Fotini έγραψε:Νταννιέλα το θυμαμαι , οταν το φοραω σε φερνω στο μυαλο μου
Της λες: "Κυρία Λαιδη Ναντα μου εγώ είμαι η Φωτεινή -όχι η Νταννούλα- να είσαι καλή μαζί μου εεεε??"
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
ΙΩΑΝΝΑ έγραψε:Α μπραβο ναταλι,και το πρωι το σκεφτομουνα να παρω ενα βιβλιο σχετικα με την αυρα σωμα..
σε ευχαριστω πολυ!
Iωαννα το <<το θαυμα της χρωματοθεραπειας>>
περιγραφει όλη την γεννηση του αυρα σωμα απο την Βικυ Γοουλ, την πορεια της και επισης δινει και περιγραφη των χρωματων αλλα και στα πρωτα της μπουκαλια
υπαρχει και ενα αλλο το <<ΑΥΡΑ-ΣΩΜΑ>> της Ειρήνη Νταλιχόβ - Μαικ Μπουθ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Πυρινος Κοσμος
αυτο περιγραφει καθε μπουκαλι αναλυτικα δλδ τα βασικα θετικα χαρακτηριστικα αλλα και τις πλευρες της προσωπικοτητας που καλουνται να δουλευτουν μεσα απο τις δονησεις του μπουκαλιου, αλλα και την επιδραση του σε πνευματικο, νοητικο, συναισθηματικό και φυσικο επιπεδο, καθως και την επιβεβαιωση καθε μπουκαλιου
ελπίζω να βοήθησα
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο...
Φωτεινούλα, της τα πρότεινα και τα δύο, γιατί νιώθω πως όταν μπαίνεί κανείς σε ένα σύστημα είναι καλό να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα της ιστορίας του. Εγώ προσωπικά βοηθήθηκα εξίσου και από τα δύο αυτά βιβλία καταλαβαίνοντας πολύ βαθύτερα για το Αύρα σώμα αλλά και το αγάπησα ακόμα πιο πολύ σαν σύστημα!! Βέβαια έιναι και ο δρόμος που ακολουθεί ο καθένας! Γ ια μένα ας πουμε το να έχω γνώσεις για ένα θέμα με βοηθά πάρα πολύ στο πως θα το αντιληφθώ στην εφαρμογή του και στο πως θα το βιώσω στην πορεία μου.... Σε αυτό το θέμα μάλλον είμαι...κλασσική Παρθένος!!
ΙΩΑΝΝΑ έγραψε:Α μπραβο ναταλι,και το πρωι το σκεφτομουνα να παρω ενα βιβλιο σχετικα με την αυρα σωμα..
σε ευχαριστω πολυ!
Iωαννα το <<το θαυμα της χρωματοθεραπειας>>
περιγραφει όλη την γεννηση του αυρα σωμα απο την Βικυ Γοουλ, την πορεια της και επισης δινει και περιγραφη των χρωματων αλλα και στα πρωτα της μπουκαλια
υπαρχει και ενα αλλο το <<ΑΥΡΑ-ΣΩΜΑ>> της Ειρήνη Νταλιχόβ - Μαικ Μπουθ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Πυρινος Κοσμος
αυτο περιγραφει καθε μπουκαλι αναλυτικα δλδ τα βασικα θετικα χαρακτηριστικα αλλα και τις πλευρες της προσωπικοτητας που καλουνται να δουλευτουν μεσα απο τις δονησεις του μπουκαλιου, αλλα και την επιδραση του σε πνευματικο, νοητικο, συναισθηματικό και φυσικο επιπεδο, καθως και την επιβεβαιωση καθε μπουκαλιου
ελπίζω να βοήθησα
φωτεινουλι μου μολισ αγορασα το αυρα σωμα τησ ειρηνη νταλιχοβ και μαικ μπουθ.
ποιο απο τα 2 ειναι πιο καλο?
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
νομιζω ότι αυτο που αγορασες ειναι το πιο ολοκληρωμενο
το αλλο, το θαυμα της χρωματοθεραπειας ειναι περισσοτερο και για να γνωρισεις την ιστορια της ιδιας της Βικυ Γοουλ
προσ το παρων με ενδιαφερει η δουλεια που ξεκινησα με τα μπουκαλια.........ζορικο αυτο το 62 αλλα που θα μου παει θα το δαμασω ειμαι σκληρο καριδι εγω.
καλα ειναι και αρχη ακομα αλλα νωμιζω οτι θα τα καταφερω.
ωσ τωρα εχει βγει μπολικοσ θυμοσ και μελαγχολια.
ειναι φυσιολογιλο αυτο?
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Κύριο θέμα: Σύνδεση μεταξύ διάνοιας και πνευματικότητας
Επιβεβαίωση: Κυλώ με την ροή της ζωής
Βοηθά το άτομο να περάσει σε ένα πιο υψηλό επίπεδο, δηλαδή να μπορεί να δει τα πράγματα πιο καθαρά. Απελευθερώνει από τους φόβους και από παλιά πρότυπα. Διευκολύνει την επικοινωνία με τον εσωτερικό μας δάσκαλο. Εμφυσά την ταπεινότητα και την εμπιστοσύνη στην ροή. Απελευθερώνει τα δημιουργικά μπλοκαρίσματα. Δυναμώνει και στηρίζει τα άτομα που είναι ευάλωτα στα σοκ. Παροτρύνει το άτομο να περιορίσει την τάση να κατηγορεί τον εαυτό του. Βοηθά στην επεξεργασία του παρελθόντος. Είναι ευεργετικό για όσους έχουν αγαπήσει κάποιο άτομο που ήταν ακατάλληλο γι αυτούς, ώστε να συμφιλιωθούν με τον επακόλουθο πόνο. Μειώνει το αίσθημα της απομόνωσης.
Καλή επιτυχία με τον διδάσκαλο. ;)