απορίες

Συντονιστής: Vasoula

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

:* ;)
Άβαταρ μέλους
zwgrafia

Δημοσίευση από zwgrafia »

Καλησπερα σας!

Λοιπον εχω μια αποριουλα....Ενας γνωστος μου ταλαιπωρηται χρονια τωρα απο ψωριαση. Η ψωριαση εχει καλυψει τα παντα!Τρεχει σε νοσοκομεια σε γιατρους μια κατασταση δραμα. Ελεγα να τους προτεινα το ρεικι.Φανταζομαι πως δεν θα ειχαν προβλημα να κανουν καθως εχουν δοκιμασει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Εξαιτιας αυτου του προβληματος βεβαια καθε ελπιδα για παιδακι εχει σβηστει.

Ξερετε περιπτωσεις με ψωριαση μεγαλης μορφης με αιμοραγιες κ.τ.λ. να εχει θεραπευτει με ρεικι?

:x :x :x
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Η θεραπεία με το ρέικι εν έχει σχέση με την συμβατική θεραπεία ζωγραφιά.... δεν είναι ένα χάπι που το παίρνεις και γίνεσαι καλά... με το ρέικι ψάχνεις να βρείς την αιτία του προβλήματος και να το παλέψεις απο εκεί με προσωπική δουλειά με τον εαυτό σου... καλό θα ήταν να διαβάσεις στην ενότητα ΘΕΡΑΠΕΙΑ για να κατανοήσεις το νόημα της λέξης στο ρέικι :-D
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Ζωγραφούλα δοκίμασέ το πρώτα εσύ να δεις αν σου κάνει και μετά το συστήνεις και σε άλλους!!!!! :) :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Η ψωριαση ειναι μια νοσος κατ΄εξοχην ψυχοσωματική...θα προτεινα ο φίλος σου να ξεκινήσει να ψάχνει τον εαυτο του και τη ζωή του...τι ειναι αυτο που του προκάλεσε αυτή την τοσο μεγάλη αντιδραση? καταπιεσμενα συναισθήματα, αδυναμια επιλογης, ανεκπληρωτες επιθυμιες και πολλα άλλαπροκαλούν αυτη την δερματική νοσο.....η εκδήλωση της ειναι απλά ενα συμπτωμα που πίσω κρυβει πολλά άλλα....

Ετσι λενε.....οι ειδικοι και απλά εγω τα μεταφερω....ας το ψάξει καλλιτερα ο ίδιος...
Άβαταρ μέλους
zwgrafia

Ναι και γω αυτο πιστευω...γιατι εμφανιστηκε ξαφνικα δεν το ειχε δηλαδη απο γεννησιμιου του...Τεσπα θα μεταφερω τις καλες σας συμβουλες!

Δωρουλα βρισκομαι λιγα βηματα μεχρι να το παρω αποφαση...αλλα θελω τον χρονο μου...

Ηλια thanx boy!!!!!!!

:x :x
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Ζωγραφιά μου με το ρέικι να ξέρεις ότι ξεκινάει ένα πολύ ενδιαφέρον ταξίδι για να ανακαλύψουμε τον θησαυρό που έχουμε όλοι μέσα μας.
Η βοήθεια του σε αυτό το ταξίδι είναι πολύ σημαντική.

Από τότε που έχω πάρει τον 1ο βαθμό και μετά τον 2ο έχω δει τρομερές αλλαγές σε μένα και συνεχίζω να βλέπω...
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Δωρουλα βρισκομαι λιγα βηματα μεχρι να το παρω αποφαση...αλλα θελω τον χρονο μου...
Αγαπούλα αυτό που ήθελα να πω για να μην παρεξηγηθώ είναι ότι για να το συστήσεις, πρώτα έχεις εσύ κατακτήσει την εμπιστοσύνη στη δουλειά που έχεις κάνει και στα αποτελέσματα που είδες στη ζωή σου!!έτσι πρώτα έχεις μεριμνήσει ήδη για σενα και τα δικά σου θέματα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τον εαυτό σου και κατόπιν είναι ευκολότερο πλέον να βοηθήσεις και τους άλλους, αφού θα μοιραστείς επι της πράξης τα δικά σου βιώματα!!!

Έψαξα και για την δερματοπάθεια την συγκεκριμένη!!είναι μεγάλη συναισθηματική καταπίεση και άγχος, ένταση!! :x

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Δημοσίευση από Αμαλία »

Η ψωρίαση έχει καμία σχέση ΜΟΝΟ με έντονη φαγούρα στο δέρμα, χωρίς σημάδια κλπ;
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

΄Οχι Αμαλίτσα, η ψωρίαση φαίνεται στο δέρμα...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Αμαλία »

Οκ, φιου :P
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Άβαταρ μέλους
zwgrafia

Ναι Δωρουλα...εγω δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που παρεξηγουνται και ευκολα, γι αυτο μην ανησυχεις!!!!

