ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Καλημέεεεεεεεεεερααααααααααα! 8) 8) 8)
όοοοοοοολη μέρααααααααα 8) 8) 8)
με φιλάκια δροσερά
και αγκαλιά μεγάλη.......!

όοοοοοοολη μέρααααααααα 8) 8) 8)
με φιλάκια δροσερά
και αγκαλιά μεγάλη.......!

Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
Καλημέρα και ας είναι μεσημέρι!!!
εδώ έχουμε δροσιά!! Και βλέπω και την Πάρνηθα (αν θέλω και χιονισμένη, χαχαχα)!!!
Αυτό θα πει...να έχεις μέσον ε??
εδώ έχουμε δροσιά!! Και βλέπω και την Πάρνηθα (αν θέλω και χιονισμένη, χαχαχα)!!!
Αυτό θα πει...να έχεις μέσον ε??
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ!
(με τα ντέβας οπωσδήποτε να μιλήσεις, να λύσεις το πρόβλημά σου!)
Ελπίζω την επόμενη φορά να μη χρειαστεί να φύγω πάλι για να σώσω τον κόσμο, έτσι ώστε να σας δω όλους!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΚΟΣΜΕ!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ!
(με τα ντέβας οπωσδήποτε να μιλήσεις, να λύσεις το πρόβλημά σου!)
Ελπίζω την επόμενη φορά να μη χρειαστεί να φύγω πάλι για να σώσω τον κόσμο, έτσι ώστε να σας δω όλους!
"Είμαστε φτιαγμένοι από αστροσκόνη, είμαστε η ενσάρκωση του σύμπαντος που προσπαθεί να καταλάβει τον εαυτό του."
Kαλησπέρα!!!
Με τα Ντέβας Σπύρο δεν μιλάει...τι να κάνουμε?
Το θέμα είναι ότι εγώ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ!!!
Τώρα, η Εμμανουέλα θα μάθει κι αυτήν την γλώσσα, αλλιώς θα κάθεται όρθια :lol: :lol: :lol:
Δημήτρη, καλά, είσαι ΑΠΙΘΑΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η Εμμανουέλα θα το δει την Δευτέρα και θα κλαίμε πάλι όλοι!!!
Με τα Ντέβας Σπύρο δεν μιλάει...τι να κάνουμε?
Το θέμα είναι ότι εγώ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ!!!
Τώρα, η Εμμανουέλα θα μάθει κι αυτήν την γλώσσα, αλλιώς θα κάθεται όρθια :lol: :lol: :lol:
Δημήτρη, καλά, είσαι ΑΠΙΘΑΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η Εμμανουέλα θα το δει την Δευτέρα και θα κλαίμε πάλι όλοι!!!

Υποθέτω μπορούμε να πούμε ότι το κάθε πράγμα θα γίνει στην ώρα του. Μερικοί είμαστε είτε πολύ νέοι, είτε ανέτοιμοι, είτε δεν ξέρω τι άλλο. Ούτε εγώ έχω μιλήσει με οποιοδήποτε, και ας είχα στο μυαλό μου την ύπαρξή τους (αρκετά πριν το ρέικι), έστω και χωρίς αυτό το όνομα/ορισμό.Με τα Ντέβας Σπύρο δεν μιλάει...τι να κάνουμε?
Ποιά; Την ιπτάμενη κυρία; Αν κάποιος νομίζει κάτι, τότε γι' αυτόν υπάρχει, έτσι δε δουλεύει η θέληση και αυθυποβολή;Το θέμα είναι ότι εγώ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ!!!
"Είμαστε φτιαγμένοι από αστροσκόνη, είμαστε η ενσάρκωση του σύμπαντος που προσπαθεί να καταλάβει τον εαυτό του."
μα δεν είναι αυθυποβολή! Είναι συμφωνία "κυριών"!!! :lol:
΄Ετσι, δεν με ενοχλούν πια...δεν γίνονται ορατές΄για μένα!
Πριν γίνει αυτή η "συμφωνία", με άκουγε όλο το οικοδομικό τετράγωνο...και ίσως και στην Θεσσαλονίκη...
Εχτές θα ήταν για μένα ένας λόγος να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια από εκεί, ακόμα και αν δεν την είχα δει!
΄Ασε, που θα την έβλεπα οπωσδήποτε...
Μία να υπήρχε στην άκρη του κόσμου, θα ερχόταν σε μένα! Χιχιχι!!!
΄Ετσι, δεν με ενοχλούν πια...δεν γίνονται ορατές΄για μένα!
Πριν γίνει αυτή η "συμφωνία", με άκουγε όλο το οικοδομικό τετράγωνο...και ίσως και στην Θεσσαλονίκη...
Εχτές θα ήταν για μένα ένας λόγος να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια από εκεί, ακόμα και αν δεν την είχα δει!
΄Ασε, που θα την έβλεπα οπωσδήποτε...
Μία να υπήρχε στην άκρη του κόσμου, θα ερχόταν σε μένα! Χιχιχι!!!

Καλημέρα Σπυράκο!!!!!!Θα μιλήσω ρε παιδιά...κάποια στιγμή θα το ξεπεράσω......είναι ένα πλασματάκι 10εκατοστά και εγώ μια μουλάρα 1.70 εκατοστά!!!!!!!!!!!!!
Την επόμενη φορά θέλω κλειστό χωρο με air condition και καθόλου κήπο...
Σιγά, σιγά θα το ξεπεράσω!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Καλημέρα Δημήτρη με τα υπέροχα μακριά μαλλιά(πέθανα στο γέλιο!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: )!!!!!!!!!
Καλημέρα Σπυράκο!!!!!!Θα μιλήσω ρε παιδιά...κάποια στιγμή θα το ξεπεράσω......είναι ένα πλασματάκι 10εκατοστά και εγώ μια μουλάρα 1.70 εκατοστά!!!!!!!!!!!!!
Την επόμενη φορά θέλω κλειστό χωρο με air condition και καθόλου κήπο...
Σιγά, σιγά θα το ξεπεράσω!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Την επόμενη φορά Εμμανουέλα θα πάμε στην 2η διάσταση οι δυό μας, για να σε συστήσω, ώστε να μπορεις κι εσύ να κάνεις τις συμφωνίες σου ε??? :lol: