ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...

Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Re: ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Vasoula έγραψε: 16 Αύγ 2018 10:06 am Θοδωρή και τρως και ψεύδεσαι =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
ελεύθερο πνεύμα στην πίστα του χορού.
:banana-dance: :banana-linedance:
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

και κάνουν ό,τι μπορούν για να ξεπεράσουν τις προσδοκίες και να ευχαριστήσουν τους άλλους στη δουλειά και στο σπίτι.
θέλω να κλάψω Αννούλι, αλλά μάλλον θα γελάσω :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Γιατί περικαλώ, δεν είμαι εγώ ελεύθερο πνεύμα στην πίστα του χορού; [-( [-(

(Όταν δεν με πιάνει η μαλακία μου, δηλαδή :teasing-tease: )
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

:obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged:
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Το θέμα είναι, Θοδωράκο, ότι σε πιάνέι τόσο συχνά, ώστε οι άλλες στιγμές να ξεχνιούνται, γιατί είναι πολύ λιγότερες :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

Εικόνα

Δημοσίευση από Μάνος »

Ο τύπος προσωπικότητάς σας είναι:
“Πρέσβης”
(ESFJ-t)

Oι άνθρωποι με τύπο προσωπικότητας Πρέσβη είναι, αν μη τι άλλο, δημοφιλείς – αυτό είναι λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι είναι ένας πολύ κοινός τύπος προσωπικότητας, αφού αποτελεί το 12% του πληθυσμού. Στο λύκειο, οι Πρέσβεις είναι οι μαζορέτες και οι αθλητές του ράγκμπι, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, βρίσκονται κάτω από τα φώτα των προβολέων και οδηγούν ως ηγέτες τις ομάδες τους προς τη νίκη και τη δόξα. Αργότερα στη ζωή τους, συνεχίζουν να υποστηρίζουν τους φίλους και τους αγαπημένους τους, οργανώνοντας κοινωνικές εκδηλώσεις και κάνοντας ό,τι είναι δυνατόν ώστε όλοι να είναι χαρούμενοι.

Οι προσωπικότητες των Πρέσβεων είναι βαθιά κοινωνικά πλάσματα και είναι ιδιαιτέρως καλοί στο να μαθαίνουν πάντα τι κάνουν και πώς περνάνε οι φίλοι τους.

Οι συζητήσεις για επιστημονικές θεωρίες ή για την Ευρωπαϊκή πολιτική μάλλον δε θα κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον των Πρέσβεων για πολύ. Ενδιαφέρονται περισσότερο για τη μόδα και την εμφάνισή τους, το κοινωνικό τους στάτους και αυτό των άλλων ανθρώπων. Το να γνωρίζουν τι συμβαίνει γύρω τους είναι η αγαπημένη τους ασχολία, αλλά οι Πρέσβεις κάνουν ό,τι μπορούν για να χρησιμοποιήσουν τη δύναμή τους για καλούς σκοπούς.

Οι Πρέσβεις είναι αλτρουιστές και παίρνουν στα σοβαρά την ευθύνη τους να βοηθούν και να κάνουν το σωστό. Σε αντίθεση με άλλα άτομα που είναι περισσότερο ιδεολόγοι, οι Πρέσβεις θα βασίσουν την ηθική τους πυξίδα σε εδραιωμένες παραδόσεις και νόμους, υπερασπιζόμενοι την εξουσία και τους κανόνες. Δεν αντλούν την ηθική τους από τη φιλοσοφία ή τον μυστικισμό. Ωστόσο, είναι σημαντικό για τους Πρέσβεις να θυμούνται ότι οι άνθρωποι έχουν διαφορετικά υπόβαθρα και προοπτικές και πως ό,τι φαίνεται σωστό στους ίδιους δεν είναι πάντα η απόλυτη αλήθεια.

