αυτό αυτό...... το κάνω κι εγώ....!!!!!Έτσι και νιώσω πως ο τύπος ψήνεται να δημιουργήσει σχέση μαζί μου, τότε μου προβάλω όλα του τα ελλατώματα και αρχίζω να μην τον θέλω πια!!!

Συντονιστής: Emmaki
αυτό αυτό...... το κάνω κι εγώ....!!!!!Έτσι και νιώσω πως ο τύπος ψήνεται να δημιουργήσει σχέση μαζί μου, τότε μου προβάλω όλα του τα ελλατώματα και αρχίζω να μην τον θέλω πια!!!
Βασω..
έτσι λέει "θέλω" και μέσα του ορμάνε χίλια τέρατα να του δείξουν ότι δεν μπορεί...
Θα μπορέσει να θέλει, μόνο όταν η Θέλησή του έχει Δύναμη να υπερβεί αυτά τα χίλια τέρατα που τον καθιστούν ανήμπορο...
![]()
![]()
![]()
![]()
Vaso έγραψε:δεν έχει μόνο ένα "θέλω" ο άνθρωπος, καρδούλα
έχει πολλά που αποδυναμώνουν την Θέλησή του...
έτσι λέει "θέλω" και μέσα του ορμάνε χίλια τέρατα να του δείξουν ότι δεν μπορεί...
Θα μπορέσει να θέλει, μόνο όταν η Θέλησή του έχει Δύναμη να υπερβεί αυτά τα χίλια τέρατα που τον καθιστούν ανήμπορο...
Ξέρεις κάπου έχουμε μάθει ότι η αδράνεια είναι θετική...
Κάπου έχουμε μάθει να μην ζορίζουμε πολύ την ζωή, να καθόμαστε ήσυχοι ήσυχοι στην γωνιά μας, την ώρα που αυτή περνάει από μπροστά μας...
βασουλα έγραψε:έτσι λέει "θέλω" και μέσα του ορμάνε χίλια τέρατα να του δείξουν ότι δεν μπορεί...
Αχ ρε Βασούλα μου... Αυτό ακριβώς!!!!! Πόσα ευχαριστώ πια για όλα αυτά που μου προσφέρεις και που πονάνε, αλλά ταυτόχρονα γίνονται σκαλοπάτι για τον δρόμο μέσα μου... Για να με μάθω και να με αγαπήσω παρά τα ελλατώματα μου...Bάσω έγραψε:Λες πχ. "θέλω σχέση" και την ίδια στιγμή κάνεις τα πάντα για να μην την έχεις...Γιατί η σχέση θα σε φέρει αντιμέτωπη με το κομμάτι εκείνο΄του εαυτού σου που σιχαίνεσαι και απορρίπτεις...Από την άλλη μπαίνει μπρος η προσδοκία (αυτή η ανοησία δηλαδή) και αρχίζεις να κυνηγάς έναν άνθρωπο, απλά για να αποδείξεις πάλι στον εαυτό σου, ότι ούτε αυτός σου κάνει τελικά...
Και τι είναι οι άνθρωποι μωρέ? Πειραματόζωα?
Έλα μωρέ Μανούλη μου.. όχι παρά τα ελλατώματά μου, αλλά με τα ελλατώματά μου! Γιατί κι αυτά είμαστε εμείς!Για να με μάθω και να με αγαπήσω παρά τα ελλατώματα μου...
Μια ζωή.... μια "ζωή"...Κάπου έχουμε μάθει να μην ζορίζουμε πολύ την ζωή, να καθόμαστε ήσυχοι ήσυχοι στην γωνιά μας, την ώρα που αυτή περνάει από μπροστά μας...