απορίες
Συντονιστής: Vasoula
Τι ακριβώς σε έχει συγκλονίσει???θελεις να το μοιραστείς??? 

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Μετά από τόσα χρόνια που ασχολούμαι με το Reiki ήταν η πρώτη φορά που είδα αυτο το χρώμα και για μένα είναι καθοριστικό, συγκινητικό και συγκλονιστικό. Είναι αν το θες η ανταμοιβή, η αποδοχή δηλαδή το μεγαλείο του reiki μου δίνει μια ακόμη επιβεβαίωση με το χρώμα το μοβ.
Τι να πω η κάθε μου μέρα, η κάθε ώρα η κάθε στιγμή μου είναι διαφορετικές εντελώς τώρα πια. Έχουν γεμίσει από αγάπη και αποδοχή. Πραγματικά είναι σαν να διαβάζω ένα βιβλίο και κάθε μέρα μπαίνω σε καινούργια σελίδα. Το έκανα αυτό συνέχεια αλλά τώρα νομίζω ότι το κάνω ποιο ουσιαστικά. Τελικά έχει σημασία η ουσία και αυτήν αναγνωρίζω τώρα. Δεν κρίνω τίποτε, αφουγκράζομαι και αποδέχομαι το θεϊκό σχέδιο με αγάπη.
Τι να πω η κάθε μου μέρα, η κάθε ώρα η κάθε στιγμή μου είναι διαφορετικές εντελώς τώρα πια. Έχουν γεμίσει από αγάπη και αποδοχή. Πραγματικά είναι σαν να διαβάζω ένα βιβλίο και κάθε μέρα μπαίνω σε καινούργια σελίδα. Το έκανα αυτό συνέχεια αλλά τώρα νομίζω ότι το κάνω ποιο ουσιαστικά. Τελικά έχει σημασία η ουσία και αυτήν αναγνωρίζω τώρα. Δεν κρίνω τίποτε, αφουγκράζομαι και αποδέχομαι το θεϊκό σχέδιο με αγάπη.

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Ζwgrafia, θα χρειαζόταν σίγουρα να γράψει κάποιος "έκθεση" από όλους μας που ασχολούνται ενεργά με το reiki (δηλαδή δεν έχει πάρει μόνο τους βαθμούς ή δεν έχει διαβάσει απλά κάποια βιβλία γιατί όπως σωστά είπε και ο Γιάννηςzwgrafia έγραψε:Η δικη μου απορια εχει να κανει με τον "Πριν"...
Και εννοω τι συνεβαινε στην ζωη του καθενος πριν μπει το ρεικι στη ζωη του?πως αντιμετωπιζατε τις καταστασεις?
Ποσο εχει αλλαξει το ρεικι την ζωη σας?
..και τα βιβλία αποτελούν το έναυσμα μόνο για πας παραπέρα, για τις αλλαγές που έχει δει στην ζωή του!Το ρεικι δεν ειναι αυτο που σε αλλαζει
Το ρεικι ειναι το εργαλειο που αν το εκμεταλευτεις σωστα θα σε βοηθησει να αλλαξεις
Εγώ, αυτό το οποίο λέω σε ανθρώπους για το όφελος του ρέικι - παρακινώντας τους να ασχοληθούν - είναι πέρα από το πολύ σημαντικό κομμάτι της αυτογνωσίας - επίγνωσης, της θεραπείας σωματικών ασθενειών κ.α πάρα πολλά πολλά... ότι εμένα προσωπικά με έχει βοηθήσει και με βοηθάει στο να αντιμετωπίζω με πολύ μεγαλυτερη ευκολία προβλήματα της ζωής (είτε απλά καθημερινά είτε πιο δύσκολα).
Ξεκινώντας τον Α' Βαθμό ήμουν η πιο δύσπιστη για όσα άκουγα, τουλάχιστον ανάμεσα στα άτομα με τα οποία μοιράστηκα την πρώτη εμπειρία. Ξεκίνησα με αφορμή ένα οικογενειακό μου πρόβλημα και με σκοπό να "πιαστώ" από κάπου..από κάπου να βοηθηθώ. Είχα απλά εμπιστοσύνη στην Βάσω, την οποία γνώριζα μέσω επαγγελματικής συνεργασίας και εκείνη πίστεψα και αποφάσισα να ξεκινήσω..
Τώρα πλέον, ενάμιση χρόνο περίπου μετά, το ρέικι και η ενασχόλησή μου με όλο αυτό το κεφάλαιο του εσωτερισμού, αποτελεί μέρος της ζωής μου!
Δεν ξέρω πως θα αντιμετώπιζα προβλήματα και καταστάσεις χωρίς αυτό...
Φιλιά...

Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
Reiki Center - Ρεικι
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
Reiki Center - Ρεικι
- CHRYSSOULA
Εγώ Μαράκι μου ήμουν δύσπιστη και στον 2ο και στο 3ο βαθμό παρόλο που είχα εμφανείς αλλαγές και σε σωματικά προβλήματα αλλά και σε άλλους που έκανα ρέικι έβλεπα διαφορές...Όμως ο εγκέφαλος μου τα έβλεπε όλα σαν μια εικονική πραγματικότητα και όχι κάτι αληθινό.... Βλέπεις δεν καταλάβαινα την Θειική μας Ουσία. Έλεγα ότι εγώ κάνω όλη την βρωμοδουλειά στην καθημερινότητα και αυτός που θεωρούμε Ανώτερος Εαυτός είναι έξω από εμάς κάθεται σε ένα σύννεφο και ρεμβάζει.........Ξεκινώντας τον Α' Βαθμό ήμουν η πιο δύσπιστη για όσα άκουγα, τουλάχιστον ανάμεσα στα άτομα με τα οποία μοιράστηκα την πρώτη εμπειρία
Ώσπου μια ημέρα βαρέθηκε την γκρίνια μου και μου έρριξε ένα κουβά νερό στο πρόσωπο.... Ήταν σαν να μου έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι όπως έλεγαν οι φίλοι μας οι Γαλάτες στον Αστεριξ... Από τότε αντιλήφθηκα τι γίνεται με την ενέργεια και πως αυτή επιδρά επάνω μας.........

Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Ζωγραφιά μου,
Εγώ έχω τον 1ον βαθμό ούτε μήνα!!!
Παρότι από πρίν ήμουν πολύ θετικός άνθρωπος και έβλεπα την θετική πλευρά σε ότι μου συνέβαινε, αυτό που είδα με το ρείκι ήταν σιγά σιγά να ξεπροβάλει η ... Ελενα! Βγήκαν πράγματα απίστευτα για την τοποθέτησή μου απέναντι σε όλα και έχω αρχίσει να βλέπω τι είναι δικό μου και τι μου έχει φορεθεί. ... Ο δρόμος σαφώς είναι μακρύς! Δουλεύω όμως πολύ...
Εγώ έχω τον 1ον βαθμό ούτε μήνα!!!
Παρότι από πρίν ήμουν πολύ θετικός άνθρωπος και έβλεπα την θετική πλευρά σε ότι μου συνέβαινε, αυτό που είδα με το ρείκι ήταν σιγά σιγά να ξεπροβάλει η ... Ελενα! Βγήκαν πράγματα απίστευτα για την τοποθέτησή μου απέναντι σε όλα και έχω αρχίσει να βλέπω τι είναι δικό μου και τι μου έχει φορεθεί. ... Ο δρόμος σαφώς είναι μακρύς! Δουλεύω όμως πολύ...