Λατρεύουν να εξυπηρετούν τους άλλους και απολαμβάνουν κάθε ρόλο που τους επιτρέπει να συμμετέχουν στη ζωή με κάποιο νόημα και σκοπό, αρκεί να ξέρουν ότι τους εκτιμούν Αυτό είναι ιδιαιτέρως εμφανές στο σπίτι, καθώς οι Πρέσβεις είναι πιστοί και αφοσιωμένοι σύντροφοι και γονείς. Οι προσωπικότητες αυτές σέβονται την ιεραρχία και κάνουν ό,τι μπορούν για να αποκτήσουν κάποια εξουσία στο σπίτι και στη δουλειά, πράγμα που τους βοηθά να κρατούν τα πράγματα ξεκάθαρα, σταθερά και οργανωμένα για όλους.

Υποστηρικτικοί και ανοιχτοί, οι Πρέσβεις κάνουν πάντα την παρουσία τους αισθητή στα πάρτι – είναι αυτοί που πάντοτε βρίσκουν χρόνο να κουβεντιάσουν και να γελάσουν με όλους! Αλλά η αφοσίωσή τους δεν περιορίζεται στο να περιφέρονται στο χώρο και να κουβεντιάζουν ανάλαφρα. Οι Πρέσβεις απολαμβάνουν πραγματικά να ακούνε για τις σχέσεις και τις δραστηριότητες των φίλων τους, να θυμούνται μικρές λεπτομέρειες και είναι πάντα έτοιμοι να συζητήσουν οποιοδήποτε πρόβλημα με ευαισθησία και ζεστασιά. Αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά ή αν υπάρχει ένταση στο χώρο, θα το αντιληφθούν και θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν την αρμονία και την σταθερότητα στην ομάδα.

Καθώς αποστρέφονται τον κίνδυνο σε μεγάλο βαθμό, οι Πρέσβεις αφιερώνουν πολλή από την ενέργειά τους για να εδραιώσουν την κοινωνική τάξη και προτιμούν τα σχέδια και τις οργανωμένες εκδηλώσεις από τις δραστηριότητες με πολλές εναλλακτικές και τις αυθόρμητες συγκεντρώσεις. Οι άνθρωποι μ’ αυτόν τον τύπο προσωπικότητας καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να οργανώσουν τις δραστηριότητές τους και τα συναισθήματά τους πληγώνονται εύκολα αν οι ιδέες τους απορριφθούν ή οι άλλοι αδιαφορήσουν. Επιπλέον, είναι σημαντικό για τους Πρέσβεις να θυμούνται ότι όλοι προερχόμαστε από διαφορετικά υπόβαθρα και ότι η τυχόν αδιαφορία δεν οφείλεται στους ίδιους ή στη δραστηριότητα που οργάνωσαν – απλώς μπορεί να μην είναι του γούστου των άλλων.

Το να συμβιβαστούν με την ευαισθησία τους είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για τους Πρέσβεις – οι άνθρωποι θα διαφωνήσουν και θα ασκήσουν κριτική και, όσο κι αν πονάει αυτό, είναι απλώς μέρος της ζωής. Το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι Πρέσβεις είναι αυτό στο οποίο είναι καλύτεροι: να είναι πρότυπα για τους άλλους, να φροντίζουν όσα μπορούν να φροντίσουν και να απολαμβάνουν το ότι πολλοί άνθρωποι εκτιμούν τις προσπάθειές τους.

>:d< >:d< >:d<
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

πιο of the point πεθαίνεις, ε Μανούλη μου?
Σαν να σε ξέρει

:romance-heartstiny:

Εικόνα

Δημοσίευση από Μάνος »

Ε...... ε..... ε.....
Μη με πειράζεις βρε Βασουλάκι μου!

