Ευχαριστώ

Έχω τόσα πολλά που θα ήθελα να σου πω, σχετικά με την εμπειρία της ψυχής μέσα από την ύλη...Θοδωράκο η ύλη είναι βρώμικη και αμαρτωλή, γιατί αυτή είναι και η άποψη μας για τον άνθρωπο.
η γνώση μας για τον άνθρωπο φτάνει μόνο μέχρι την πτώση του...
Η ερμηνείες των λέξεων είναι τόσο διαφορετικές, αν τις θωρείς από μέσα...
Πτώση σημαίνει ξεπεσμός, ενώ πτώση από τα πεδιά του πνεύματος στα πεδία της ύλης, με μια άλλη κατανόηση, μπορεί να σημαίνει εμπειρία και εξέλιξη.
Αμάν πια με αυτήν την συχρονικότητα!ετοιμάζω ένα βίντεο τώρα για την "πτώση"...
Θοδωράκο μου δεν υπάρχουν απαγορευμένες διαδρομές για το Πνεύμα μας...Η αμαρτία είναι η ονομασία των δειλών που δεν μπορούν να τολμήσουν να Ζήσουν με την Ψυχή τους ολόκληρη.Άραγε, δεν περικλύονται στην Εμπειρία και διαδρομές στον κόσμο της ύλης, διαδρομές απαγορευμένες ως "αμαρτίες" από την εκκλησία και την κοινωνία; Ή ακόμα και απολαύσεις καθαρά υλικές και "τιποτένιες"; Κατά τις οποίες όμως διατηρείς την ακαιρεότητα και την συνειδητότητά σου;
Η αμαρτία είναι η ονομασία των δειλών που δεν μπορούν να τολμήσουν να Ζήσουν με την Ψυχή τους ολόκληρη.
Σου επιτρέπεται να "παίζεις" όσο θέλεις με την ΄Υλη...Αυτό που σου απαγορεύεται είναι να "παίζεις" με τις Ψυχές των ανθρώπων...
Υπάρχουν μέσα μας Νόμοι που χρειάζεται να εκπληρωθούν...Μέσα μας είναι το Αγαθό, αλλά για να το ακολουθήσουμε χρειάζεται εκείνο το υψηλο αίσθημα που εγώ ονομάζω "Ερωτα"...
κολησα με αυτη την προταση!!Σου επιτρέπεται να "παίζεις" όσο θέλεις με την ΄Υλη...Αυτό που σου απαγορεύεται είναι να "παίζεις" με τις Ψυχές των ανθρώπων...