Απλα ξερεις οταν τοσα χρονια σε μεγαλωνουν με εκκλησιες και σου λενε οτι αν κανεις το ενα...φευγεις απο το δρομο του χριστου αν κανεις το αλλο ειναι αμαρτια...φυσικα τωρα που μεγαλωσα εχω απενεχοποιησει αρκετες απο αυτες τις αντιληψεις απλα ακομα κατι με φρεναρει...ειμαι και φοβιτσιαρα απο την φυση μου...ε δεν θελει και πολυ!

Αρχικα θα σου ελεγα πως με τρομαζει αυτο με τους αγγελους. Πως γινεται να επικαλεις Αγγελους και να σου εμφανιζονται κιολας?Και αν δεν ειναι Αγγελοι?

Καποιοι με ακουνε ισως υπερβολικη, ομως ολα αυτα μου ειναι τελειως πρωτογνωρα γι αυτο και η ανασφαλειες...

Ευχαριστω για τις απαντησεις ολων... :santa: (Καλε θεσσαλονικη εχουν στολισει σχεδον ολα τα μαγαζια!)
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

zwgrafia έγραψε: Απλα ξερεις οταν τοσα χρονια σε μεγαλωνουν με εκκλησιες και σου λενε οτι αν κανεις το ενα...φευγεις απο το δρομο του χριστου αν κανεις το αλλο ειναι αμαρτια...φυσικα τωρα που μεγαλωσα εχω απενεχοποιησει αρκετες απο αυτες τις αντιληψεις απλα ακομα κατι με φρεναρει...ειμαι και φοβιτσιαρα απο την φυση μου...ε δεν θελει και πολυ!
Μπράβο Ζωγραφιά !!
Είσαι σε καλό δρόμο !!!
Αρχικα θα σου ελεγα πως με τρομαζει αυτο με τους αγγελους. Πως γινεται να επικαλεις Αγγελους και να σου εμφανιζονται κιολας?Και αν δεν ειναι Αγγελοι?

Οι άγγελοι είναι πνευματικά οντα του Θεού, και βρίσκονται γύρω μας για να ακτινοβολούν αγάπη. O:-)
Αν τους ζητήσεις να είναι κοντά σου, τίποτα δεν περνάει από την προστασία που δίνουν στον Αν.Εαυτό σου!
Τι να φοβηθείς λοιπόν??

:x
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
angela_al

Δημοσίευση από angela_al »

