ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Άβαταρ μέλους
AMALIA

Re: ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Δημοσίευση από AMALIA »

παιδικότητα σημαίνει να ζεις χωρίς έλεγχο, Αγγέλα μου...
Η παιδικότητα έχει πολύ μεγάλο σεβασμό για το τώρα της...του είναι πολυ αφοσιωμένη

Παιδικότητα επίσης σημαίνει να μην μπορείς να είσαι κακοπροαίρετος, όχι καθ' υπόδειξη του καλού, αλλά κατά Φυση...
Ακόμα και ο θυμός της παιδικότήτας, έχει μια βαθιά αθωότητα...

Η παιδικότητα δεν σε κάνει να εμπιστεύεσαι μόνο αυτούς που αγαπάς, αυτό είναι διαστρέβλωση της παιδικότητας...Η παιδικότητα σε κάνει να εμπιστεύεσαι το Σύμπαν ολόκληρο

Δεν νομίζω ότι η παιδικότητα έχει χαρά (με την έννοια που την ξέρουμε)...Νομίζω ότι έχει ενθουσιασμό και δημιουργικότήτα μέσα της...Σ' αυτήν την κατάστασή εμπνέεσαι και από τα σκουπίδια...

Ρωτάς αν χάνεται...Ναι από τα παιδικά χρόνια ήδη...
Ρωτάς αν ξαναβρίσκεται...Ναι είναι ο Δρόμος της επιστροφής μας, δεν υπάρχει άλλος
:x :x @};-
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Ρωτάς αν ξαναβρίσκεται...Ναι είναι ο Δρόμος της επιστροφής μας, δεν υπάρχει άλλος
@};- @};-
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Η παιδικότητα σε κάνει να εμπιστεύεσαι το Σύμπαν ολόκληρο
έχει ενθουσιασμό και δημιουργικότήτα μέσα της...Σ' αυτήν την κατάστασή εμπνέεσαι και από τα σκουπίδια...
@};- :x :x :x
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
JOANNA
Site Admin

Δημοσίευση από JOANNA »

Το θέμα λοιπόν δεν είναι τι αποφάσισε η Ψυχή μας, αλλά το πώς εμείς στεκόμαστε μέσα στην Ζωή μας, μαζί της…
:cry: @};-

παιδικότητα σημαίνει να ζεις χωρίς έλεγχο,
Η παιδικότητα έχει πολύ μεγάλο σεβασμό για το τώρα της...του είναι πολυ αφοσιωμένη

Παιδικότητα επίσης σημαίνει να μην μπορείς να είσαι κακοπροαίρετος, όχι καθ' υπόδειξη του καλού, αλλά κατά Φυση...

Η παιδικότητα δεν σε κάνει να εμπιστεύεσαι μόνο αυτούς που αγαπάς, αυτό είναι διαστρέβλωση της παιδικότητας...Η παιδικότητα σε κάνει να εμπιστεύεσαι το Σύμπαν ολόκληρο

Δεν νομίζω ότι η παιδικότητα έχει χαρά (με την έννοια που την ξέρουμε)...Νομίζω ότι έχει ενθουσιασμό και δημιουργικότήτα μέσα της...Σ' αυτήν την κατάστασή εμπνέεσαι και από τα σκουπίδια...

:cry: @};- @};-
Όπου είναι ο Εαυτός μας είναι και ο Θεός και όπου είναι ο Θεός είναι όλα....

Πολέμα και Οραματίσου

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

Το θέμα λοιπόν δεν είναι τι αποφάσισε η Ψυχή μας, αλλά το πώς εμείς στεκόμαστε μέσα στην Ζωή μας, μαζί της…
παιδικότητα σημαίνει να ζεις χωρίς έλεγχο,

@};- :x >:d< >:d< >:d<
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

:-( @};-
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

:x :x @};- @};- @};-
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από Ιωαννάκι »

Πιστευω οτι αυτο το βιντεακι ταιριαζει πολυ με το θεμα που συζηταμε...Με το πως στεκεσαι μεσα στη Ζωη :x

Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω :romance-heartbeating:
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Giotoula

Δημοσίευση από Giotoula »

@};- @};- @};-
"Πολέμα και Οραματίσου"...
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

@};- @};- @};-
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

εγώ, πάντως, αυτόν που με σκέπαζε μέσα στην νύχτα, ήθελα να το βρίσω...Πειράζει που δεν το αναγνώριζα σαν ευτυχία? 8-x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Ιωαννάκι »

Oυτε εμενα μου αρεσαν ολα Βασουλα, θεωρω ο καθενας φτιαχνει τις δικες του "μικρες" ομορφες στιγμες....Μου αρεσε ομως το πως φαινοταν να ειναι παντα χαρουμενος, χωρις να χρειαζεται κατι μεγαλειωδες για να νιωσει χαρα O:-)
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω :romance-heartbeating:
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ιωαννάκι μου η Ζωή μας δεν είναι απλές στιγμές, είναι Απλότητα από μόνη της...
Το ξέρω ότι γειώνω αυτήν την όμορφη διάθεση, αλλά δεν μπορώ να βιώσω την Ζωή σε τούτες τις στιγμές που αναφέρει το βίντεο, μου φαίνονται σαν δικαιολογία να πιστέψεις ότι η Ζωή είναι όμορφη...

ενώ δεν χρειάζεται δικαιολογία για να χαίρεσαι που Υπάρχεις...Ίσως σε κάποιους ανθρώπους χρειάζεται ακόμα να βρουν το νόημα...

:x :x :x :x :x :x

Εικόνα

Δημοσίευση από eirini »

Γείωση :)) ...... @};-
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

όμως, όταν δεν ξυπνάς από το κελάηδημα των πουλιών, όταν δεν έχεις κάποιον να σε σκεπάσει, όταν δεν μπορείς να βγάλεις ένα μπαλόνι βόλτα, όταν δεν έχεις κάποιον να κοιμάσαι μαζί του, τότε τι γίνεται? Αυτό εννοώ...

ότι υπάρχει η Ζωή και μόνο αυτή...όλα τα άλλα απλά τα βιώνεις...

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”