Δεν το έχω διαβάσει όλο... Φεύγω για δουλειά και επανέρχομαι!!!
>:d< >:d< >:d<
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

όχι αλήθεια λέω...
Βρήκα πολλά πράγματα μέσα στο κείμενο που είναι της δικής σου προσωπικότητας :romance-heartstiny:

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

να απαντάτε με αλήθεια όμως, όχι ότι θα σας άρεσε να είστε ε?

8-}

Εικόνα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

:)) :)) :)) :)) :))

το έκανα κι εγώ O:-) όσο μπορούσα με ειλικρίνεια :romance-heartstiny:

Ο ΤΥΠΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ:
“ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ”

Ο τύπος της προσωπικότητας του Συνηγόρου είναι πολύ σπάνιος, αποτελεί λιγότερο από το ένα τοις εκατό του πληθυσμού, ωστόσο, αφήνουν το στίγμα τους στον κόσμο. Έχουν μια έμφυτη αίσθηση ιδεαλισμού και ηθικής, αλλά αυτό που τους ξεχωρίζει από άλλους τύπους προσωπικότητας ιδεαλιστών είναι η αποφασιστικότητα και η θέλησή τους. Οι Συνήγοροι δεν είναι αδρανείς ονειροπόλοι, αλλά ικανοί να κάνουν συγκεκριμένα βήματα για να πετύχουν τους στόχους τους και να αφήσουν έναν θετικό αντίκτυπο που να έχει διάρκεια.

Οι Συνήγοροι τείνουν να έχουν ως στόχο τους να βοηθούν τους άλλους, αλλά ενώ τα άτομα με αυτήν την προσωπικότητα συνήθως συντονίζουν ενέργειες διάσωσης και κάνουν εθελοντική εργασία, το πραγματικό τους πάθος είναι να φτάσουν στην καρδιά του προβλήματος, ώστε οι άνθρωποι να μην χρειάζονται καθόλου διάσωση.
Τύπος Προσωπικότητας “Συνήγορος” (INFJ-A / INFJ-T)
ΒΟΗΘΑ ΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ
Οι Συνήγοροι έχουν έναν πολύ μοναδικό συνδυασμό χαρακτηριστικών: αν και γλυκομίλητοι, έχουν πολύ ισχυρές απόψεις και θα πολεμούν ακούραστα για μια ιδέα για την οποία πιστεύουν. Τα άτομα με αυτόν τον τύπο προσωπικότητας είναι αποφασιστικά και με δυνατή θέληση, ωστόσο, σπάνια χρησιμοποιούν αυτήν τη θέληση για προσωπικό όφελος. Οι Συνήγοροι θα ενεργούν με δημιουργικότητα, φαντασία, σιγουριά και ευαισθησία όχι για τη δημιουργία πλεονεκτήματος, αλλά ισορροπίας. Η έννοια της ισότητας και το κάρμα είναι πολύ ελκυστικές ιδέες για τους Συνηγόρους και τείνουν να πιστεύουν ότι τίποτα δεν μπορεί να βοηθήσει τον κόσμο τόσο όσο η αγάπη και η συμπόνοια, που μπορούν να μαλακώσουν τις καρδιές των τυράννων.

Κάθε άνθρωπος πρέπει να αποφασίσει αν θα περπατήσει μέσα στο φως του δημιουργικού αλτρουισμού ή στο σκοτάδι του καταστροφικού εγωισμού.

Martin Luther King
Είναι εύκολο για τους Συνηγόρους να συνδεθούν με τους άλλους και έχουν το ταλέντο να χρησιμοποιούν ζεστή, ευαίσθητη γλώσσα και να μιλούν με ανθρώπινους όρους και όχι τόσο με απλή λογική και γεγονότα. Είναι λογικό ότι οι φίλοι τους τούς θεωρούν ήσυχους Εξωστρεφείς, αλλά θα πρέπει να θυμούνται ότι οι Συνήγοροι χρειάζονται να περνάνε χρόνο μόνοι για να “αποσυμπιεστούν” και να “επαναφορτιστούν” και δεν πρέπει να ξαφνιάζονται πολύ όταν οι Συνήγοροι ξαφνικά αποσύρονται. Οι Συνήγοροι φροντίζουν ιδιαιτέρως τα συναισθήματα των άλλων και περιμένουν ανταπόδοση – μερικές φορές αυτό σημαίνει να τους δίνουν το χώρο που χρειάζονται για λίγες μέρες.

ΖΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ
Αυτό που είναι πραγματικά το πιο σημαντικό για τους Συνηγόρους είναι να θυμούνται να φροντίζουν και τους εαυτούς τους. Το πάθος των “πιστεύω” τους είναι ικανό να τους παρασύρει πέρα από τα όριά τους και αν ο ζήλος τους γίνει υπερβολικός, μπορεί να εξαντληθούν, να αρρωστήσουν ή να στρεσαριστούν. Αυτό γίνεται εμφανές ειδικά όταν οι Συνήγοροι βρίσκονται αντιμέτωποι με συγκρούσεις και κριτική – η ευαισθησία τους τούς αναγκάζει να κάνουν ό,τι μπορούν για να αποφύγουν αυτές τις, κατά τα φαινόμενα, προσωπικές επιθέσεις, αλλά όταν οι συνθήκες κάνουν αδύνατη την αποφυγή, μπορούν να αντεπιτεθούν με πολύ παράλογους και εν τέλει όχι χρήσιμους τρόπους.

Για τους Συνηγόρους, ο κόσμος είναι γεμάτος ανισότητα, αλλά δε χρειάζεται να είναι έτσι. Κανένας άλλος τύπος προσωπικότητας δεν είναι καταλληλότερος για να δημιουργήσει ένα κίνημα που θα διορθώσει ένα λάθος και μια αδικία, μεγάλη ή μικρή. Οι Συνήγοροι πρέπει απλώς να θυμούνται ότι όσο είναι απασχολημένοι φροντίζοντας τον κόσμο, πρέπει να φροντίσουν παράλληλα και τον εαυτό τους.

:x :x :x
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

καλά τα λέει Λιζάκι ε?

εδώ βήχουμε ε? =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
μπορούν να αντεπιτεθούν με πολύ παράλογους και εν τέλει όχι χρήσιμους τρόπους.

Εικόνα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:)) :)) :)) :)) :)) :))

“ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ”
(ISFJ-A)

Η αγάπη μεγαλώνει μόνο όταν τη μοιράζεσαι. Μπορείς να έχεις περισσότερη για σένα μόνο αν την προσφέρεις στους άλλους.

Brian Tracy
O τύπος προσωπικότητας Υπερασπιστή είναι αρκετά μοναδικός, γιατί πολλά από τα χαρίσματά του αψηφούν τα ατομικά του χαρακτηριστικά. Αν και έχουν το χάρισμα της ενσυναίσθησης, οι Υπερασπιστές μπορούν να είναι ατρόμητοι όταν πρόκειται να προστατέψουν την οικογένεια και τους φίλους τους. Αν και ήσυχοι και συγκρατημένοι, συνήθως έχουν καλά αναπτυγμένες κοινωνικές δεξιότητες και ισχυρές κοινωνικές σχέσεις. Και παρόλο που αναζητούν την ασφάλεια και τη σταθερότητα, αυτές οι προσωπικότητες είναι πολύ ανοιχτές στις αλλαγές, με την προϋπόθεση ότι αισθάνονται ότι τους σέβονται και τους κατανοούν. Όπως και με τόσα άλλα πράγματα, οι Υπερασπιστές είναι κάτι περισσότερο από το άθροισμα των μερών τους και ο τρόπος που χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους είναι αυτό που τους καθορίζει.

Οι Υπερασπιστές είναι πραγματικοί αλτρουιστές, απαντούν στην καλοσύνη με υπερβολική καλοσύνη και καταπιάνονται με τις δουλειές και τους ανθρώπους που πιστεύουν με ενθουσιασμό και γενναιοδωρία.
Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας άλλος τύπος που να αποτελεί μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, σχεδόν το 13%. Συνδυάζοντας την παράδοση και την επιθυμία να κάνουν καλό, οι Υπερασπιστές μπορούν να βρεθούν σε θέσεις εργασίας, όπου υπάρχει μια αίσθηση ιστορίας, όπως η ιατρική, η εκπαίδευση και η φιλανθρωπική κοινωνική εργασία.

Τύπος Προσωπικότητας “Υπερασπιστής” (ISFJ-A / ISFJ-T)
Οι προσωπικότητες Υπερασπιστών, κυρίως οι Επιφυλακτικές, είναι συχνά σχολαστικές σε βαθμό που φτάνουν στην τελειομανία και αν και είναι αναβλητικοί, μπορείς πάντα να βασιστείς πάνω τους για να τελειώσουν τη δουλειά εγκαίρως. Παίρνουν τις ευθύνες τους προσωπικά, βάζουν τα δυνατά τους πάντα και κάνουν ό,τι μπορούν για να ξεπεράσουν τις προσδοκίες και να ευχαριστήσουν τους άλλους στη δουλειά και στο σπίτι.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ
Η πρόκληση για τους Υπερασπιστές είναι να διασφαλίσουν ότι αυτά που κάνουν γίνονται αντιληπτά. Έχουν την τάση να υποτιμούν τα κατορθώματά τους και, αν και η καλοσύνη τους συχνά γίνεται σεβαστή, οι πιο κυνικοί και εγωιστές πιθανόν να εκμεταλλεύονται την αφοσίωση και ταπεινότητα των Υπερασπιστών, αναθέτοντάς τους εργασίες και μετά παίρνοντας οι ίδιοι τα εύσημα. Οι Υπερασπιστές πρέπει να ξέρουν πότε να λένε όχι και να υπερασπίζονται τον εαυτό τους αν θέλουν να διατηρήσουν την αυτοπεποίθηση και τον ενθουσιασμό τους.

Κοινωνικοί από τη φύση τους, μια παράξενη ιδιότητα για τους Εσωστρεφείς, οι Υπερασπιστές χρησιμοποιούν την εξαιρετική τους μνήμη, όχι για να θυμούνται δεδομένα και γνώσεις, αλλά ανθρώπους και λεπτομέρειες για τις ζωές τους. Όταν πρέπει να κάνουν δώρα, οι Υπερασπιστές είναι ασυναγώνιστοι, καθώς χρησιμοποιούν τη φαντασία και τη φυσική τους ευαισθησία για να εκφράσουν τη γενναιοδωρία τους με τρόπους που αγγίζουν τις καρδιές των αποδεκτών. Αυτό ισχύει σίγουρα και για τους συναδέλφους τους, τους οποίους οι Υπερασπιστές συχνά θεωρούν προσωπικούς τους φίλους, αλλά ειδικά μέσα στην οικογένεια οι χειρονομίες αγάπης των Υπερασπιστών είναι αξεπέραστες.

ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ
Οι Υπερασπιστές είναι υπέροχοι άνθρωποι, που σπάνια μένουν αδρανείς όσο κάτι που αξίζει μένει ανολοκλήρωτο. Η ικανότητα των Υπαρασπιστών να συνδέονται με τους άλλους σε προσωπικό επίπεδο είναι απαράμιλλη στους Εσωστρεφείς και η χαρά που απολαμβάνουν όταν χρησιμοποιούν τις σχέσεις αυτές για να συντηρήσουν μια υποστηρικτική, ευτυχισμένη οικογένεια είναι πραγματικά δώρο για όλους τους γύρω τους. Μπορεί να μη νιώσουν ποτέ άνετα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και μπορεί να νιώθουν ένοχοι όταν παίρνουν τα εύσημα για μια ομαδική προσπάθεια, αλλά αν μπορέσουν να εξασφαλίσουν ότι οι προσπάθειές τους αναγνωρίζονται, οι Υπερασπιστές θα νιώσουν τόση ικανοποίηση μ’ αυτό που κάνουν, όση άλλοι τύποι προσωπικότητας δεν μπορούν ούτε να φανταστούν.
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

νάτες και οι ομοιότητες στις κατηγορίες :romance-heartstiny:

Εικόνα

Δημοσίευση από Ιωαννάκι »

:D :D :D

“ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΗΣ”
(ESFP-T)

"Είμαι εγωίστρια, ανυπόμονη και λίγο ανασφαλής. Κάνω λάθη, βγαίνω εκτός ελέγχου και μερικές φορές γίνομαι δύσκολη.( 8-} ) Αλλά αν δεν μπορείς να με αντιμετωπίσεις στα χειρότερά μου, τότε δεν με αξίζεις στα καλύτερά μου."
Marilyn Monroe

Αν κάποιος μπορεί αυθόρμητα να αρχίσει να τραγουδά και να χορεύει, αυτός είναι ο Διασκεδαστής. Οι Διασκεδαστές παρασύρονται από τον ενθουσιασμό της στιγμής και θέλουν και όλοι οι άλλοι να νιώθουν έτσι. Κανένας άλλος τύπος προσωπικότητας δεν είναι τόσο γενναιόδωρος με τον χρόνο και την ενέργειά του όσο οι Διασκεδαστές, όταν πρόκειται να εμψυχώσουν τους άλλους και κανένας άλλος τύπος προσωπικότητας δεν το κάνει με τέτοιο ακαταμάχητο στυλ.

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑΡ...
Γεννημένοι διασκεδαστές, οι Διασκεδαστές λατρεύουν τα φώτα των προβολέων, αλλά και όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή γι’ αυτούς. Πολλοί διάσημοι Διασκεδαστές είναι ηθοποιοί, αλλά τους αρέσει να κάνουν σόου ακόμη για τους φίλους τους, συζητώντας με ένα μοναδικό, γήινο πνεύμα, απολαμβάνοντας την προσοχή και κάνοντας κάθε έξοδο να μοιάζει με πάρτι. Απολύτως κοινωνικοί, οι Διασκεδαστές απολαμβάνουν τα απλούστερα πράγματα και δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά γι’ αυτούς από την απλή διασκέδαση με καλούς φίλους.

Δεν μένουν μόνο στα λόγια όμως – οι Διασκεδαστές έχουν την πιο ισχυρή αίσθηση της ομορφιάς και της αισθητικής από όλους τους τύπους προσωπικότητας. Από την προσωπική τους περιποίηση και τα ρούχα, μέχρι ένα καλοβαλμένο σπίτι, έχουν “μάτι” για τη μόδα. Ξέρουν τι είναι ελκυστικό από την πρώτη στιγμή και δε φοβούνται να αλλάξουν το περιβάλλον τους ώστε να αντανακλά το προσωπικό τους στυλ. Οι Διασκεδαστές είναι περίεργοι από τη φύση τους, εξερευνώντας νέα σχέδια και στυλ με άνεση.

Αν και μπορεί να μην είναι πάντα εμφανές, οι Διασκεδαστές ξέρουν ότι δεν είναι το επίκεντρο του κόσμου (ας γελάσουμε όλοι μαζί με ρυθμό :)) )– είναι παρατηρητικοί και πολύ ευαίσθητοι στα συναισθήματα των άλλων. Οι άνθρωποι μ’ αυτόν τον τύπο προσωπικότητας είναι συχνά οι πρώτοι που βοηθούν κάποιον να συζητήσει ένα δύσκολο πρόβλημα και προσφέρουν μετά χαράς συναισθηματική υποστήριξη και πρακτικές συμβουλές Ωστόσο, όταν οι ίδιοι έχουν πρόβλημα, οι Διασκεδαστές είναι πιθανότερο να αποφύγουν εντελώς μια σύγκρουση παρά να την αντιμετωπίσουν ευθέως. Συνήθως αγαπούν το λίγο δράμα και πάθος, αλλά όχι τόσο όταν οι ίδιοι αποτελούν τον στόχο της κριτικής που μπορεί να ακολουθήσει.

...ΚΑΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΛΑΜΠΟΥΜΕ
Η μεγαλύτερη πρόκληση για τους Διασκεδαστές είναι ότι συχνά εστιάζουν τόσο πολύ στις άμεσες απολαύσεις που παραμελούν τα καθήκοντα και τις ευθύνες που είναι απαραίτητες ώστε να αποκτηθούν οι εν λόγω πολυτέλειες. Περίπλοκες αναλύσεις, επαναλαμβανόμενες εργασίες και ο συνδυασμός των στατιστικών με τις πραγματικές συνέπειες δεν είναι εύκολες δραστηριότητες για τους Διασκεδαστές. Προτιμούν να βασίζονται στην τύχη ή στις ευκαιρίες ή απλώς να ζητήσουν βοήθεια από τον ευρύ φιλικό τους κύκλο. Είναι σημαντικό για τους Διασκεδαστές να προσπαθήσουν να δρομολογήσουν μακροπρόθεσμα σχέδια όπως η συνταξιοδότησή τους ή η πρόσληψη ζάχαρης – δεν θα υπάρχει πάντοτε κάποιος γύρω τους που θα μπορεί να ελέγχει αυτά τα ζητήματα.

Οι Διασκεδαστές εκτιμούν την αξία και την ποιότητα, πράγμα που από μόνο του είναι ένα ωραίο χαρακτηριστικό. Σε συνδυασμό με την τάση τους να μην κάνουν πρόγραμμα και σχέδια, όμως, αυτό μπορεί να τους οδηγήσει στο να ξοδεύουν περισσότερα απ’ όσα κερδίζουν και οι πιστωτικές κάρτες είναι πολύ επικίνδυνες γι’ αυτούς. Περισσότερο επικεντρωμένοι στο να αξιοποιούν ευκαιρίες, παρά στον προγραμματισμό μακροπρόθεσμων στόχων, οι Διασκεδαστές μπορεί, λόγω της απροσεξίας τους, να βρεθούν κάποια στιγμή χωρίς χρήματα για ορισμένες δραστηριότητες.
(Πιο μέσα πεθαίνεις 8-x )
Δεν υπάρχει τίποτα που να κάνει τους Διασκεδαστές πιο δυστυχισμένους, από τη διαπίστωση ότι είναι εγκλωβισμένοι και δεν μπορούν να είναι μαζί με τους φίλους τους.
Οι Διασκεδαστές είναι καλοδεχούμενοι όταν χρειάζεται γέλιο, παιχνιδιάρικη διάθεση και ένας εθελοντής για να δοκιμάσει κάτι νέο και διασκεδαστικό, και δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για τους Διασκεδαστές από το να παρασύρουν και τους υπόλοιπους στο “ταξίδι”. Οι Διασκεδαστές μπορούν να συζητούν για ώρες, μερικές φορές για τα πάντα εκτός από το θέμα το οποίο ήθελαν αρχικά να συζητήσουν και να μοιράζονται τα συναισθήματα των αγαπημένων τους στις καλές και τις κακές στιγμές. Αν μόνο θυμούνται να είναι περισσότερο οργανωμένοι, πάντα θα είναι έτοιμοι να γευτούν όλα τα καινούργια και συναρπαστικά πράγματα που έχει να προσφέρει ο κόσμος, μαζί με τους φίλους τους

:romance-inlove:
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω :romance-heartbeating:
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω... :romance-heartbeating:

Επιστροφή στο “ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ”