Πώς μπορούμε να καθαρίσουμε τους κρυστάλλους.

Μια άλλη ζωή...
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Ο ηλιος φορτίζει ή καθαριζει τους κρύσταλους; Και ποση ώρα πρέπει κανονικά να τους αφήνουμε στον ηλιο; Πρέπει να τους δίνουμε ρέικι μαζικα ή ατομικά δίνοντας και την πρόθεση μας μαζί; Μπολικες ερωτήσεις ε!!
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

ναι ο ηλιος φορτιζει τους κρυσταλλους με ζωτικη ενεργεια που την εχουν αναγκη σαν οργανισμοι για να

να σου πω Ναταλια εγω τους αφηνω στο ήλιο για αρκετη ωρα ομως μεχρι να νοιωσω οτι <<παραζεσταθηκανε> καμια φορα σκεφτομαι οτι παιζει ρολο και η ωρα που τα αφηνεις στον ηλιο, αλλο είναι σε καυσωνα πχ αλλο στο πρωινο ηλιο

επισης του φορτιζω και τους καθαριζω με την ενεργεια εναν εναν προσωπικα, εκτος αν είναι αρκετοι απο την ιδια οικογενεια και επιτελουν τον ιδιο σκοπο εκει μου εχει τυχει να στειλω ρεικι και συνολικα σε όλους ταυτοχρονα

@};- :-D
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Nαταλία-Νεφέλη

Αχ ευχαριστώ Φωτεινή μου!! Ο καθαρισμός όμως; Πως γίνεται; Μόνο με αλατόνερο; Μερικοι κρύσταλοί μου θαμπώσαν εκεί μέσα!! Πάντως πολύ σε ευχαριστώ!! Τώρα τους έχω βάλει εδώ και μισή ώρα στον ήλιο στην βεράντα. Για να δούμε!!
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Ναταλάκι αφού έχεις Ρέίκι απλούστεψε τις διαδικασίες και χρησιμοποίησέ το για όλους τους κρυστάλλους και για όλες τις χρήσεις τους!!!σου το λέω γιατί τα αλάτια και ο ήλιος δεν ταιριάζουνε σε όλους και γίνεται ολόκληρο μπέρδεμα!!ο αμέθυστος και ο λάπις ξεθωριάζουν αν μείνουν σε δυνατό ήλιο πολλή ώρα!!ο μαλαχίτης και το τυρκουάζ δεν κάνουν για αλάτι γιατί είναι πολύ μαλακοί και χαράζονται απο την σκληρότητα του αλατιού!! :-o :-o πιάσε το αυγό και κούρεφτο εν ολίγοις!! :D

γιαυτό σου λέω Ρεϊκάκι και ξερό ψωμί!!!! :-D :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Nαταλία-Νεφέλη

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :x :x @};- @};- @};- @};- @};- Ευχαριστώ Δωρούλα!! Νομίζω πως είναι το καλύτερο απ' όλα!!! Να σαι καλά κοριτσι μου!
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:x :x :x

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
SoulSeek

Δημοσίευση από SoulSeek »

Ìéá ðáñáôÞñçóç, áí ìïõ åðéôñÝðåôå, ôï ñÝéêé äåí åßíáé ðáíÜêåéá... êé üôáí ìéëÜìå ãéá êáèáñéóìü êáëü åßíáé íá ãßíåôáé ìå ôéò êëáóéêÝò, äïêéìáóìÝíåò ìåèüäïõò üðùò ôï áëáôüíåñï. Ãéá öüñôéóç íáé, áñêåß ôï ñÝéêé, áëëÜ ãåíéêüôåñá åðåéäÞ äåí ìðïñïýìå íá îÝñïõìå "ôß öïñôßï êïõâáëÜ" ï êÜèå êñýóôáëëïò ôç óôéãìÞ ðïõ èá Ýñèåé óôá ÷Ýñéá ìáò, êáëü åßíáé íá ìçí ôï "ñéóêÜñïõìå" ÷ñçóéìïðïéþíôáò ìüíï ñÝéêé.

Åðßóçò, ôï îåèþñéáóìá óôï ÷ñþìá ôïõ áìÝèõóôïõ üôáí åêôßèåôáé óôïí Þëéï äåí åðçñåÜæåé êáé ôüóï ôç ëåéôïõñãéêüôçôÜ ôïõ, ïðüôå ìçí áíçóõ÷åßôå ãé' áõôü.
ÓéãÜ ìçí êÜôóù íá óêÜóù...
[ÄáëÜé ËÜìá]
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

το ρέικι θεωρήθηκε πιο ασφαλές, Γιώργο μου, και γι' αυτό κι εγώ το προτείνω πάντα...

Δεν ξέρουμε τι βλάπτει και τι οφελεί έναν κρύσταλλο σε έναν καθαρισμό, και γι' αυτό η ενέργεια θεωρώ ότι είναι ακίνδυνη και ουδέτερη... Φυσικά και το ρέικι καθαρίζει τις ενέργειες όσο βαριές και αν είναι...Γι' αυτό είμαι σίγουρη! ;)

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Φυσικά και το ρέικι καθαρίζει τις ενέργειες όσο βαριές και αν είναι...Γι' αυτό είμαι σίγουρη!
Και εγώ θα συμφωνήσω με το παραπάνω!! @};-

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Κι εγώ θα συμφωνήσω με τη Βάσω και τη Δωρούλα >:d< >:d<
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Nαταλία-Νεφέλη

Τους φόρτισα όλους με ρέικι και το κατευχαριστήθηκα κιόλας !!!!!! Αμέεεεεεεεεεε :)) :)) :)) :))
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< :-D

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

SoulSeek έγραψε:Για φόρτιση ναι, αρκεί το ρέικι, αλλά γενικότερα επειδή δεν μπορούμε να ξέρουμε "τί φορτίο κουβαλά" ο κάθε κρύσταλλος τη στιγμή που θα έρθει στα χέρια μας, καλό είναι να μην το "ρισκάρουμε" χρησιμοποιώντας μόνο ρέικι.
Εδω δεν ξέρουμε "τι φορτίο κουβαλάμε" εμεις.... φίλε μου, λες να μας παρεξηγήσει ο κρύσταλλος??? :D :D
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Nαταλία-Νεφέλη

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) Α ρε Ντάνυ!!!! >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< :x :x :x :x :x @};- @};- @};- @};- @};- @};-
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Ντανυ ...εχεις κεφια κοριτσι μου αποψε :)) =)) :)) =)) :)) =))
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

Επιστροφή στο “ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ”