Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Τοσο καιρο ακουγα γι'αυτη τη ταινια,αλλα επειδη ειναι musical δεν εδινα σημασια..μαλλον γιατι επρεπε να τη δω στο τωρα μου..
Τωρα καταλαβαινω τι ειχες νιωσει οταν την ειδες για πρωτη φορα...
Δεν εχω λογια...
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
---------------------------- Πολεμα και Οραματισου!
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Πέτυχα εχθές το βράδυ την ταινία Happy Feet!! την έχω ξαναδει αλλά δεν αντιστάθηκα, είναι τόσο γλυκειά ταινιούλα με πολλά πολλά μηνύματα για τη διαφορετικότητα , την πίστη, την αγάπη ..
είναι του 2006 οποτε παιζει να την έχετε δει , ανυπομονώ να δω και το Happy feet 2
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν. Πολέμα και οραματίσου!
Είναι ένας τύπος που κάνει τόση φασαρία,
ώστε αδυνατεί να ακούσει οτιδήποτε άλλο πέρα από τον εαυτό του,
μέχρι την ημέρα που μαθαίνει ότι του έχουν απομείνει μόνο χίλιες λέξεις .......
Την ονομάζουν κωμωδία ........... ίσως, η κωμωδία της καθημερινότητας .......
Πάντως με συγκίνησε και μου άρεσε πολύ.
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο...
Πολύ γλυκιά ταινία Βικούλι μου, οσες φορρές και να τη δω, χαίρομαι και συγκινούμαι
Μου κίνησε το ενδιαφέρον Ελλάκι
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.