Ο "ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ" ΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ
Συντονιστής: Vasoula
Σχετικά με τον αποκλεισμό λόγω υπολογιστή....προσωπικά δεν μπορούσα αρχικα να μπω, απο τον υπολογιστή του νοσοκομείου, στα φόρουμς ,λόγω του πολύ υψηλού επιπέδου που ηταν ρυθμισμένο, στην ασφάλεια του ιντερνετ. Πηγα στις επιλογές ιντερνετ και το άλλαξα.
Αργότερα αναδυόταν ενα εικονίδιο ''κινδύνου'' οταν εγκατέστησα το spybot, επειδή δεν ειχαμε αντιικό σύστημα. Δεν θυμαμαι τι πάταγα αλλά στο τελος κατάφερα να μπαινωβγαίνω.
Μήπως ισχύει κατι απο αυτά...
-----------------------------
Σχεικά τωρα με την απόκρυψη του θέματος, γιατί να μην λέμε τα πράγματα οπως είναι βρε παιδιά?
Είπαμε να μην βγάλουμε το ατομικό μας ιστορικό στην φόρα αφου δεν ενδιαφέρει την εργασία κανενος ουσιαστικά παρα μόνο ως εμπερια η οποία μπορεί να μεταδοθεί και αυτούσια χωρίς το γεγονός αν την δούμε απο την πλευρα της βοήθειας..
Αλλά ενα φόρουμ , που στηρίζεται στην ψυχή και οχι στο νου δεν μπορεί να αγνοεί αυτό που διαδραματίζεται σε αυτήν.
Υπάρχουν φόρουμ που είναι αποκλειστικά ''νοητικά''...ακόμη και οι αντιπαραθέσεις και οι καυγάδες και οι διαγραφές κλπ είναι υποδείγματα σοφιστείας και χειρισμου ....παρακολουθεί κανείς ενα αγώνα επιχειρημάτων για να δούμε ποιός είναι πιο έξυπνος.....
Και είναι πολλοί αυτοί.............
ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ να αγαπάμε, να ρισκάρουμε και να εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας , την ακεραιότητα μας και την εμπιστοσύνη μας σε αυτόν και Αυτόν.
Είναι πολύ δύσκολο , αφου για να το κανουμε , χρειάζεται να καταρρίψουμε την εικόνα που εχουμε για τον εαυτό μας....να κατέβουμε απο το βάθρο που εχουμε ανέβει και να ''φάμε'' μαζί με άλλους που δεν ''ειναι '' σαν εμας , σαν το μεγαλείο μας.....
Αναγκαζόμαστε να δούμε αυτά που δεν θέλουμε και αυτό αγριέύει την προσωπικότητα και αυτή αντιδρά. Και οσο πιο ΔΥΝΑΤΗ είναι μια προσωπικότητα [ αρα εχει ήδη ΠΕΤΥΧΕΙ πολλα κοινωνικως με τα γνωστά στάνταρ] τοσο πιο δύσκολα οπισθοχωρεί στην ψυχη και την ταπεινότητα της ...
ΠΡΕΠΕΙ να ανοιγομαστε αν θέλουμε να μας δούμε....
Υποστήρίζω την Βάσω και το φόρουμ , επειδή αισθάνομαι οτι είναι αληθινή. Θα μου πείτε << και πως ξέρεις οτι είναι ετσι >> ?
Απο την αλλαγή που βλεπω επάνω μου χωρίς μυήσεις κλπ και απο αυτό που μοιάζει με αρμονία και κατανόηση οσον αφορά τους γύρω μου. Είναι ετσι, αλλα και να μην ήταν , μεσα απο τα λογια της και τα δικά σας γίνομαι εγω η αλήθεια και αυτό μου φτάνει.
Αργότερα αναδυόταν ενα εικονίδιο ''κινδύνου'' οταν εγκατέστησα το spybot, επειδή δεν ειχαμε αντιικό σύστημα. Δεν θυμαμαι τι πάταγα αλλά στο τελος κατάφερα να μπαινωβγαίνω.
-----------------------------
Σχεικά τωρα με την απόκρυψη του θέματος, γιατί να μην λέμε τα πράγματα οπως είναι βρε παιδιά?
