για το 100% κράτα πολύ μικρό καλάθι, γιατί αν ο κόσμος μας προέκυπτε από τέτοιου είδους αγάπη, δεν θα είχε αυτό το χάλι!
φυσικά δεν μπορείς να ξέρεις τι ασυνείδητα συναισθήματα έχει μια γυναίκα, όταν αποφασίζει (ή δεν αποφασίζει και γίνεται τυχαία) να κάνει παιδί, άλλά, έχω παρατηρήσει, ότι εντυπωσιάζεσαι πολύ με τα απόλυτα και τα 100%...Ολοκληρωτικά δεν μπορείς να δώσεις τον εαυτό σου πουθενά, γιατί δεν είσαι ολοκληρωτικά ο εαυτός σου...΄Αρα κράτα μικρό καλάθι για το τι μπορείς να δώσεις, ακόμα και στο παιδί σου και σκέψου ακόμα την παράμετρο της αξίας που έχει κοινωνικά μια μητέρα, μέσα σε όλες αυτές τις σκέψεις που κάνεις...
ο έρωτας δεν΄μπορεί να προκύψει πρώτα έξω από εσένα!
Απλά δεν θέλω να συνεχίσω αυτόν τον διάλογο, γιατί για να κατανοήσεις τον εαυτό σου, χρειάζεται να τον έχεις γνωρίσει σε όλη του την συνειδητότητα...Στο λέω για να μην ψάχνεις το απόλυτο (άντε πάλι με αυτό το απόλυτο

Το 90% των μανάδων δεν δίνουν ΄παρά μόνο αυτά που νιώθουν υποχρέωση να δώσουν, για να πάρουν φυσικά και δεν το κάνουν ανιδιοτελώς, μην γελιέσαι...
άσε που μόλις ικανοποιηθεί το αίσθημα της μητρότητας ο σύντροφος πάει αλλού για αλλού...
Δεν τα λεώ εγώ...τα παρατηρείς μέσα στην ζωή μας!