ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.

Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Re: ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:-( :-( :-(
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

:cry: @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

θα μπορούσα να γίνω μόνο για μια εβδομάδα ο Σούπερμαν?

έστω για μια μέρα?

έστω για δύο λεπτά?

θα μπορούσα Θεέ μου?

ή μήπως είμαι?

ή μήπως είμαστε ο καθένας μας?

μήπως βρε?

λέω μήπως?

Εικόνα
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Ναι είμαστε ,ο καθένας μας είναι σούπερμαν
και ειδικά μπροστά στα ανθρωποειδή !!!!
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

;;)
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Εγώ πάντως τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί δεν ήθελα να είμαι :-D
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

ή μήπως είμαι?

ή μήπως είμαστε ο καθένας μας?

μήπως βρε?

λέω μήπως?
8-> 8-> 8-> :x
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

:cry: :cry: :cry:
Βάσω @};- @};- :x
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Ωραία όλα αυτά (ή μάλλον, τραγικά), γιατί δεν τραβάνε καμιά μύνηση ή κάτι τέτοιο, να το πάνε νομικά; Τόσος κόσμος ήταν εκεί, άμα όλοι μαζί το προσπαθούσαν, δεν θα έβγαζαν κάποια άκρη; Τουλάχιστον μπας και μπει στην φυλακή κανένας ΜΑΤατζής (καλά, όχι πως δεν θα τον αφήσουν να δραπετεύσει, ή ακόμα και να γλυτώσει), ή έστω να γίνει κάποια φασαρία με δικαστήρια, ξέρω-γω...

Απλά πλέον οι διαδηλώσεις έχει αποδειχθεί ότι δεν καταφέρνουν απολύτως τίποτα, πόσο μάλλον το να κλαίγεσαι για το πόσο βίαια σου επιτέθηκαν. Οπότε το να εξακολουθείς να προσπαθείς με τον ίδιο τρόπο, δεν ξέρω κατά πόσο σου δίνει ελπίδες να αλλάξει κάτι.

:-?? :-??
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Οπότε το να εξακολουθείς να προσπαθείς με τον ίδιο τρόπο, δεν ξέρω κατά πόσο σου δίνει ελπίδες να αλλάξει κάτι.
Για όσο όμως δεν ξέρουν άλλον τρόπο να προσπαθήσουν, τότε είναι καλύτερα να συνεχίσουν έστω και έτσι από το να παραιτηθούν... >:d<
Αν η παραίτηση μεταφερθεί μέσα, μηδενικές είναι οι πιθανότητες να αλλάξει κάτι.
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Θοδωρής έγραψε:Ωραία όλα αυτά (ή μάλλον, τραγικά), γιατί δεν τραβάνε καμιά μύνηση ή κάτι τέτοιο, να το πάνε νομικά; Τόσος κόσμος ήταν εκεί, άμα όλοι μαζί το προσπαθούσαν, δεν θα έβγαζαν κάποια άκρη; Τουλάχιστον μπας και μπει στην φυλακή κανένας ΜΑΤατζής (καλά, όχι πως δεν θα τον αφήσουν να δραπετεύσει, ή ακόμα και να γλυτώσει), ή έστω να γίνει κάποια φασαρία με δικαστήρια, ξέρω-γω...

Απλά πλέον οι διαδηλώσεις έχει αποδειχθεί ότι δεν καταφέρνουν απολύτως τίποτα, πόσο μάλλον το να κλαίγεσαι για το πόσο βίαια σου επιτέθηκαν. Οπότε το να εξακολουθείς να προσπαθείς με τον ίδιο τρόπο, δεν ξέρω κατά πόσο σου δίνει ελπίδες να αλλάξει κάτι.

:-?? :-??

Εχουν γίνει Θοδωρή. Όσες φορές έφτασε σε ποινικό δικαστήριο, έπεσαν στα μαλακά. Δεν μιλάμε βέβαια για τις εσωτερικές διαδικασίες. Την υπόθεση ζαρντινιέρας την θυμάσαι; Ε, στο Εφετείο αθωώθηκαν οι έξι από τους 8 κατηγορούμενους που πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί για ηθική αυτουργία. Και οι άλλοι δύο έφαγαν μόνο 2,5 χρονάκια (μάλλον με αναστολή). Το παιδί όμως έχει ισοπεδωθεί ψυχολογικά. Παράτησε τις σπουδές του, έπαθε αγοραφοβία, κλείστηκε στο σπίτι και στον εαυτό του, ανατράπηκε όλη η ζωή του, επειδή κάποιοι θεωρούν τους εαυτούς τους υπεράνω όλων.
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευση από Alexandros »

... =((
-Της γης παιδί είμαι και του έναστρου ουρανού αλλά το γένος μου είναι βεβαίως (μόνον) ουράνιο...

-Η Αγάπη υπερβαίνει το φόβο και την μοναξιά, Οδηγώντας πέρα από τα ρηχά αισθήματα, στις ακτές της απέραντης Ύπαρξης…

http://youtu.be/kHJDhPVpI1s" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Τρομοκρατία στις Σκουριές της Χαλκιδικής

Κλίμα τρομοκρατίας επικρατεί στις Σκουριές Χαλκιδικής. Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι τόσο το χωριό Μεγάλη Παναγιά που βρίσκεται 3 χλμ από το εργοτάξιο της Ελληνικός Χρυσός όσο και στην Ιερισσό καθ όλη την διάρκεια της ημέρας κυκλοφορούν περιπολικά αλλά και συμβατικά αυτοκίνητα της ασφάλειας και κάνουν προσαγωγές.

«Έχουμε χούντα» καταγγέλλει στο http://www.koutipandoras.gr" onclick="window.open(this.href);return false; o κ. Τόσκας που είχε συλληφθεί τη Δευτέρα ως ηθικός αυτουργός των επεισοδίων που είχαν σημειωθεί στις Σκουριές και είχε αφεθεί ελεύθερος με εισαγγελική εντολή. Ο κ.Τόσκας μετά από αυτή την περιπέτεια, χθες, επέστρεφε στο σπίτι του όπου τον σταμάτησε η αστυνομία ξανά για έλεγχο όπως καταγγέλλει «οι αστυνομικοί έπαιρναν οδηγίες τηλεφωνικά πως να με αντιμετωπίσουν και αμέσως μετά ήρθε η ΟΠΚΕ και έκανε το αυτοκίνητο μου φύλλο και φτερό»

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η αστυνομία προσάγει δεκάδες κατοίκους καθημερινά και υπό την απειλή ότι θα κατηγορηθούν για απείθεια τους εξαναγκάζει να δώσουν δείγμα γενετικού υλικού.

Εντωμεταξύ χθες, σύμφωνα με τις καταγγελίες, δύο οικογενειάρχες «εξαφανίστηκαν» για πέντε ώρες από τα σπίτια τους, καθώς η αστυνομία δεν επιβεβαίωνε ότι είχαν προσαχθεί.

Τα δύο άτομα προσήχθησαν στις 17:00 το απόγευμα και οι οικογένειές τους δεν γνώριζαν για την τύχη τους για περισσότερες από πέντε ώρες. Τόσο οι στενοί συγγενείς τους, όσο και οι δικηγόροι τους καλούσαν στο αστυνομικό τμήμα Πολυγύρου και στην αστυνομική διεύθυνση Χαλκιδικής, ωστόσο αξιωματικοί δήλωναν πληρη άγνοια για τις προσαγωγές, γεγονός που κορύφωσε την αγωνία των οικογενειών.
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Φόβος, το καλύτερο μέσον χειρισμού..! :-( :-(
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Με απλά βήματα..
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”