Ξερει τι κάνει αυτος.... δεν πάς να πληρώσεις 40€ για να γιουχάρεις.... ενώ στο δωρεάν πάς!!Δωρα έγραψε:ναι καλο κουμασι κι αυτος, εχει βαλει εισοδο στην εκδηλωση του 40 ευρω...Πανούση![]()

Ξερει τι κάνει αυτος.... δεν πάς να πληρώσεις 40€ για να γιουχάρεις.... ενώ στο δωρεάν πάς!!Δωρα έγραψε:ναι καλο κουμασι κι αυτος, εχει βαλει εισοδο στην εκδηλωση του 40 ευρω...Πανούση![]()
Eίδατε τελικά, ότι ούτε αυτή η έκφραση βγήκε τυχαία?δε μας χεζεις ρε Νταλαρα....
Η πέτσα μ' άρεσε!αρπα ενα στραγγιχτο με πετσα σε πηλινο,
Ο κάθε άνθρωπος φυλάει μέσα του ένα αίσθημα ανασφάλειας, μια άτυπη αγωνία, μήπως δεν μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες του, που δεν μπορεί να διακρίνει ότι αυτές είναι μόνο συναισθηματικές, μη λειτουργικές στο να τον κάνουν να δρα αποτελεσματικά προς την Ζωή του και έτσι προσπαθεί να αντιδράσει «προς και με» την Ζωή των άλλων…
Ο ένας με τον άλλον συνεχίζουμε έναν άτυπο φόβο που χτυπάει στους πόλους μιας διανοητικης ωριμότητας (αντικειμενικό) με μια συναισθηματική ανωριμότητα (υποκειμενικό)
Γιατί προγραμματιστήκαμε να δίνουμε, για να πάρουμε, ακόμα και από τον θεό...
Πάντα ας θυμόμαστε, "το ένα χέρι στον θεό και ΄με το άλλο δρω προς τις Ευκαιρίες μου...σαν να είμαι ο μοναδικός άνθρωπος πάνω στην Γη»
Αυτό και μόνο μας οδηγεί έξω από τις μαζικές επιδράσεις, ενός συλλογικού ασυνείδητου που εξελίσσεται μοιραία, έξω από τους Νόμους του θεού, μέσα στις ανθρώπινες κοινωνίες, χωρίς αμφίπλευρη δράση στην Ζωή…Ποτέ ένας Νόμος του Θεού δεν αφορά το ένα ή το άλλο επίπεδο…΄Όλα συνδυάζονται και λειτουργούν αιώνια σε όλα!
Ο αυθεντικός τρόπος της καρδιάς, που μπορεί να δώσει χωρίς να χρειάζεται να πάρει τίποτα, είναι μόνο όταν ο άνθρωπος στραφεί προς την εσωτερική του Πηγή, τον θείο Εαυτό του, για να λαμβάνει Αγάπη, σαν αιώνια τροφή…Μετά μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε φυσική ανάγκη και μέσα σ’ αυτές τις ανάγκες είναι και η ψυχικά ερωτική διάθεση που μπορεί να αναπτύξει προς κάθε άλλον άνθρωπο, χωρίς απαραίτητα να τον θέλει αποκλειστικά δικό του. Και αυτή είναι η αυθεντικότητα της Συμπονετικής Δράσης, που όμως περιέχει Σοφία και όχι επεμβατική αγάπη.
Συμπληρώνεται μια ακόμη διόρθωση στο λεξικό μας....Αξιοπρεπής για την δική μου κατανόηση δεν είναι αυτός που δεν θέλει να ντροπιαστεί, αλλά ο σεμνός!
Ειρωνικά το είπα Βασούλα μου!Αυτό είναι ένα δείγμα ..αξιοπρέπειας!