Καλημεραααα ..φοβερο σ/κ θα ειναι..2 μερες στη θαλασσα για windsurf που τοσο αγαπαω να κανω^:)^
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Μια γλυκια καλημερα και απο μενα...σε ολα τα φορουμοπαιδα..!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Καλό απόγευμα
Τι κάνετε καλέ με την ζέστη 8) 8) 8)
Μόλις τελείωσε μια κουραστική εβδομάδα,
μου λείψετε δυο μέρες
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Αχ πως έχω πεθυμήσει μια δουλίτσα που να μου αφήνει ελεύθερα τα Σαββατοκύριακα!! Ελεος πια!! Τρια χρόνια είτε με τα νοσηλευτικά είτε με την Πνίκα τώρα έπηξα σε εργάσιμα Σαββατοκύριακα γιορτές και αργίες!! Ακόμα και Χριστούγεννα και Πάσχα δούλευα!!
Μπουμπουκάκια μου γλυκά, μόλις συνειδητοποίησα ότι σήμερα κλείνω ένα μήνα στο φόρουμ κι είναι σαν να σας ξέρω από χρόνια!!! Ελπίζω να μην με βαρεθήκατε!!