Ζωγραφιά νομίζω κατανοώ το συλλογισμό σου.
Μ' αρέσει να προσεγγίζω γήινα τα πάντα, και να αναπτύσσω έναν ολόκληρο- καταδικό μου συλλογισμό αξιολογώντας τα.
Όλοι είμαστε κάτοχοι ενέργειας. Κάποιοι από μας, όχι απαραίτητα οι χαρισματικοί ή πιο ενεργειακοί, είτε γνωρίζοντας κάποια τεχνική είτε ακολουθώντας το ένστικτό τους και την αγάπη για τον συνάνθρωπο, μπορούν να την διοχετεύουν προς κάποια ορισμένη κατεύθυνση με απλό τρόπο, άγγιγμα ή απλά σκέψη. Αυτό γινόταν από την αρχαιότητα ακόμη κι έχει δεχτεί πολλά ονόματα, έτσι κάποιοι ονομάζονται θεραπευτές βιοενέργειας, άλλοι πρανοθεραπευτές κ.ά. Κι οι γιαγιάδες μας αιώνες πίσω κάπως που δεν είχαν κάποιο ιδιαίτερο δικό τους όνομα, αναλαμβάνανε το ρόλο της ξεματιάστρας, και κάνανε ενεργειακή θεραπεία. Κάποιες λέγανε ένα κρυφό χρησμό, άλλες προσευχούλα, άλλες τπτ απλά συγκεντρωνόταν με αγάπη και πρόθεση να βοηθήσουν. Όλο αυτό, ήταν απόλυτα εξαρτημένο από το τι χρειαζόταν σε κάθε θεραπευτή για να πιστέψει στη δύναμή του και να επιτύχει το στόχο του.
Έχω ακούσει από διάφορους ενεργειακούς θεραπευτές ότι η ενασχόλησή τους με το ρέικι τους δυναμώνει, δεν εξαντλούνται καθώς δεν δίνουν τη δική τους ενέργεια αλλά την συμπαντική της οποίας γίνονται κανάλια. Αυτό είναι για μένα κάτι άγνωστο και δεν μπορώ να τοποθετηθώ. Δεν μπορώ να διαφωνήσω ή να αντιπαραθέσω. Πάμπολλες σελίδες στο νετ υμνούν το ρέικι, κι άλλες τόσες το αφορίζουν κατατάσσοντάς το στις αιρέσεις μαζί με βελονισμό, ομοιοπαθητική! Η σελίδα ωστόσο του Αγίου Όρους είναι υπεράνω όλων, όπως και τόσες άλλες, απόλυτα ορθόδοξες!
Θα πω λοιπόν πώς αισθάνομαι, ότι λειτουργεί για μένα το όλο «πακετάκι» με τους αγγέλους στο ρέκι. Φύλακας άγγελος= Αγάπη και Προστασία. Σαν εικόνα παιδική, που βάζαμε στα κρεβάτια μας. Νιώθω όμορφα που υπάρχουν -αν όχι για να τους επικαλεστώ, να τους έχω σε μια εικόνα παιδική -μέσα μου, γιατί στο κρεβάτι έχω Van Gogh. Η παιδική αυτή εικόνα είναι ελεύθερη από θρησκευτικά πρότυπα πλέον, πραγματικά ελεύθερη. Αν χρειαστεί να «πέσω στα γόνατα» για να τους επικαλεστώ, ομολογώ ότι θα επικαλεστώ τον αγνό μου Εαυτό. Με ή χωρίς φτερούγες.
Μαθαίνω συζητώντας ότι κάποιοι άνθρωποι κάνοντας ρέικι έρχονται σε επαφή με τον Ιησού, άλλοι με τον Ουσούι. Αν έχω τον δικό μου Θεό, αυτόν θα συναντήσω όταν έρθει η ώρα. Κι αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη. Αν έχω. Κι όπως κι αν λέγεται. Κι αν έχω τις σκεπτομορφές των φόβων μου; Αυτό νομίζω ότι ρώτησες. Τότε μάλλον δεν θα ρθει κανένας άγγελος να μου τις διώξει, θα μ΄αφήσει να αδράξω τη ρομφαία μόνη μου! Όπως δεν θα ρθει και το ρέικι σαν ασπιρίνη να πάρει κανέναν πόνο. Όλα αυτά λοιπόν, θαρρώ μας φέρνουν πιο κοντά στη Συνειδητότητα και μας παραδίνουν στον Εαυτούς μας περισσότερο ικανούς να τους διαχειριστούμε, να τους γιατρέψουμε. Πρώτα εμάς και μετά τους άλλους.
Είναι λίγη ευρύτερη η απάντησή μου και αντιπροσωπεύει τη δική μου αλήθεια, τη δική μου σχέση με το ρέικι.
:x
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Κοριτσάκι!!!δεν χρειάζεται το Ρέικι να συσχετιστεί με Αγγέλους!!!σε μια συνεδρία Ρέικι ή σε ένα σεμινάριο η παραδοσιακή διαδασκαλία και θεραπευτική δε λέει πουθενά για Αγγέλους!! κάποιοι τους συσχετίζουν όντως!!και εγώ έχω δουλέψει πολύ με αγγαελικές οντότητες αλλά δεν τα πάντρεψα με το Ρέικι ειδικά στα σεμινάρια διασκαλίας των πρώτων επιπέδων!!!

να σου πω επίσης για την επίκληση Αρχαγγέλων!!δεν υπάρχουν καλοί και κακοί Αρχάγγελοι γιατί δεν υπάρχει η έννοια της διτότητας και του διπολισμού στις διαστάσεις των Αγγέλων!!μόνο εμείς εδώ βιώνουμε την έννοια του καλού και του κακού, του όμορφου και του άσχημου, του γλυκού και του πικρού και στόχος μας είναι να εξισορροπήσουμε τη διτότητα και όχι να απαλέιψουμε κάτι!!κάποιοστοιχείο που για σενα είναι "κακό" για μενα είναι "καλό" και το αντίθετο!!άρα η έννοια του καλού και του κακού είναι τελείως υποκειμενική!!δεν υπάρχει κόλαση και παράδεισος όπως περάστηκε στο μυαλό μας ως θρησκευτικό πρότυπο!!μεσα μας εμπεριέχονται τα πάντα!!γιαυτό και τίποτα εξωγενές δεν μπορεί να μας βλάψει άν μέσα μας έχουμε κατακτήσει την ισορροπία μας!!

και μην ξεχνάς ότι ο αντίποδας του φόβου είναι η αγάπη!!! ;) :x

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΪΚΙ”