Αυτο δηλώνεις στο Σύμπαν, ΄Ελλη μου?Σταμάτησα να φοβάμαι.
Ετοιμάσου για crash test!!

Αυτο δηλώνεις στο Σύμπαν, ΄Ελλη μου?Σταμάτησα να φοβάμαι.
Ναι. Η υπόθεση << γονείς>> είναι όντως κουβάρι. Οταν για πρώτη φορά είδα την διαδρομή των συνειρμων μου και την σχέση τους με τους γονείς μου εξεράγην. Εριξα ευθύνες , επιθέσεις , αρνήσεις και διάφορα άλλα μέχρι που μια ημέρα είδα οτι κι εγώ έκανα τα ίδια με το παιδί μου.Πιο κατανοητό τώρα?
Νομίζω οτι οι αλήθειες του Εαυτού η οι αξίες επάνω στις οποίες βαδίζουμε δεν αλλάζουν [ οπως λές και εσύ].Δεν αλλάζουν οι αλήθειες του Εαυτού μας, στην πάροδο του χρόνου. Απλά γίνονται βαθύτερες και πιο ουσιαστικές, γι' αυτό ίσως σου φαίνεται πως αλλάζουν.
΄Ορεξη να΄χεις!!
Ο φόβος αναστέλλει αλλά έχει ό άτιμος κάτι περίεργους τρόπους να κρύβεται και παίρνει κάτι όμορφα ονόματα για να ντυθεί .Έχω δρόμο μπροστά μου να πετύχω την απόλυτη σύνδεση με τον Εαυτό έκανα όμως το σημαντικότερο βήμα.
Σταμάτησα να φοβάμαι
Αυτο που αλλάζει η επανέρχεται πιθανώς, είναι ορισμένες συνήθειες της συμπεριφοράς μας , μερικές οπτικές ζωής και άλλα που ομως είναι αρκετά καθοριστικά ωστε να τραντάζουν και το πλασματικό οικοδόμημα μας και τους άλλους γύρω μας.
Εχεις δίκιο για τον φόβο!Ο φόβος αναστέλλει αλλά έχει ό άτιμος κάτι περίεργους τρόπους να κρύβεται και παίρνει κάτι όμορφα ονόματα για να ντυθεί
Καλη σου Μερα "αετε " Καλως ηρθες .....αετος έγραψε: .............................
Αν απογυμνώσουμε τις ιδεες , τις σκέψεις και τα συναισθήματα απο αυτό το άτομο, τότε τι θα βλέπουμε ?
Συγνώμη αλλά παιδεύομαι πολύ καιρό με αυτή την έννοια αλλά ακόμη τίποτα.
Μακαρι να ηξερα τον τροπο που τα καταφερες ! :roll:Έλλη Καραλή έγραψε:Σταμάτησα να φοβάμαι.
Και ποιος ειναι τοσο τελεια εναρμονισμενος με τον λεγομενο "Ανωτερο Εαυτο" του ;;;;;Skapaneas έγραψε: Η δικη μου η εμπειρια λεγει οτι, ο ανθρωπος σταματαει να φοβαται οταν ενεργει εσωτερικα σε απολυτο συνδυασμο και εναρμονιση με τον Ανωτερο Εαυτο του !
Γι' αυτο φιλε μου δεν τον κοροϊδευεις ουτε και τον χλεβαζεις το φοβο σου, αλλά τον κοιταζεις καταματα και τον "ξεσκιζεις" με το λογο σου, αναγκαζοντας τον να σου αποκαλυψει τον πυρηνα του !Qisan έγραψε: Εχω παρατηρησει οτι ενας φοβος συχνα ειναι εγωισταρος πρωτης ταξεως ........ μολις τον κοροιδεψεις λιγο και του πας κοντρα τοτε μαζευεται ..... Απιθανο εε ; και μετα ανασκουμπονει τα μανικια του και επανερχεται δρυμιτερος .......
΄Οχι Qisan μου, δεν συμφωνώ!!Ειμαστε μονο ανθρωποι Σκαπανεα μου ......
Βασω μου Για να το πιάσουμε από την σωστή του μεριά!Vaso έγραψε:΄Οχι Qisan μου, δεν συμφωνώ!!Ειμαστε μονο ανθρωποι Σκαπανεα μου ......
Αυτο μας είπαν ότι είμαστε και το πιστέψαμε...Και έτσι δεν είμαστε ελεύθεροι...
όχι, σε βεβαιώνω ότι δεν είμαστε μόνο άνθρωποι! Είμαστε θεϊκοί άνθρωποι μην το ξεχάσεις ποτέ...
Ξεχάσαμε τι είναι η αγάπη, γι' αυτό φοβόμαστε!!!
Για να το πιάσουμε από την σωστή του μεριά!![]()
Οι αδυναμίες, Σκαπανέα, είναι απλά αυτά τα μικρά καθημερινά "πεισματάκια" της δύναμής σου!!!! Ούτε εσύ να το ξεχάσεις....