ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...
Καλησπέρα!!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Σήμερα διάβασα για ώρα τα θέματα του φόρουμ. Είχα καιρό να το κάνω
Μια και δε βρήκα που να γράψω τη σκέψη της ημέρας, θα το πω εδώ, έτσι σα μικρό σχόλιο.
Χαζεύαμε στην tv χθες το super idol. Ναι ξέρω, η ποιότητα αυτών που άκουσα ήταν ανάλογη του τηλεοπτικού προγράμματος...
Όμως δεν μπορώ να μην το αναφέρω.
Μια μάνα πήγε με δόξα και τιμή την κόρη της να διαγωνιστεί, εκθειάζοντας όλη την ώρα τις κατακτήσεις (εννοώ επαγγελματικές όπως και σε σπορ και καλλιτεχνικό χώρο) και τις ικανότητες της κοπέλας. Όταν η κοπέλα πήρε πανηγυρικά το ΟΧΙ από την επιτροπή, η φοβερή μάνα αλέγκρα και όλο ανωτερότητα λέει στην κάμερα "Δεν πειράζει κορίτσι μου, εμείς έχουμε ολόκληρο erasmus και θα πάμε στο εξωτερικό"
Ταυτόχρονα "έλεγε" στην κόρη της πόσο αποτυχημένη τη θεωρεί να κάνει περήφανη τη μάνα, ενώ τον εαυτό της δεν ξέρω αν κατάφερε τελικά να τον πείσει ότι δε θίχτηκε ο εγωισμός της.
"Πώ ρε πρόβλημα που έχει η γυναίκα!!!!" Ήταν το μόνο ξεστόμισα εκείνη την ώρα -πολλές φορές όμως!
Καληνύχτα σας

Μια και δε βρήκα που να γράψω τη σκέψη της ημέρας, θα το πω εδώ, έτσι σα μικρό σχόλιο.
Χαζεύαμε στην tv χθες το super idol. Ναι ξέρω, η ποιότητα αυτών που άκουσα ήταν ανάλογη του τηλεοπτικού προγράμματος...
Όμως δεν μπορώ να μην το αναφέρω.
Μια μάνα πήγε με δόξα και τιμή την κόρη της να διαγωνιστεί, εκθειάζοντας όλη την ώρα τις κατακτήσεις (εννοώ επαγγελματικές όπως και σε σπορ και καλλιτεχνικό χώρο) και τις ικανότητες της κοπέλας. Όταν η κοπέλα πήρε πανηγυρικά το ΟΧΙ από την επιτροπή, η φοβερή μάνα αλέγκρα και όλο ανωτερότητα λέει στην κάμερα "Δεν πειράζει κορίτσι μου, εμείς έχουμε ολόκληρο erasmus και θα πάμε στο εξωτερικό"

"Πώ ρε πρόβλημα που έχει η γυναίκα!!!!" Ήταν το μόνο ξεστόμισα εκείνη την ώρα -πολλές φορές όμως!
Καληνύχτα σας

Ακραια φαινομενα προς αποφυγην....meinall έγραψε:Ταυτόχρονα "έλεγε" στην κόρη της πόσο αποτυχημένη τη θεωρεί να κάνει περήφανη τη μάνα, ενώ τον εαυτό της δεν ξέρω αν κατάφερε τελικά να τον πείσει ότι δε θίχτηκε ο εγωισμός της.

Τι ηθελε να γινει μάνα? θα μπορούσε να γινει super idol!

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Ντάνυ μου, δεν ξέρω πόσο καθαρά το έγραψα, αλλά ας διευκρινήσω: όταν λέω "έλεγε" δεν το λέω κυριολεκτικά, εκφράζω τη γνώμη μου για το τί μήνυμα περνούσε στην κόρη της. Η γυναίκα απ' την αρχή προσπαθούσε να καλύψει ένα δικό της κενό που συνέχεια το φόρτωνε με τον τρόπο της στην κόρη
Και απ' τον τρόπο της φάνηκε ότι ποτέ δε θα το καταλάβει ή δε θα το παραδεχτεί. Ελπίζω μόνο να μην έχει γίνει ανεπανόρθωτη ζημιά στην κόρη η οποία φάνηκε πιο νορμάλ, αλλά... κατά βάθος αμφιβάλλω...
Επίσης, άλλο ένα ακραίο φαινόμενο προς αποφυγή:
Όταν λέτε καληνύχτα, κλείστε το το ρημάδι το pc! Το 'καψα πάλι σήμερα
Φιλιά

Επίσης, άλλο ένα ακραίο φαινόμενο προς αποφυγή:
Όταν λέτε καληνύχτα, κλείστε το το ρημάδι το pc! Το 'καψα πάλι σήμερα

Φιλιά