Είπαμε να μην βγάλουμε το ατομικό μας ιστορικό στην φόρα αφου δεν ενδιαφέρει την εργασία κανενος ουσιαστικά παρα μόνο ως εμπερια η οποία μπορεί να μεταδοθεί και αυτούσια χωρίς το γεγονός αν την δούμε απο την πλευρα της βοήθειας..
Αλλά ενα φόρουμ , που στηρίζεται στην ψυχή και οχι στο νου δεν μπορεί να αγνοεί αυτό που διαδραματίζεται σε αυτήν.
Υπάρχουν φόρουμ που είναι αποκλειστικά ''νοητικά''...ακόμη και οι αντιπαραθέσεις και οι καυγάδες και οι διαγραφές κλπ είναι υποδείγματα σοφιστείας και χειρισμου ....παρακολουθεί κανείς ενα αγώνα επιχειρημάτων για να δούμε ποιός είναι πιο έξυπνος.....
Και είναι πολλοί αυτοί.............
ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ να αγαπάμε, να ρισκάρουμε και να εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας , την ακεραιότητα μας και την εμπιστοσύνη μας σε αυτόν και Αυτόν.
Είναι πολύ δύσκολο , αφου για να το κανουμε , χρειάζεται να καταρρίψουμε την εικόνα που εχουμε για τον εαυτό μας....να κατέβουμε απο το βάθρο που εχουμε ανέβει και να ''φάμε'' μαζί με άλλους που δεν ''ειναι '' σαν εμας , σαν το μεγαλείο μας.....
Αναγκαζόμαστε να δούμε αυτά που δεν θέλουμε και αυτό αγριέύει την προσωπικότητα και αυτή αντιδρά. Και οσο πιο ΔΥΝΑΤΗ είναι μια προσωπικότητα [ αρα εχει ήδη ΠΕΤΥΧΕΙ πολλα κοινωνικως με τα γνωστά στάνταρ] τοσο πιο δύσκολα οπισθοχωρεί στην ψυχη και την ταπεινότητα της ...
ΠΡΕΠΕΙ να ανοιγομαστε αν θέλουμε να μας δούμε....
Υποστήρίζω την Βάσω και το φόρουμ , επειδή αισθάνομαι οτι είναι αληθινή. Θα μου πείτε << και πως ξέρεις οτι είναι ετσι >> ?
Απο την αλλαγή που βλεπω επάνω μου χωρίς μυήσεις κλπ και απο αυτό που μοιάζει με αρμονία και κατανόηση οσον αφορά τους γύρω μου. Είναι ετσι, αλλα και να μην ήταν , μεσα απο τα λογια της και τα δικά σας γίνομαι εγω η αλήθεια και αυτό μου φτάνει.
Ισιδα δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι για τίποτα .. τέτοιες καταστάσεις έρχονται και φεύγουν...
-----------------------------------
Ελένη σε αυτό που λές έχεις δίκιο..
μπορεί να φταίει και κάτι τέτοιο...
αλλα και για αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα εμείς..
-----------------------------------
aetos έγραψε:Σχετικά με τον αποκλεισμό λόγω υπολογιστή....προσωπικά δεν μπορούσα αρχικα να μπω, απο τον υπολογιστή του νοσοκομείου, στα φόρουμς ,λόγω του πολύ υψηλού επιπέδου που ηταν ρυθμισμένο, στην ασφάλεια του ιντερνετ. Πηγα στις επιλογές ιντερνετ και το άλλαξα.
Ελένη σε αυτό που λές έχεις δίκιο..
μπορεί να φταίει και κάτι τέτοιο...
αλλα και για αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα εμείς..
Ηλια ως προς το τεχνικο μερος θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου και μαλιστα το εχω αναφερει σε ενα ποστ για να το μεταφερουν στην Βικυ να το διορθωσει...
ως προς το αλλο σκελος..
Ισως αυτο το θεμα ηρθε για να λειτουργησει ως κοσκινο..

ως προς το αλλο σκελος..
οντως εχεις δικιο...Γιάννη μπορεί τέτοιου είδους θέματα να απείλησαν άλλα φόρουμ αλλα αυτό δεν είναι ένα απλό φόρουμ

Ισως αυτο το θεμα ηρθε για να λειτουργησει ως κοσκινο..

- galazia_sfaira
Μα δεν πηρα καμια θεση υπερ ή κατα κανενος.
Kαλέ μου Γιάννη και Qisan,δεν τεθηκε απο κανενα θεμα να παρετε θεση "υπερ"ή "κατα".Μηδενα κρινε πριν τον μυθον αμφοτερων ακουσεις .
Ισως άστοχα νοιωσατε την ανάγκη για κρίση.....
Το θεμα αφορα γωστοποιηση ανευ φοβου και παθους.
Και ίσως αν υπαρχει τοποθέτηση σε σχεση με τα οσα νοιωθετε να σας προκαλεί,την άισθηση της ψυχης ....αυτη την τοσο λεπτή αλλα σιγουρα και στους δυο γνωστής φωνούλας....
Πως λεμε στα αλλα θεματα "Σαγαπωωωω" Σε πονώ οσο αλλος κανείς....."Ειμαστε δυο ειμαστε τρείς ειμαστε χιλιοι δεκατρείς...."κι αλλα μου λεν τα ματια σου και αλλα η καρδια σου......."
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"
- galazia_sfaira
Γι αυτο το μετρίδι δεν υπαρχει κανένα επιχείρημα αντροπής.Απο την αλλαγή που βλεπω επάνω μου χωρίς μυήσεις κλπ και απο αυτό που μοιάζει με αρμονία και κατανόηση οσον αφορά τους γύρω μου. Είναι ετσι, αλλα και να μην ήταν , μεσα απο τα λογια της και τα δικά σας γίνομαι εγω η αλήθεια και αυτό μου φτάνει.
Το φως μονο καλυπτει το σκοτάδι τιποτα λιγωτερο τιποτα περισσοτερο.
Λιστες διευθυνσεων του κόσμου δεν φτουράνε μπροστα στην ύπαρξη του φωτος.
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"
Δεν ξέρω από υπολογιστές για να σας πω τι έχει συμβεί στο τεχνικό κομμάτι.
Θα σας πω όμως ότι το θέμα αφορά όλους μας και ότι δεν είναι απλά ένα θέμα που αφορά τις ομάδες,γιατί
τα περισσότερα μέλη μας συμμετέχουν σε ολόκληρο το φόρουμ και
μερικά από αυτά στις ομάδες .
Αυτός εδώ ο χώρος επικοινωνίας είναι ένας χώρος ιδιαίτερος , που νομίζω έχει δημιουργηθεί , για να προσφέρει ανιδιοτελώς συμπαράσταση και αγάπη σε όποιον την χρειάζεται είτε ασχολείται με το ρέικι είτε όχι , γιαυτό και πολλά μέλη μας αν και δεν έχουν ρέικι , παραμένουν σαυτόν και αυτό λέει πολλά.
Κανείς δεν εξανάγκασε κάποιον να βρίσκετε εδώ, όλοι είμαστε γιατί το θέλουμε και ανταλλάσουμε τις απόψεις μας και διαφωνούμε πολλές φορές , λέγοντας και υποστηρίζοντας τις απόψεις του ο κάθενας μας , αλλά όλα αυτά μέσα σε πλαίσια ευγένειας και σεβασμού .
Καταλαβαίνω πολλοί ότι από εμάς δεν αντιλαμβάνονται πολλά απ' όσα εδώ καθημερινά συζητάμε , και αυτό είναι παραδεκτό.
Αυτό όμως , που για μένα είναι τουλάχιστον απαράδεκτο , είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι , που όχι μόνο δεν καταλαβαίνουν την προσφορά και την αγάπη, αλλά δεν σέβονται , όχι μόνο τη Βάσω , αλλά και τους υπολοίπους , θεωρώντας μας "αυλή" και υποχείρια και άλλα λένε μπροστά και άλλα πίσω.
Γιαυτό καλώς έπραξε η Καλλιόπη και γνωστοποίησε το θέμα , γιατί δεν είναι θέμα μεταξύ της Βάσως και της Βίκυ ή θέμα ομάδων, αλλά αφορά όλους μας και άπτεται , πολλών ζητημάτων , που και στο παρελθόν έχουμε συζητήσει και συζητάμε συνέχεια και αφορά την ουσία της ζωής μας και του δρόμου , που ακολουθεί ο καθένας μας.
