρινή κατάθλιψη!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Φυσικά και έχει ομορφιά και η Αθήνα..
Ακούω πολλούς που καταριούνται την Αθήνα για τα χάλια της.. Ε, λοιπόν εμένα μου αρέσει!
Ναταλί, σου αφιερώνω αυτό το τραγούδι: http://www.youtube.com/watch?v=DVTN-J1PqtM
Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
kalisperaaaaa ..laptop telos!!!!
sas diavazo apto kinito!!!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
apo to proi esvise i othoni,anabei,alla den akouei to pliktrologio kai den akougetai na gyrizei o diskos.
gamotooo
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Ομορφη η Αθηνα.......οπου θες μπορεις να βρεις την ομορφια ακομα και σε ενα μερος γεματο σκουπιδιαααααα....οπως λεει και η Βασουλα!!!!
Ντανυ μουυυυυυυυ....βαλτου καρουναααααααα..
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!