μπερδευτηκα!! ουσιαστικα με το τελευταιο κομματι! παραμυθιαστηκα παλι και δεν το πηρα χαμπαρι??Vaso έγραψε:Μάνο μου εγώ είμαι ξεκάθαρη με αυτό που θέλω να πω...
Η Μπεττούλα σε μπέρδεψε, γιατί κι αυτή μπερδεμένη είναι...Ο καθένας βιώνει τον δρόμο του με τον δικό του τρόπο και την Ζωή του επίσης...
Η πνευματικότητα χωρίς να εμπλακεί στην Ζωή μας είναι μια σκέτη ψευδαίσθηση και μια τεράστια φούσκα πνεύματος...
Αν δεν μπορείς ακέραια να εφαρμόζεις τον Λόγο του Πνεύματος, στην Ζωή σου, τότε τι να τις κάνεις τις επιγνώσεις?
Η Καλοσύνη δεν είναι ποιότητα...Είναι Ουσία του Σύμπαντος, είναι από μόνη της Νοημοσύνη και το μόνο που χρειάζεται να κάνει ένας άνθρωπος είναι να συνδεθεί ξανά μαζί της...Μετά όλα είναι πιο απλά...
Τα πάντα στο Σύμπαν του Ανθρώπου εστιάζονται στην Ελεύθερη Βούληση...τόσο πολύ ελεύθερος είναι, που μπορεί να επιλέγει κάθε στιγμή αυτό που θέλει και να το κάνει...Εκείνο που ο άνθρωπος δεν μπορεί να αντέξει όμως είναι οι συνέπειες αυτής της Ελεύθερης Βούλησής του...
Εξαρτάται πάντα από την αντιμετώπιση των συνεπειών των Νόμων της Ύπαρξής μας…
Κάποιοι στέκονται με θάρρος μπροστά τους, με απεριόριστη Αγάπη για να τους εκπληρώσουν, κάποιοι νομίζουν ότι ο θεός βρέχει συνέπειες και ανοίγουν την ομπρέλα…
Όλοι όμως είναι Ελεύθεροι…όλοι ανεξαιρέτως!
Οι τάσεις μας είναι να ξαναβρούμε την αρχική Αρμονία…Και γι’ αυτό ίσως χρειαστεί και να «πεθάνουμε»…
Μπέττυ έγραψε:το μονο που σε χωριζει απο την Αγαπη ειναι οι σκεψεις που κανεις για αυτη..
το μονο που σε χωριζει απο την Αγαπη ειναι οι σκεψεις που κανεις για αυτη..
έτσι αντιλαμβάνομαι την πνευματικότητα, να είμαι ο στόχος μου κάθε στιγμή χωρίς να μετράω επιτυχίες ή αποτυχίες
να πέφτω και να σηκώνομαι με το ίδιο χαμόγελο στην ψυχή
να βιώνω με ευγνωμοσύνη την ευκαιρία που μου δίνω