ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ
Re: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ
To βρήκα το βιβλίο =) Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας γιατί με βοηθήσατε στο να εκδηλώσω την πρόθεσή μου να το βρω και έτσι βρέθηκε. Να είστε καλά. Καλή σας μέρα =) ✿✿✿✿

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
- margaritarenia

Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ
ΓΕΙΑ ΣΟΥ!ΒΑΣΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ....ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ,,,...ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.!ΓΙΩΡΓΟΣ
Επειδή κι εγώ το έψαχνα από το 2009 (έχω πάει σε όσα βιβλιοπωλεία έχω βρει σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Βόλο) και το βρήκα "τυχαία" σε ένα μπαζάρ που έκανε ένας φίλος φίλου στην Θεσσαλονίκη, στο οποίο μάλιστα δεν πήγα η ίδια αλλά ζήτησα από μία άλλη φίλη να πάει εκ μέρους μου, καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς όταν λες ότι "δεν το βρίσκεις πουθενά".
Και για να μην μακρυγορώ η απάντηση είναι: ΝΑΙ
Σε ποια περιοχή μένεις;
Και για να μην μακρυγορώ η απάντηση είναι: ΝΑΙ

Σε ποια περιοχή μένεις;
Απλοτητα κι Αληθεια σε αυτα τα λογιαΕλευθερία δεν σημαίνει να έχεις απόλυτο έλεγχο στην ζωή σου...
Σημαίνει μόνο ότι μπορείς να διαλέξεις εκείνο που θέλεις
σε μια συγκεκριμένη στιγμή

και ποσο δυσκολο φαινεται μερικες φορες να διαλεξουμε αυτο που εχουμε πραγματικα αναγκη γιατι αγνοησαμε επιδεικτικα ολα τα σημαδια που μας δινει ο Εαυτος μας

Το Θέλημά ΣΟΥ είναι Θέλημά μου