Θα σας πω όμως ότι το θέμα αφορά όλους μας και ότι δεν είναι απλά ένα θέμα που αφορά τις ομάδες,γιατί
τα περισσότερα μέλη μας συμμετέχουν σε ολόκληρο το φόρουμ και
μερικά από αυτά στις ομάδες .
Αυτός εδώ ο χώρος επικοινωνίας είναι ένας χώρος ιδιαίτερος , που νομίζω έχει δημιουργηθεί , για να προσφέρει ανιδιοτελώς συμπαράσταση και αγάπη σε όποιον την χρειάζεται είτε ασχολείται με το ρέικι είτε όχι , γιαυτό και πολλά μέλη μας αν και δεν έχουν ρέικι , παραμένουν σαυτόν και αυτό λέει πολλά.
Κανείς δεν εξανάγκασε κάποιον να βρίσκετε εδώ, όλοι είμαστε γιατί το θέλουμε και ανταλλάσουμε τις απόψεις μας και διαφωνούμε πολλές φορές , λέγοντας και υποστηρίζοντας τις απόψεις του ο κάθενας μας , αλλά όλα αυτά μέσα σε πλαίσια ευγένειας και σεβασμού .
Καταλαβαίνω πολλοί ότι από εμάς δεν αντιλαμβάνονται πολλά απ' όσα εδώ καθημερινά συζητάμε , και αυτό είναι παραδεκτό.
Αυτό όμως , που για μένα είναι τουλάχιστον απαράδεκτο , είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι , που όχι μόνο δεν καταλαβαίνουν την προσφορά και την αγάπη, αλλά δεν σέβονται , όχι μόνο τη Βάσω , αλλά και τους υπολοίπους , θεωρώντας μας "αυλή" και υποχείρια και άλλα λένε μπροστά και άλλα πίσω.
Γιαυτό καλώς έπραξε η Καλλιόπη και γνωστοποίησε το θέμα , γιατί δεν είναι θέμα μεταξύ της Βάσως και της Βίκυ ή θέμα ομάδων, αλλά αφορά όλους μας και άπτεται , πολλών ζητημάτων , που και στο παρελθόν έχουμε συζητήσει και συζητάμε συνέχεια και αφορά την ουσία της ζωής μας και του δρόμου , που ακολουθεί ο καθένας μας.
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Πραγματικά, δεν έχω ιδέα επί του πρακτικού θέματος του αποκλεισμου.
Έχω όμως άποψη σχετικά με τον τρόπο που συμμετέχω στην κοινωνία
αυτού του φόρουμ και δεν επιτρέπω σε κανέναν να με χαρακτηρίζει
απλά και μόνο επειδή δεν είμαι διαγραμμένο μέλος με χαρακτηρισμούς
του τύπου" αυλικός", "κόλακας", " μη σκεπτόμενο ον".
Αυτή είναι η δική μου θέση στο θλιβερό γεγονός...
Και κάτι ακόμα. Νιώθω πως θ ακολουθήσουν κι άλλα....
Εδώ είμαστε, ενωμένοι με τους εαυτούς μας, να τα καλωσορίσουμε!!
Έχω όμως άποψη σχετικά με τον τρόπο που συμμετέχω στην κοινωνία
αυτού του φόρουμ και δεν επιτρέπω σε κανέναν να με χαρακτηρίζει
απλά και μόνο επειδή δεν είμαι διαγραμμένο μέλος με χαρακτηρισμούς
του τύπου" αυλικός", "κόλακας", " μη σκεπτόμενο ον".
Αυτή είναι η δική μου θέση στο θλιβερό γεγονός...
Και κάτι ακόμα. Νιώθω πως θ ακολουθήσουν κι άλλα....
Εδώ είμαστε, ενωμένοι με τους εαυτούς μας, να τα καλωσορίσουμε!!
If you can fill the unforgiving minute with sixty seconds worth a distance...
