O ΦΤΩΧΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...
Re: O ΦΤΩΧΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...
το βιολί του ο τσιγγάνος 

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

κι αυτός μούσια έχει και φοράει φουστάνια...Που είναι η διαφορά? στην εμφάνιση εννοώ... :roll:
κι αυτός μούσια έχει και φοράει φουστάνια...Που είναι η διαφορά? στην εμφάνιση εννοώ... :roll:

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 

ααααααα.......

"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Βασούλα
Για τα υπόλοιπα απλά

Για τα υπόλοιπα απλά

Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Ο ένας τραγουδάει στην Γιουροβίζιον,παίρνει το πρώτο βραβείο και τον ακούνε εκατομμύρια, ο άλλος μοναχός του και δεν τον ακούει ούτε το παπαδοπαίδι που έχει δίπλα του.Vaso έγραψε:μια απορία έχω...

Στα σοβαρά τώρα... είναι απίστευτο πάντως, τί έχει γραφτεί τις δυο τελευταίες ημέρες. Μέχρι και υπηρέτη του αντίχριστου την έχουν κατηγορήσει την καημένη την Κοντσίτα. Με τέτοιο ντόρο πάντως, προβλέπω μεγάλη καριέρα...

Και μιας και μιλάμε για την Κοντσίτα και για το Βενιζελοερπετό, δεν άντεξα στον πειρασμό να σας βάλω λίγο Pitsiriko :
Εurovision - Κοντσίτα
Η συμμετοχή της Αυστρίας στην φετινή Γιουροβίζιον έχει κλέψει την παράσταση και έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των φανατικών του θεσμού. Η Conchita Wurst είναι μια Drag Queen persona. Ένας άνδρας που ντύνεται γυναίκα και έχει μούσι.
Οπωσδήποτε, τα έχουμε δει σχεδόν όλα τα προηγούμενα χρόνια στην Γιουροβίζιον.
Άνδρες ντυμένους γυναίκες, γυναίκες ντυμένες άνδρες, τέρατα, παιδάκια, γέρους, γριές, τραβεστί, ακόμα και την Άννα Βίσση.
Είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις πια να βρεις κάτι που να μην έχει ξαναγίνει στην Γιουροβίζιον, ώστε να καταφέρεις να κεντρίσεις το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να γίνεις το φαβορί.
Οπότε, ήταν πολύ έξυπνη η επιλογή της Αυστρίας να στείλει στην Γιουροβίζιον την Κοντσίτα.
Γυναίκα με μούσι δεν είχε εμφανιστεί μέχρι φέτος στην Γιουροβίζιον· το είδαν το κενό οι Αυστριακοί και μπράβο τους.
Νομίζω πως ξέρω τον τρόπο για να νικήσει η Ελλάδα του χρόνου στην Γιουροβίζιον.
Να στείλουμε τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο.
Ποτέ δεν έχουν εμφανιστεί στην Γιουροβίζιον άνδρες χωρίς αρχ ίδια

Εurovision - Κοντσίτα
Η συμμετοχή της Αυστρίας στην φετινή Γιουροβίζιον έχει κλέψει την παράσταση και έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των φανατικών του θεσμού. Η Conchita Wurst είναι μια Drag Queen persona. Ένας άνδρας που ντύνεται γυναίκα και έχει μούσι.
Οπωσδήποτε, τα έχουμε δει σχεδόν όλα τα προηγούμενα χρόνια στην Γιουροβίζιον.
Άνδρες ντυμένους γυναίκες, γυναίκες ντυμένες άνδρες, τέρατα, παιδάκια, γέρους, γριές, τραβεστί, ακόμα και την Άννα Βίσση.
Είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις πια να βρεις κάτι που να μην έχει ξαναγίνει στην Γιουροβίζιον, ώστε να καταφέρεις να κεντρίσεις το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να γίνεις το φαβορί.
Οπότε, ήταν πολύ έξυπνη η επιλογή της Αυστρίας να στείλει στην Γιουροβίζιον την Κοντσίτα.
Γυναίκα με μούσι δεν είχε εμφανιστεί μέχρι φέτος στην Γιουροβίζιον· το είδαν το κενό οι Αυστριακοί και μπράβο τους.
Νομίζω πως ξέρω τον τρόπο για να νικήσει η Ελλάδα του χρόνου στην Γιουροβίζιον.
Να στείλουμε τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο.
Ποτέ δεν έχουν εμφανιστεί στην Γιουροβίζιον άνδρες χωρίς αρχ ίδια
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
ααααααααα...........
Εκεί με την Άννα Βίσση πνίγηκα!

Εκεί με την Άννα Βίσση πνίγηκα!
Αααααααααααα

ακόμα και την Άννα Βίσση.

Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...

Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...

αααααα

Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... 

βοήθειαααααααααα

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 

Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πολέμα και Οραματίσου
Πολέμα και Οραματίσου

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο...