Δηλαδή, θες να πεις κάτι για τους άντρες;
Α, δε θά'χουμε καλά ξεμπερδέματα.....

α, στην διάθεσή σου!!!!

Συντονιστής: Emmaki
Δηλαδή, θες να πεις κάτι για τους άντρες;
Μιχάλης έγραψε:Όχι, γιατί δε μας τα λες καλά, μωρ' αδερφάκι...Vaso έγραψε:Δηλαδή, θες να πεις κάτι για τους άντρες;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
α, στην διάθεσή σου!!!!
Πωωωωω, ξύνεις πληγές τώραmeinall έγραψε:Κάπου θα ήθελα να σταθώ όμως. Πιθανόν είναι προσωπικό κόλλημα αυτό... Δεν μπορώ να χωνέψω τη γνώμη κάποιου όταν τη λέει με άσχημο τρόπο.
’λλο δηλαδή κάποιος να γυρίσει να σου πει "Μα καλά, πώς ντύνεσαι έτσι, καθρέφτη δεν έχεις σπίτι σου, αυτό το πουκάμισο η γιαγιά σου στο χάρισε; Χαχαχα" και άλλο να σου πει "Θεωρώ ότι πρέπει να επανεξετάσεις τη σχέση σου με τη μόδα, ρίξε μια ματιά στο τάδε μαγαζί/site! Είναι υπέροχο, θα με θυμηθείς!".
Βρε, βρε....Vaso έγραψε:Δεν εμπιστεύονται οι άνθρωποι κανέναν, εκτός από εκείνον που ωραιοποιεί τις καταστάσεις που συμβαίνουν εντός τους. Κοινώς εμπιστεύονται μόνο όσους φανερά είναι συμφιλιωτικοί με τα ελαττώματά τους, ανεξάρτητα αν μέσα τους είναι επικριτικοί γι αυτά.
Μπράβο ρε Μιχάλη!Μιχάλης έγραψε:- "Ναι, είμαι Έλληνας, είμαι Συριανός και όχι, δεν θα έπρεπε να ξέρω. Και να σας πω κάτι; Νιώθω μια χαρά με αυτό! ’λλωστε, ποιος κρίνει τι θα έπρεπε εγώ να ξέρω και τι όχι;", της είπα χαμογελώντας.
Πόσο μεγάλη αλήθεια είναι αυτήΔεν εμπιστεύονται οι άνθρωποι κανέναν, εκτός από εκείνον που ωραιοποιεί τις καταστάσεις που συμβαίνουν εντός τους. Κοινώς εμπιστεύονται μόνο όσους φανερά είναι συμφιλιωτικοί με τα ελαττώματά τους, ανεξάρτητα αν μέσα τους είναι επικριτικοί γι αυτά.
Και αυτό είναι χαρακτηριστικό της σημερινής κοινωνίας, άλλα να σκέφτεσαι για τον άλλον και άλλα να εκφράζεις! Ξεχνούν οι άνθρωποι, βλέπεις, ότι δεν μπορεί αυτό να έχει διάρκεια και δεν περιέχει ούτε μια σταγόνα αγάπης.
Αλλά μάλλον είπα πολλά Zambeste cu gura deschisa
Και γιατί όχι; Νομίζω τελικά ότι αυτό που μου προτείνεις μου ταιριάζει...Μιχάλης έγραψε:Παρατηρώ πως χρησιμοποιείς πολύ συχνά τις λέξεις "σωστό - λάθος".
Να προτείνω κάτι; Γιατί δε τις μετασχηματίζεις που και που σε "μου ταιριάζει - δε μου ταιριάζει"; ;)
πως τα γυρνάς κατα πως σε συμφέρει, βρε Μαράκι...meinall έγραψε:Βασούλα, το 'δεν εμπιστεύονται κανένα παρά μόνο τα άτομα που ωραιοποιούν τις καταστάσεις...' θα μπορούσα να το παραφράσω ως: 'δεν κάνουν κέφι κανένα παρά μόνο τα άτομα που δεν κατακρίνουν τις καταστάσεις'.
Και δε θα έβρισκα τίποτα κακό σ' αυτό. Γιατί τη ζωή μας να θέλουμε να τη ζούμε δίπλα σε κακόβουλους γκρινιάρηδες κι όχι σε ανθρώπους που με καλή θέληση ερμηνεύουν τα πράγματα;
Κοίτα, η αλήθεια είναι πως εδώ τώρα, καταναλώνουμε εξαιρετικά μεγάλες ποσότητες ενέργειας ως τρελά μεγάλοι πνευματικοί mentalist διδάσκαλοι που είμαστε, απαντώντας σε πράγματα αυτονόητα, αλλά... χαλάλι!meinall έγραψε:Μια μέρα ίσως πω ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα κι ότι τότε (δηλ. τώρα) πολλά δεν ήξερα ώστε να μην αναλώνω το χώρο καταθέτοντας ακατέργαστες απόψεις και αντιρρήσεις σε πράγματα αυτονόητα.
ως τρελά μεγάλοι πνευματικοί mentalist διδάσκαλοι
Μα, πες κι εσύ βρε Βάσω....