Ποια ζώδια υπερτερούν στο φόρουμ?
Μεγα ΛΑΘΟΣ...την φαντασία του Υδροχόου δεν την έχει κανένα άλλο ζώδιο στο κρεββάτι!!!

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Και μπορεί να το χάσεις το κλειδάκι στο δρόμο!!!!!!!!
Το καλύτερο!!!!!!!

Το καλύτερο!!!!!!!

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Ποιό κλειδί... :shock:
της χειροπέδας ή του μυαλού?
Με μπερδέψατε κορίτσια...
Εμμανουέλα...φαντασία ο Υδροχόος?
Το πολύ πολύ να σου πιάσει την κουβέντα για την άτιμη κοινωνία...
Μην το επιχειρήσεις...άσε καλύτερα!
της χειροπέδας ή του μυαλού?
Με μπερδέψατε κορίτσια...
Εμμανουέλα...φαντασία ο Υδροχόος?
Το πολύ πολύ να σου πιάσει την κουβέντα για την άτιμη κοινωνία...

Μην το επιχειρήσεις...άσε καλύτερα!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Είναι πολύ μπροστά ο Υδροχόος...απλά είναι λιιιιιιιιιιιιιγο άπιστος... :roll:
Και απλά Διδυμάκι, τα Υδροχοάκια δεν έχουν ταμπού...τα δοκιμάζουν και τα κάνουν όλα!!!
Τρώει και τον σκορπιό....
Εσυ κάνε ερωτήσεις να μαθαίνεις....γιατί μόνο σε βλέπω να μπερδευεσαι με τις χειροπέδες!!!!!!!!!!
Και αποτυχημένο κιόλας....
Είναι πολύ μπροστά ο Υδροχόος...απλά είναι λιιιιιιιιιιιιιγο άπιστος... :roll:
Και απλά Διδυμάκι, τα Υδροχοάκια δεν έχουν ταμπού...τα δοκιμάζουν και τα κάνουν όλα!!!
Τρώει και τον σκορπιό....
Εσυ κάνε ερωτήσεις να μαθαίνεις....γιατί μόνο σε βλέπω να μπερδευεσαι με τις χειροπέδες!!!!!!!!!!

Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Οι Υδροχόοι μανδάμ όντως τα κάνουν όλα και δεν δεσμεύονται εξαρτητικά. Όμως είναι το πιο αντι-κούκου ζώδιο σεξουαλικά. Ο Σκορπιός βγάζει πάθος που καίει. Ο Υδροχόος δεν έχει πάθος για να βγάλει. :lol:
Αυτό που αντιλαμβάνεσαι στον εαυτό σου είναι από τα στοιχεία σου που έχεις στον Σκορπιό.
Αυτό που αντιλαμβάνεσαι στον εαυτό σου είναι από τα στοιχεία σου που έχεις στον Σκορπιό.
There is a difference between knowing the path and walking the path
Πέστα βρε Νίκο μου!
Που θα μου πει τον Υδροχόο σεξουαλικό κιόλας!

Που θα μου πει τον Υδροχόο σεξουαλικό κιόλας!

Τσιμπικλόνι εις την λαικήν....
Είναι φιλοσοφημένα άτομα οι Υδροχόοι.......φιλελεύθερα......δεν έχω γνωρίσει ουτέ έναν Υδροχόο που να μην είνα τσιμπικλόνι!!!!!!!!!!
Τσιμπικλόνι εις την λαικήν....
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
σίγουρα κρυόμπλαστος δεν είναι
μμμμμ....μην κάνω ένα λάθος...Με τον φακό στέκεσαι...
Καλά μην δω ορθογραφικό από δω και πέρα...
Μπαμπινιώτης θα γίνω...Εμμανουέλα!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εντάξει Μπαμπινιώτη........μην χάσεις κανένα σημείο....

Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Οι χειροπέδες του μυαλού είναι η "πρόκληση"
Το κατά πόσον τις βάζεις ή σου τις φοράνε...
Σε μια τέτοια κατάσταση είχα κλειδωθεί εγώ για καιρό, προσπαθώντας να πάρω εκδίκηση (άλλο ένα χαρακτηριστικό του σκορπιού) και βρέθηκα εγκλωβισμένη....
Μέχρι που τελικά "αιχμαλώτισα" τον άλλον και βρήκα το κλειδί να ελευθερωθώ.... (εννοείται, ότι είχαν πάρει φωτιά τα σεντόνια...)
ομως, τελικά δεν ξέρω αν άξιζε τον κόπο...
Το κατά πόσον τις βάζεις ή σου τις φοράνε...
Σε μια τέτοια κατάσταση είχα κλειδωθεί εγώ για καιρό, προσπαθώντας να πάρω εκδίκηση (άλλο ένα χαρακτηριστικό του σκορπιού) και βρέθηκα εγκλωβισμένη....
Μέχρι που τελικά "αιχμαλώτισα" τον άλλον και βρήκα το κλειδί να ελευθερωθώ.... (εννοείται, ότι είχαν πάρει φωτιά τα σεντόνια...)
ομως, τελικά δεν ξέρω αν άξιζε τον κόπο...
Από τον τρόπο που το διηγείσαι Ασημίνα μου, μάλλον για μένα δεν άξιζε...
Αλλά τι σημασία έχει αν άξιζε ή όχι? Εμπειρία κι αυτή στο μακρύ ταξίδι μας...
Και είναι όμορφο να υπάρχει ε? 
Αλλά τι σημασία έχει αν άξιζε ή όχι? Εμπειρία κι αυτή στο μακρύ ταξίδι μας...

Αυτά δεν έχουν σχέση με τη σεξουαλικότητα όμως. Η Υδροχοϊκή ενέργεια αντιλαμβάνεται πολύ δύσκολα την Σκορπίσια και μόνο μέσα από λογική. Το Σκορπιό τον ενδιαφέρει να ζει συνεχώς μέσα από ένταση και να ζει τη λάβα της λίμπιντο ακόμη και ψυχαναγκαστικά για να επιβεβαιώνεται. Υπάρχει εμμονή με τα γεννητικά όργανα.Είναι φιλοσοφημένα άτομα οι Υδροχόοι.......φιλελεύθερα......
Ο Υδροχόος είναι σε ανώτερες σφαίρες και δεν σχετίζεται με τη λίμπιντο. Η ισχυρή του νοητική αντίληψη τον οδηγεί στο να μην περιορίζεται από συντηρητικές απόψεις για αυτό τα δοκιμάζει όλα. Όχι από εμμονή.
Ο Σκορπιός δοκιμάζει μάλλον λιγότερα τα οποία γίνονται συχνά πιο παθιασμένα και πιο βίαια προκειμένου να νιώσει πως η εσωτερική του λάβα ξαναγεννιέται όταν "αδειάζει" από αυτή.
Ξαναλέω πως έχεις ισχυρά στοιχεία τέτοια.
There is a difference between knowing the path and walking the path
Ευχαριστώ Νίκο.....
Μου έλυσες σημαντικές απορίες...(οχι μόνο δικές μου,.
)
Εγω είμαι αλλουνού παπά Υδροχόος...!!!!!!!

Μου έλυσες σημαντικές απορίες...(οχι μόνο δικές μου,.
Εγω είμαι αλλουνού παπά Υδροχόος...!!!!!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι