Το Είπε ... :-)
εννοείται Ελένάκι...ο άγνωστος στο επιτρέπει!!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
"Υπάρχει ένας αετός μέσα μου που θέλει να πετάει ψηλά και υπάρχει και ένας ιπποπόταμος που θέλει να κυλιέται στη λάσπη." Carl Sandburg
"Γίνεσαι άξιος να υψωθείς ως τη δημοκρατική ιδέα, όταν έχεις πριν δυανύσει κάποια στάδια εσωτερικού εκπολιτισμού"’.Τερζάκης
"Οι κακοί πολιτικοί εκλέγονται από καλούς πολίτες που δεν ψηφίζουν" Τζορτζ ΤζινΝάθαν
"Η πολιτική είναι η ευγενής τέχνη τού να παίρνεις τις ψήφους των φτωχών και να κάνεις εκστρατείες με λεφτά των πλουσίων, υποσχόμενος ότι θα προστατέψεις τους μεν από τους δε", Οσκαρ Ασμέριντζερ

"Γίνεσαι άξιος να υψωθείς ως τη δημοκρατική ιδέα, όταν έχεις πριν δυανύσει κάποια στάδια εσωτερικού εκπολιτισμού"’.Τερζάκης
"Οι κακοί πολιτικοί εκλέγονται από καλούς πολίτες που δεν ψηφίζουν" Τζορτζ ΤζινΝάθαν
"Η πολιτική είναι η ευγενής τέχνη τού να παίρνεις τις ψήφους των φτωχών και να κάνεις εκστρατείες με λεφτά των πλουσίων, υποσχόμενος ότι θα προστατέψεις τους μεν από τους δε", Οσκαρ Ασμέριντζερ
Πολέμα και Οραματίσου
- margaritarenia
Vaso έγραψε:δεν θέλω να ενωθώ μαζί σου μέσα από τον φόβο για αυτό που θα μου προκύψει αύριο, αλλά για την Αγάπη που νιώθω μαζί σου σήμερα!
το είπε ένας άγνωστος
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
-
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ
τέλειο...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι