ΓΕΛΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Re: ΓΕΛΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:cry: @};-
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

Vaso έγραψε:.Θαμπώθηκαν οι άνθρωποι, βλέπεις, από τις ομοιότητες και ξέχασαν να παρατηρήσουν αλήθειες της Ζωής, που όχι απλά κανείς δεν τους τις είπε, αλλά κανείς δεν φαντάζεται πως κάπως έτσι προκύπτει και η ασθένεια...Μέσα σ' αυτήν την ομοιότητα...
όπως το λες Βασούλα... αν κάτσω να το σκεφτώ ποσες φορες ακουσα πράγματα, και όλοι μας φαντάζομαι που ήταν αντιφατικά... μια στο καρφι και μια στο πέταλο , εισιτήριο για το τρελοκομείο!!
σκιζουμε από εκπαίδευση!!
@};- @};- @};- :cry:
Vaso έγραψε:Αντε τώρα να καταλάβει ο γιός και ο κάθε γιός, ότι η μανούλα που μόνο αγαπάει, φροντίζει επιμελώς για την μετάδοση της φθοράς του...
ΜΟΝΟ αγάπη!!! :-%
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

vickouli έγραψε:
ΜΟΝΟ αγάπη!!! :-%
Ανιδιοτελης κιολας :-% Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Georgios

Δημοσίευση από Georgios »

Τραγική η τύπισσα!!!! Για πολλά χαστούκια όμως...
:violence-guntoting: :violence-guntoting: :violence-sniperprone: :violence-uzi: :violence-pistoldouble:
There's no point in Living if you can't feel the Life!!!
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

Vaso έγραψε: μήπως καταλάβουμε ότι η πρώτη αθλιότητα που βιώνουμε είναι μέσα στην ίδια την οικογένειά μας.

Η διαφθορά κάπου έχει ρίζα και αν δεν την χτυπήσουμε εκεί που στερεώνεται το δέντρο της, θα κόβουμε απλά τα κλαδιά του δέντρου και το μόνο που θα κάνουμε είναι να το δυναμώνουμε...

:x :x :x
:x @};-
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Και ολα αυτα γιατι? Για 4000ε .
Οι μανάδες κάνουν τους γιούς τους μαριονέττες ακόμα και χωρίς λεφτά.
Δεν φταίνε τα 4000 ευρώ.
Αλλού είναι η πληρωμή που παίρνουν.

Το τραγικό στο βίντεο δεν είναι ότι τον ξεφτιλίζει για 4000 ευρώ.
Αλλά το ότι μπορεί να τον ξεφτιλίζει και να τον κάνει ό,τι θέλει εξ αρχής.
Και το ότι όλοι γελάνε με αυτό το βίντεο, αντί να προβληματιστούν στο κατά πόσο ισχύει αυτό και για τους ίδιους.
@};-
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Ναι Θοδωρή μου, αυτό και για μένα είναι το πιο λυπηρό :-( σημασία έχει ότι εμείς επιτρέπουμε να μας κάνουν .....
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Δυστυχώς έχεις δίκιο Θοδωρή μου... @};-

Αχ Άκη μου! Όποια κι αν ήταν η τιμή, ακόμα και 300.000 ευρώ να ήταν, αυτός που έχει νιώσει την Πνευματική Ποιότητα μέσα του, αποκλείεται να δεχόταν να εξευτελίσει έναν άνθρωπο με αυτόν τον τρόπο...
:-(
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Bar

Δημοσίευση από Bar »

Θοδωρής έγραψε: Και το ότι όλοι γελάνε με αυτό το βίντεο, αντί να προβληματιστούν στο κατά πόσο ισχύει αυτό και για τους ίδιους.
@};-
Bασικά στο θέμα του γέλιου, εδώ υπάρχει ένα ελαφρυντικό.
Είναι σαν εκεί που περπατάς στο δρόμο να δεις έναν τύπο να παραπατάει και να τρωει μια τουμπα αλλα με πολυ νιτζα τροπο και αεροπλανικο!
Αμα χαμογελασεις εκεινη την ωρα δε θα ειναι επειδη εισαι ενας απαθης και πετροκαρδος που χαιρεσαι με τον πονο του αλλου , αλλα επειδη απλα η σκηνη απο μονη της ειναι αστεια-γελοια. Αν το ψαξουμε παραπανω θα δουμε οτι τα βασικα συστατικα μιας αστειας σκηνης ειναι η αναμιξη του φυσιολογικου με κατι περιεργου.

Ισως αυτο να συνεβη και με το βιντεο , το να βλεπεις εναν μαντραχαλο να καθεται και να τρωει αυγουλακια στο γονατο της μαμακας του , θα σε κανει πρωτα να χαμογελασεις (αν και προσωπικα περισσοτερο αμηχανια μου ηρθε με το βιντεο) ,και μετα να αναλυσεις το γιατι και το πως συνεβη αυτο.

Τωρα που θυμηθηκα υπηρχε μια διασημη εκπομπη στο 'merica , το Cheaters. Πρεπει να το εδειχνε και στην Ελλαδα λογικα καποια στιγμη, ισως στο Μακεδονια τιβι. Σε εκεινη την εκπομπη ο/η συντροφος που πιστευε οτι το ταιρι του τον/την απατουσε, προσλαμβανε τους τηλεοπτικους παραγωγους ντεντεκτιβ της σειρας , κατασκοπευανε τον υποπτο (ολα αυτα εννοειται τα εδειχνε η καμερα) και στο τελος δειχνανε τα ενοχοποιητικα βιντεο με τις sex σκηνες pixelιαρισμενες στον "ταρανδο"-θυμα , λιγο πριν παει να αντιμετωπισει το ταιρι του!. Ολα αυτα ξαναλεω, μπροστα στην καμερα.! Το ολο ζουμι της τηλεθεασης ηταν το ξυλο που επεφτε στο τελος , που η παραγωγη ηταν προετοιμασμενη ακομα και για αυτο και ειχε 5-6 μπραβους διπλα στις επισης 5-6 καμερες και οπερατερ που τραβαγαν την σκηνη! Εκεινη η εκπομπη εκανε οντως την "στιγμη της αληθειας" να μοιαζει με το μικρο σπιτι στο λιβαδι!

(στο 3:00 παει να συναντησει την γυναικα του που τον απαταει και εκει αρχιζει το τσιρκο μεντρανο)

Ο περισσοτερος κοσμος που εβλεπε αυτη την εκπομπη , αμα δειτε και στα περισσοτερα σχολια παρομοιων επισοδειων, ολη την ωρα βριζει το show και ξερει οτι ειναι παραλογο ολο αυτο που συμβαινει. Παρολα αυτα βρισκει ενδιαμεσα και την διασκεδαση με τους κλοουν πρωταγωνιστες..
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Αυτά που περιγράφεις Αce είναι πταίσματα. Υπάρχουν reality που περιγράφουν την προετοιμασία για συμμετοχή τετράχρονων, πεντάχρονων και εξάχρονων στα καλλιστεία. Με όλα τα βασανιστήρια που περιέχει κάτι τέτοιο. Να βλέπεις πιτσιρίκια να ουρλιάζουν από το κλάμα επειδή η κομμώτρια τα έκαψε ή να συμπεριφέρονται ως μικρομέγαλα, με τόνους μακιγιάζ μπροστά στην κάμερα και η μανούλα από δίπλα να βιάζει την παιδική ψυχή κατ' επανάληψη, φτάνοντας έως σε τέτοια σημεία, που σε μια νορμάλ χώρα, θα επενέβαινε κοινωνικός λειτουργός και θα της έπαιρνε το παιδί με συνοπτικές διαδικασίες κλείνοντας στην φυλακή την ίδια και τους παραγωγούς μιας τέτοιας εκπομπής.
Είναι σαν εκεί που περπατάς στο δρόμο να δεις έναν τύπο να παραπατάει και να τρωει μια τουμπα αλλα με πολυ νιτζα τροπο και αεροπλανικο!
Δεν κατάλαβες... Εγώ σε τέτοιες στιγμές, σκάω στα γέλια κανονικά και ας μην έχει νιτζα υπερπαραγωγή! Αλλά μπορώ να σκάω στα γέλια και με τον εαυτό μου όσες φορές την έχω πάθει και την έχω πάθει αμέτρητες. :)) :)) :))
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
konstantinos s.