R. Kipling
http://www.youtube.com/watch?v=tV8x2HKTRdM
R. Kipling
http://www.youtube.com/watch?v=tV8x2HKTRdM
- CHRYSSOULA
Διαβάζοντας το δημοσιευμένο γράμμα της Βίκυς έμεινα άφωνη από το ειρωνικό ύφος και τις αιχμές προς την Βάσω. Όταν μιλάς για face control, κόλακες, κ.α ξεφεύγουμε τελείως από μια απλή δυσαρέσκεια.... Ένοιωσα, ότι οι απαντήσεις των μελών του forum, ήταν αληθινό βάλσαμο γιατί αντιλαμβάνομαι πως θα ένοιωσε η Βάσω διαβάζοντας τη δημοσίευση όταν το μοναδικό της κίνητρο είναι να προσφέρει μια ζεστή αγκαλιά και ένα ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΛΟΓΟ σε όλους....
Βασούλα αυτό απευθύνεται σε σένα. Στο έχω πει αλλά και συ η ίδια το γνωρίζεις από πρώτο χέρι.... Μετά το....." ωσαννά ακολουθεί το σταύρωσον αυτόν " παλαιότερα κάποιος ζήτησε από τον ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ να γράψει το όνομα του επάνω στο όστρακο του εξοστρακισμού και όταν τον ρώτησε τι του έκανε ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ και ζητά τον εξοστρακισμό του εκείνος απάντησε ότι: "ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ "
Ίσως ακολουθήσουν και άλλες περιπτώσεις που θα αμφισβητούν τα λόγια σου.,τις προθέσεις σου την συμπεριφορά σου. Αν εσύ μείνεις σταθερή στην αλήθεια σου τότε όλοι οι λίβελλοι θα διαλύονται όπως η ομίχλη από τον ήλιο. Πίστεψε με το forum δεν θα κλείσει από αυτά γιατί αποτελείται από πολλές καρδιές που χτυπούν σαν ΜΙΑ και αυτός ο κτύπος είναι τόσο δυνατός που ο Ήχος του θα τρέπει εις φυγήν όσους προσπαθούν να τον διασπάσουν με συκοφαντίες.....
Βασούλα αυτό απευθύνεται σε σένα. Στο έχω πει αλλά και συ η ίδια το γνωρίζεις από πρώτο χέρι.... Μετά το....." ωσαννά ακολουθεί το σταύρωσον αυτόν " παλαιότερα κάποιος ζήτησε από τον ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ να γράψει το όνομα του επάνω στο όστρακο του εξοστρακισμού και όταν τον ρώτησε τι του έκανε ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ και ζητά τον εξοστρακισμό του εκείνος απάντησε ότι: "ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ "
Ίσως ακολουθήσουν και άλλες περιπτώσεις που θα αμφισβητούν τα λόγια σου.,τις προθέσεις σου την συμπεριφορά σου. Αν εσύ μείνεις σταθερή στην αλήθεια σου τότε όλοι οι λίβελλοι θα διαλύονται όπως η ομίχλη από τον ήλιο. Πίστεψε με το forum δεν θα κλείσει από αυτά γιατί αποτελείται από πολλές καρδιές που χτυπούν σαν ΜΙΑ και αυτός ο κτύπος είναι τόσο δυνατός που ο Ήχος του θα τρέπει εις φυγήν όσους προσπαθούν να τον διασπάσουν με συκοφαντίες.....
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
- margaritarenia

Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

Παιδιά αυτό εννοούσα και πριν ότι υπάρχει υπόβαθρο πίσω απο όλο αυτό!!!!δεν είναι δυνατόν ενας άνθρωπος που μεχρι πρότινως ήταν εδω μεσα μια χαρά και την Βάσω την είδε μια φορά να έχει τέτοι ξέσπασμα.......κατι παίζει και θα φανεί σύντομα!Διαβάζοντας το δημοσιευμένο γράμμα της Βίκυς έμεινα άφωνη από το ειρωνικό ύφος και τις αιχμές προς την Βάσω. Όταν μιλάς για face control, κόλακες, κ.α ξεφεύγουμε τελείως από μια απλή δυσαρέσκεια....
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Ευχαριστώ για την αγκαλιά σας, πολύ πολύ!!!
Ναι, υπάρχουν οι δύσκολες στιγμές, για όλους μας,
που νιώθεις να λυγίζεις... αλλά....

Ναι, υπάρχουν οι δύσκολες στιγμές, για όλους μας,
που νιώθεις να λυγίζεις... αλλά....
Πίστεψε με το forum δεν θα κλείσει από αυτά γιατί αποτελείται από πολλές καρδιές που χτυπούν σαν ΜΙΑ

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου