τουλαχιστον αξιζει τον κοπο!! ;)

Συμφωνώ απόλυτα....Vaso έγραψε:Είδες Σπύρο μου πως δουλεύουν τα πρότυπά?
Και από ποιά ηλικία αρχίζει η "προσαρμογή" μας?
βρε Ναταλάκι...νοητικά ή συναισθηματικά θέλεις να λύσουμε το πρόβλημα?Διερωτήθηκε κανείς από που μπορεί να πηγάζει σε μια ψυχή η παγωμάρα, η ψυχρότητα ή η άρνηση να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια;
Σωστά ομιλείς Ναταλι ...απορω κι εγω πως τα απλα πράγματα γίνονται δύσκολα βρε παιδι μου.Τα πρότυπα είναι φυσικό επακόλουθο κάθε κοινωνιας ανθρώπων δεν έχουν αυτά το φταίξιμο αλλά η αρνηση μας να τα προσαρμοσουμε στην ζωής μας με τρόπο που αντι να μας περιορίζουνε να μας ανοίγουν και να μας ξεμπλοκάρουνε!!
Ναταλί αυτό εγώ προσωπικά το βιώνω σαν μια διαδρομή που ξεκινάει, έχοντας στόχο την εξέλιξη της ψυχής, απο το να ερευνήσουμε τα πρότυπα στη ζωή μας και πρώτα από όλα να δούμε που μας μπλοκάρουν!!αν δεν ξεκινήσουμε απο εκεί, τότε αυτό που περιγράφεις, καθώς είναι το αποτέλεσμα μιας ολόκληρης διαδρομής, μου φαίνεται αδύνατον να βιωθεί!!Τα πρότυπα είναι φυσικό επακόλουθο κάθε κοινωνιας ανθρώπων δεν έχουν αυτά το φταίξιμο αλλά η αρνηση μας να τα προσαρμοσουμε στην ζωής μας με τρόπο που αντι να μας περιορίζουνε να μας ανοίγουν και να μας ξεμπλοκάρουνε!!