Δημοσίευση από konstantinos s. »

Το τραγικό όμως Άκη μου με το βιντεάκι από το πλάκα κάνεις είναι ότι δεν συνειδητοποιούμε ότι όλοι είμαστε ίδιοι με το "μπούλη". Τρώμε το αβγό μας από τη μανούλα μας, η οποία μας κάνει ότι θέλει, και μας τη λέει μετά και από πάνω...
Το κατάλαβα πρόσφατα αυτό και για μένα και δε σου κρύβω ότι με έχει βάλει σε πολλές σκέψεις...
Άβαταρ μέλους
elenaki

Δημοσίευση από elenaki »

Δεν κατάλαβες... Εγώ σε τέτοιες στιγμές, σκάω στα γέλια κανονικά και ας μην έχει νιτζα υπερπαραγωγή! Αλλά μπορώ να σκάω στα γέλια και με τον εαυτό μου όσες φορές την έχω πάθει και την έχω πάθει αμέτρητες.
Ακριβως αυτο ηθελα να πω κι εγω Ευουλα μου..κι εγω σε μια τετοια σκηνη σκαω στα γελια,ακομη και με τον εαυτο μου!!
Καμια σχεση δεν εχει αυτο σαν περιστατικο με το δραμα της τηλεορασης..Δεν εχω λογια απλα.. :-(
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
Άβαταρ μέλους
elenaki

Δημοσίευση από elenaki »

Το τραγικό όμως Άκη μου με το βιντεάκι από το πλάκα κάνεις είναι ότι δεν συνειδητοποιούμε ότι όλοι είμαστε ίδιοι με το "μπούλη". Τρώμε το αβγό μας από τη μανούλα μας, η οποία μας κάνει ότι θέλει, και μας τη λέει μετά και από πάνω...
Το κατάλαβα πρόσφατα αυτό και για μένα και δε σου κρύβω ότι με έχει βάλει σε πολλές σκέψεις...
Πολυ σημαντικο αυτο Κωνσταντινε.. @};-
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Ετσι ειναι καποιος βλεπει μονο την επιφανεια που στην προκειμενη περιπτωση ειναι το αυγουλακι κτλ και γελαει με τα χαλια μας και αλλος το παει στα ενδοτερα και νιωθει θλιψη.. @};-
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευση από Alexandros »

Vaso έγραψε:Δεν το καταλαβαίνουν, Σοφάκι μου, γιατί κανείς δεν τους έδειξε την αθλιότητα...Θαμπώθηκαν οι άνθρωποι, βλέπεις, από τις ομοιότητες και ξέχασαν να παρατηρήσουν αλήθειες της Ζωής, που όχι απλά κανείς δεν τους τις είπε, αλλά κανείς δεν φαντάζεται πως κάπως έτσι προκύπτει και η ασθένεια...Μέσα σ' αυτήν την ομοιότητα...

γελάμε όλοι μαζί για την γελοιοποίηση του άλλου, χωρίς να δούμε τι γελοίο προκύπτει πρώτα σε εμάς τους ίδιους...
Αντε τώρα να καταλάβει ο γιός και ο κάθε γιός, ότι η μανούλα που μόνο αγαπάει, φροντίζει επιμελώς για την μετάδοση της φθοράς του...

μερικές Αλήθειες της Ζωής δεν μπορείς να τις ακούσεις από κάποιον άλλον...
Χρειάζεται να τις παρατηρήσεις πρώτα μέσα σου...Και αυτό σημαίνει νοήμον Ον.

:x :x :x
Βασούλα...@};-

@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
-Της γης παιδί είμαι και του έναστρου ουρανού αλλά το γένος μου είναι βεβαίως (μόνον) ουράνιο...

-Η Αγάπη υπερβαίνει το φόβο και την μοναξιά, Οδηγώντας πέρα από τα ρηχά αισθήματα, στις ακτές της απέραντης Ύπαρξης…

http://youtu.be/kHJDhPVpI1s" onclick="window.open(this.href);return false;

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”