Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Ζεφύρα μου γύρισα από τη δουλειά και είχα τη χαρά ο γιός μου να έχει πάει σε ένα πανηγύρι στο διπλανό χωριο και δεν τον έχουν φέρει ακόμα !!!!
Ετσι είμαι μόνη μου από τις 20.30, έκανα το beaute μου, διότι έχω ρεπό αυριο και θα βγάλω όλη αυτη τη κορμάρα στη παραλία, έβαλα τα αυρα σωμα μου , διαλογίστηκα, χαλάρωσα και κοντευω να σκάσω από την ενέργεια !!!!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Καληνύχτα κοριτσια κι ευχαριστώ!
Είμαι πρωινή αύριο στην Πνίκα. Ελπίζω να μην σκάσω!! Ποιός ξέρει πόσους βαθμούς θα έχει κι είναι εξωτερικη η εργασία!!
Danny έγραψε:Ζεφύρα μου γύρισα από τη δουλειά και είχα τη χαρά ο γιός μου να έχει πάει σε ένα πανηγύρι στο διπλανό χωριο και δεν τον έχουν φέρει ακόμα !!!!
Ετσι είμαι μόνη μου από τις 20.30, έκανα το beaute μου, διότι έχω ρεπό αυριο και θα βγάλω όλη αυτη τη κορμάρα στη παραλία, έβαλα τα αυρα σωμα μου , διαλογίστηκα, χαλάρωσα και κοντευω να σκάσω από την ενέργεια !!!!
zefira έγραψε:Πώς είναι να δουλεύεις με τα αυρα σώμα?
Εχω παραγγειλει την επιλογή των 4άρων μπουκαλιων , και δουλευω τώρα με τον Αρχ.Μέτατρον για συγκεκριμένα θέματα.
Δεν περιμενα αυτη τη εμπειρία την τελευταια εβδομάδα..