ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΓΝΩΣΕΙΣ...και οποιος αντεξει!

ολιστική θεραπεία
και ο ρόλος της
επίγνωσης σ' αυτήν
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

θέλουν να ξεχάσουν οτι ομορφο ειχαν μαζί τους οταν ''ηρθαν''
αυτή είναι η ανάπτυξη της φυσικής ζωής Ελενάκι...

το να ξεχάσουν, για να βρουν την δυναμική μέσα από την κινητικότητα...

Μην ξεχνάς...ο θεός θέλει να ξεχάσει τι είναι, για να κινηθεί προς αυτό που μπορεί να γίνει, μέσα από την δυναμική αυτού που είναι...

και αυτός είναι ο δρόμος, η αλήθεια, η ζωή... @};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

:x ......Μονο που θα ηθελα να θυμάται που και που και να μην το ξεχάσει τελείως....
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

aetos έγραψε::x ......Μονο που θα ηθελα να θυμάται που και που και να μην το ξεχάσει τελείως....
έχουμε το λουλούδι του θεού, που θα το θυμίζει, Ελένη... :-( :x
ο ένας στον άλλον... @};- :x
Θα γυρίσω Μεγάλε Ιερέα και θα ξεχάσω, μου το υποσχέθηκες.

Θα ξεχάσω, γιατί αυτό θέλεις…

Θα ξεχάσω, γιατί αυτό θέλω…

Θα ξεχάσω, γιατί αυτό που νιώθω τώρα είναι η αιωνιότητα και δεν θα μπορέσω να ζήσω σαν ένα μικρό της μέρος, αν δεν την ξεχάσω…

Θα ξεχάσω, γιατί αυτό που βλέπω τώρα είναι ο αστέρας και δεν θα μπορέσω να ζήσω σαν αστεράκι, αν δεν τον ξεχάσω…

Θα ξεχάσω, γιατί αυτό που ακούω τώρα είναι η ολική αρμονία και δεν θα μπορέσω να ζήσω σαν μια νότα, αν δεν την ξεχάσω…

Θα ξεχάσω, γιατί αυτό που αισθάνομαι τώρα είναι ο ωκεανός και δεν θα μπορέσω να ζήσω σαν σταγόνα, αν δεν τον ξεχάσω…

Νιώθω πόνο Μεγάλε Ιερέα, όσο απομακρύνομαι από τον ναό…Και φοβάμαι μήπως δεν θυμηθώ ποτέ…΄Όμως ξέρω ότι δεν γίνεται αλλιώς…

Μπορώ να κλάψω? Την ώρα που θα χαίρονται για την δημιουργία, την ώρα που θα παίρνω την μεγάλη ανάσα για να ξεχάσω, την ώρα που ο ναός θα έχει πυκνώσει τόσο πολύ που δεν θα νιώθω την αιωνιότητα, δεν θα βλέπω τον αστέρα, δεν θα ακούω την αρμονία, μπορώ άραγε να κλαψω?

«Δεν χρειάζεται να ξεχάσεις τίποτα…
Γιατί είσαι ο αστέρας, είσαι η αρμονία, είσαι ο ωκεανός…και όλα αυτά δημιουργούν την αιωνιότητα, από αυτά τα αστεράκια, τις νότες, τις σταγόνες, που θέλουν να ενωθούν με το το αρχικό του πρότυπο…Αυτή είναι η τάση του μικρού…Να ενωθεί με το μεγάλο, μέσα από την έλξη του αιώνιου πρότυπου του…»

Μεγάλε Ιερέα, σ’ αγαπώ!
΄Εχεις δίκιο, δεν χρειάζεται να ξεχάσω, αλλά να βιώσω και το μικρό αστεράκι, την νότα και την σταγόνα, για να νιώσω πως είναι η αιωνιότητα και σε ένα μέρος της…

«Αν θυμάσαι ότι μ’ αγαπάς, θα θυμάσαι ότι είσαι η αγάπη μου, η αρμονία μου, ο ωκεανός μου…
Αν θυμάσαι ότι μ’ αγαπάς, θα θυμάσαι ότι η αγάπη, η αρμονία και ο ωκεανός δεν μπορούν ποτέ να είναι κάτι διαφορετικό από την Αρχή τους!
Αν θυμάσαι ότι μ’ αγαπάς, θα θυμάσαι ότι η Αρχή μπορεί να εκδηλωθεί σε χιλιάδες αστεράκια, σταγόνες και νότες και να είναι διαρκώς η Αρχή…»

Κι αν δεν το θυμηθώ?

«Θα στο θυμίζω, μέσα από κάθε αστεράκι, από κάθε νότα, από κάθε σταγόνα…
Και κάθε φορά θα σου στέλνω ένα λουλούδι από την «πατρίδα», που θα σου φέρνει το μήνυμα μου…»

Αγαπημένη μου ψυχή, σου χαρίζω αυτό το λουλούδι, για να βλέπεις μέσα στην αιωνιότητα τον εαυτό σου…

Και να με θυμάσαι…

Να με θυμάσαι, όταν αναζητάς το φως του αστέρα, για να ξέρεις ότι τα αστεράκια δεν είναι παρά μέρος του που ξέχασαν το φως…Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το έχουν…

Να με θυμάσαι όταν θέλεις να αισθανθείς τον ωκεανό, για να ξέρεις ότι οι σταγόνες δεν είναι παρά ένα μέρος του που ξέχασαν την απεραντοσύνη…Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν την έχουν…

Να με θυμάσαι, όταν έχεις θέλεις να ακούσεις την αρμονία, για να ξέρεις ότι οι νότες, δεν είναι παρά ένα μέρος της, που ξέχασαν τον ήχο του σύμπαντος…Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον έχουν…

Να με θυμάσαι, όταν βιώνεις την στιγμή, για να ξέρεις ότι έχεις την αιωνιότητα…

Και αν δεν με θυμάσαι, το λουλούδι θα στο θυμίζει…
Γιατί είναι ένα μέρος από εσένα αγαπημένη μου ψυχή…

Εικόνα

Δημοσίευση από VasilisM »

η λίμνη της λήθης..
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

@};- @};- @};- @};- @};- @};- :x :x :x :x :x
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Ναι Βάσω μου..αυτο το λουλούδι , θέλω να του μεταφέρω κι εγω και εχω την ελπίδα οτι θα τα καταφέρω.... @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

να είσαι σίγουρη...! :x

ελπίδα έχουμε όταν δεν το γνωρίζουμε ούτε εμεις οι ίδιοι αυτό το λουλούδι...Μετά γίνεται βεβαιότητα και ζωή... >:d<

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:-( :-( :-( :-(
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

>:d< @};- Kαθε φορά ο Λογος σου ειναι θεραπετικός γιατι αγκιζει την Αρχη ολων μας,και κανεις τις σταγονίτσες μας Ωκεανό!
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Βασω......Εικόνα
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Δημοσίευση από Αμαλία »

Τι ωραίο που είναι... :-( @};-
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Επισκέπτης

Περί εμπιστοσύνης
απο την Βάσω

@};- @};- @};- @};-

Aν μεταφράσουμε την έννοια "εμπιστοσύνη" όχι με την απλη μας συνείδηση, αλλά με την συνειδητότητά μας, τότε θα δούμε ότι "εμπιστοσύνη" δεν σημαίνει τίποτα άλλο από τον μη εστιασμό στο γεγονός!

Συνήθως οι απλοί άνθρωποι που εμπιστεύονται, χωρίς να το θέλουν, δεν εστιάζουν στο λυπηρό γεγονός, με αποτέλεσμα να ανακαλύπτουν τυχαία (?) και την ευλογία του...

Οι περισσότεροι όμως εστιάζουν στο συναίσθημα και τότε πληγώνονται, πονούν, υποφέρουν για αυτό που συμβαίνει...

Η εμπιστοσύνη είναι μια αρχέγονη ποιότητα του Εαυτού μας, που γνωρίζει την συγχρονικότητα και μπορεί μέσα σ' αυτήν να δράσει αυτονόητα...

΄Οσο αναπτυσσόμαστε προς Αυτόν, η σκέψη μας γίνεται περισσότερο αφαιρετική, έτσι ώστε η εμπιστοσύνη να αναδύεται και με την θέλησή μας...

όχι τυχαία, αλλά με συνειδητότητα, ότι εδώ στον φυσικό κόσμο δεν υπάρχουν εμπόδια μοιραία, αλλά υπάρχουν οι δικές μας "αόρατες" αιτίες που τα δημιουργούν, γιατί μέσα από αυτά υπερβαίνουμε την ίδια την φύση τους...

Είμαστε "ανώτεροι" από το φυσικό πεδίο, αλλά ο εστιασμός μας σ' αυτό, μας εμποδίζει να βιώσουμε το "υπερφυσικό" με γνώση...

Τα "θαύματα" είναι ακριβώς αυτή η γνώση...

@};- @};- @};- @};-
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

@};-
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Μεγάλο θέμα έχω με την εμπιστοσύνη είναι αλήθεια. :-(

Την δουλεύω αυτές τις μέρες αρκετά.

Έχει να κάνει και με την αποδοχή κάποιες φορές?

Η εμπιστοσύνη Βάσω μου έχει να κάνει και με το αφήνομαι?
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δεν μπορείς να αφεθείς, Ζεφυράκι, αν δεν έχεις εμπιστοσύνη...

Θα το κάνεις επιλεκτικά προσδιορίζοντας κάθε φορά και το αποτέλεσμα...

Η αιτία της έλλειψης εμπιστοσύνης είναι η ανάγκη μας για αποδοχή.
΄Ετσι ποτέ δεν εκδηλώνουμε τα πραγματικά μας θέλω, αλλά τα προσαρμόζουμε...Το αποτέλεσμα της προσαρμογής μας κάνει και δείχνουμε λίγη εμπιστοσύνη στην ίδια μας την ζωή...και στις βαθύτερες ανάγκες μας...

Θεωρώ ότι η παντελής έλλειψη εσωτερικής ελευθερίας έχει να κάνει και με την εμπιστοσύνη.

Γι' αυτό και ο λαός λέει "έχει ο θεός"...απλά για να δικαιολογήσει την δική του αποχή από την αυτάρκειά του!

:x

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΘΕΡΑΠΕΙΑ”